- 24 Mayıs 2018
- 2.236
- 2.533
İnşallah tez vakitte geçer çok geçmiş olsunIhlamur nane limon yapıyorum kendimi sicak tutuyorum ama bir fark olmadi birde senin dediğini deneyim canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah tez vakitte geçer çok geçmiş olsunIhlamur nane limon yapıyorum kendimi sicak tutuyorum ama bir fark olmadi birde senin dediğini deneyim canim
Saol canim insAllahİnşallah tez vakitte geçer çok geçmiş olsun
Demicem canim tesekkue ederim, birde bebege bir zararı olmaz demi 2 gundur cok hareketli degil sankiBal süt karışımı
Tavuksuyuna çorba
Bol limonlu su
Sarımsak
İhlamur şimdilik aklıma bunlar geldi geçmiş olsun
Çok limon tüketmeyin tansiyonunuzu düşürür. Nane limon da çok önerilmiyor diye bilyrum fazla içmeyin hepsinden azar azarDemicem canim tesekkue ederim, birde bebege bir zararı olmaz demi 2 gundur cok hareketli degil sanki
Dun 1 bardak bugun 1 bardak içtim nane limon ama limonu tek olarak yiyorumÇok limon tüketmeyin tansiyonunuzu düşürür. Nane limon da çok önerilmiyor diye bilyrum fazla içmeyin hepsinden azar azar
Bana nane limon pek içme demişlerdi ama netten baktım sorun olmaz yazıyor.D
Dun 1 bardak bugun 1 bardak içtim nane limon ama limonu tek olarak yiyorum
Tesekkur ederim canim Allah razi olsunBana nane limon pek içme demişlerdi ama netten baktım sorun olmaz yazıyor.
Kolsuz almalısın mümkünse jakarlı kumaş. Iki bedeni de giyer yazın. 1-3 ay ortalama 40ına kadar giyiliyor. Bebe mağazası çalışanlığı tecrübemle konuşuyorum.Merhaba herkese, temmuz başı görünüyor doğum tarihim, çok erken ama heves ettim bir iki tane çıtçıtlı body almak istedim. Yaz bebesine kaç aylık almak lazım 1-3 ? 3-6? Temmuz Ağustos da giyecek bir ihtimal Eylül
Cok teşekkür ederim elim hep %100 pamuk kumasa gidiyor ama hata mı yapıyorum öyleyseKolsuz almalısın mümkünse jakarlı kumaş. Iki bedeni de giyer yazın. 1-3 ay ortalama 40ına kadar giyiliyor. Bebe mağazası çalışanlığı tecrübemle konuşuyorum.
Tabi pamuklu olacak.Cok teşekkür ederim elim hep %100 pamuk kumasa gidiyor ama hata mı yapıyorum öyleyse
Evet sabırlı olmak lazım galiba, en azından beden konusunda fikrim oldu, teşekkür ederim merve ve sizeTabi pamuklu olacak.
Kıştan almayın mümkünse yanlışlıkla kalın kumaşları alabilirsiniz . Ben hep yazlık almışım ince kumaşları, çift kat giydireceğim
Yok hepsi pamuklu olacak zaten. Ama bu jakarlı kumaşın peşine düşün bence bulabildiğiniz kadar.Cok teşekkür ederim elim hep %100 pamuk kumasa gidiyor ama hata mı yapıyorum öyleyse
Haha jakarlı kumaşı çoğumuz bilmiyoruz bence şu delikli gibi olan penyeler var ya ondan mı? Yazlık onlar iyi oluyor.Yok hepsi pamuklu olacak zaten. Ama bu jakarlı kumaşın peşine düşün bence bulabildiğiniz kadar.
Yees. Yazınca çıkar ayol gugılaHaha jakarlı kumaşı çoğumuz bilmiyoruz bence şu delikli gibi olan penyeler var ya ondan mı? Yazlık onlar iyi oluyor.
Keçiboynuzu özü icine zencefil limon tarcin, kemik suyuna limonlu sirkeli sarimsakli çorba, icecekler sıcak degil ilik icilmeli, sıcak tuketmek iltihabi artirir. Biber, muz, havuc gibi vitaminli yiyecekler de bolca tuketilmeliKizlar ben cok kötü grip oldum 2 gundur başımı kaldıramıyorum aranizda grip olup dogal yontemlerle atlatan varmi?
Saol canım bol bol c vitamini tüketmeye calisiyorimKeçiboynuzu özü icine zencefil limon tarcin, kemik suyuna limonlu sirkeli sarimsakli çorba, icecekler sıcak degil ilik icilmeli, sıcak tuketmek iltihabi artirir. Biber, muz, havuc gibi vitaminli yiyecekler de bolca tuketilmeli
Coook geçmiş olsun insallahSaol canım bol bol c vitamini tüketmeye calisiyorim
Ya saglikla buyut canim gozunuz aydin
Ayy darısı bizlerin başına inşallah sağlıkla büyütün.
Çok şükür. Sağlıkla büyüsün.
Hepinize tek tek teşekkür ederim kızlar therealsinner canım detayları paylaşacağımpastelmom canimmmm gözün aydinnn hayırlı uğurlu olsun.Ay daha dün neler konusuoduk kız gitti doğurdu kendini iyi hissedince detayları bekliyoruz.Seni ve minnoshu öpüyorum ay dur seni öpüyorum minnoshu mis mis kokluyorum