- 23 Temmuz 2015
- 1.804
- 2.448
Bunlar bime gelecek diyordu hatunun biri sabahın köründe dikilmeye değer mi bilmem ama bir bak istersen canımE bebek ye indirim Varmış anneler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunlar bime gelecek diyordu hatunun biri sabahın köründe dikilmeye değer mi bilmem ama bir bak istersen canımE bebek ye indirim Varmış anneler
BİM’e yetişemem burdan alım olur diye atım dedim BİM’e geliyor ama kalırsa tabi kesin bi tane gelirBunlar bime gelecek diyordu hatunun biri sabahın köründe dikilmeye değer mi bilmem ama bir bak istersen canım
Aynen ya takipteymisim bildirim gelmiyormus simdi son mesaja getirdim alttan artik bildirim gelecek bu sitede boyle bisey var eger bi kez bildirime girmezsen bir sonrakilerde bildirim gelmiyor her defasinda tiklayacaksin yada hatirlayinca en sona alacaksin simdi en bastan bakacagim cok teskkrler
Voov çok detaylı. Müsait oounca tek tek bakacam her şeye.Kızlar selamm ne güzel öneriler konuşulmuş böyle, başlığı açan arkadaşımıza teşekkür ederim
Ben kategori kategori en çok önerilen ürünler ile bir excel listesi hazırladım. tam bitmedi hala araştırdıklarım var. Instagram, trendyol vs. heryerdeki yorumlara göre oluşturdum. Tabi bunları kendime göre hazırlarım buraya excell dosyası eklenmiyor sanırım. İsteyen olursa dosyayı ona atabilirim
Buraya da tabloyu ekliyorum inşallah rahatça okunur.
Giyim daha eklenecek çok şey var ve taşıma kategorisini eklemedim. Bazı aldığım ürünlerde yok ateş ölçer gibi onları da güncelleyip ek kısa zamanda eklerim inşallah.
Rica ederim. Ben de en en hesaplıları almak istiyorum gerçekten çok hızla büyüyorlar.Bugün tam liste yapmak için araştırma yapıyodum bu başlıga denk geldim konuyu açana da paylaşım yapan herkese de teşekkür ederim ne faydalı Bende henüz alışveriş yapmayanlardanım önce büyük eşyaları araç gereçleri alıp en son kıyafet almayı düşünüyorum Hesaplı gitmek için ara sıra Letgo ya bakıyorum pandemiden dolayı cogu kişi bebeek arabasını kullanamamıs satıyor
Elinize sağlık vallaKızlar selamm ne güzel öneriler konuşulmuş böyle, başlığı açan arkadaşımıza teşekkür ederim
Ben kategori kategori en çok önerilen ürünler ile bir excel listesi hazırladım. tam bitmedi hala araştırdıklarım var. Instagram, trendyol vs. heryerdeki yorumlara göre oluşturdum. Tabi bunları kendime göre hazırlarım buraya excell dosyası eklenmiyor sanırım. İsteyen olursa dosyayı ona atabilirim
Buraya da tabloyu ekliyorum inşallah rahatça okunur.
Giyim daha eklenecek çok şey var ve taşıma kategorisini eklemedim. Bazı aldığım ürünlerde yok ateş ölçer gibi onları da güncelleyip ek kısa zamanda eklerim inşallah.
Rica ederimElinize sağlık valla
Bugün tam liste yapmak için araştırma yapıyodum bu başlıga denk geldim konuyu açana da paylaşım yapan herkese de teşekkür ederim ne faydalı Bende henüz alışveriş yapmayanlardanım önce büyük eşyaları araç gereçleri alıp en son kıyafet almayı düşünüyorum Hesaplı gitmek için ara sıra Letgo ya bakıyorum pandemiden dolayı cogu kişi bebeek arabasını kullanamamıs satıyor
Güzel günlerde kullanın canımŞok marketten aldiklarim bebek yorganı, müslin bez, agız mendili, sirt ter bezi.
Ter bezleri havlu dokusu gibi. Agiz mendilleri cift katli pamuklu. Ikisini de gayet begendim.
Toplam yaklasik 65 tuttu. Iyi denk geldi
Eki Görüntüle 2893421
İnşalllahGüzel günlerde kullanın canım
Çok benziyo. Ama ben büyüyen beşik istemiyorum canım.Şuna da bi bakabilirsin ben aldım çok beğendim. Mükemmel kaliteli değil ama gayet güzel ilkokulu geçirtir bize. :)
Çok teşekkür ederim. Rabbim tüm isteyenlere annelik nasip etsin inşallah.merve Mervee senin bebek konularını görünce çok mutlu oluyorum
Yeğenlerine gerekli gereksiz çok şirin diye herşeyi alan bir teyze olarak hiç fikir vermeyim ben
Çok benziyo. Ama ben büyüyen beşik istemiyorum canım.
Mantıklı ama ondan düşer gibi geliyo ayağa kalkmaya başlayınca. daha yatak seviyesi inebilir olsun diye anneyanı olan ahşapbeşiklerden alacam.Ahah ben de aynı parayı vereceğime beşikte olsun dedim
Mantıklı ama ondan düşer gibi geliyo ayağa kalkmaya başlayınca. daha yatak seviyesi inebilir olsun diye anneyanı olan ahşapbeşiklerden alacam.
Ben anne yanına ondan alacaktım ama eşinin yeğenin varmış. Sanırım o da öyle bir şey henüz görmedim ahşap kademeli dediler ben de olur dedim yatak odasına da o ahşap dediklerini koyacağım.