- 2 Temmuz 2021
- 103
- 154
Ben Ankara'dan aldım. Ama İzmir'de olan varsa orada da var diye arkadaşım söylemişti hala kaldıysa tabiJokerleri resmen talan etmisler indirim var diye hicbi sey kalmamis bursadakinde. Siz nerden aldiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben Ankara'dan aldım. Ama İzmir'de olan varsa orada da var diye arkadaşım söylemişti hala kaldıysa tabiJokerleri resmen talan etmisler indirim var diye hicbi sey kalmamis bursadakinde. Siz nerden aldiniz
Çok güzelBebekonfor Anne Yanı Beşik Elyeza Örgü Koruma İle 999,90 TL yerine 839,00 TL
Bebek Beşikleri - Beşik Modelleri - n11
Bebek Beşikleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Beşik çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Bunu alıcam ben galiba örgü korumalıklı paket
Çok kararsız gördüm bunu yapmadım mı yanlış olmuş dur düzeltimB BitterCikilata ne gülüyon ayol besiğime
Bn daha hiç bişi bakmadım sen maşallah dizdin hepsini kafaya hazır aklında hepsiBebekonfor Anne Yanı Beşik Elyeza Örgü Koruma İle 999,90 TL yerine 839,00 TL
Bebek Beşikleri - Beşik Modelleri - n11
Bebek Beşikleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Beşik çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Bunu alıcam ben galiba örgü korumalıklı paket
Çok para lazım o kadar diyim sana. Koyiyim mi buraya trendyol sepetimiBn daha hiç bişi bakmadım sen maşallah dizdin hepsini kafaya hazır aklında hepsi
Koy bakim anam bn bi hastane çıkışında karar veremedim. Hatun herşeyi hazırlamışÇok para lazım o kadar diyim sana. Koyiyim mi buraya trendyol sepetimi
Aman ona ben de karar vermedim. Anamın aldığını giydiririm artık anam aldı bana diyeKoy bakim anam bn bi hastane çıkışında karar veremedim. Hatun herşeyi hazırlamış
Kizlar sabahtan bir kafile halinde bim in kapisinda karni burnunda olanlar ve akrabalari olarak toplanmistik bir kutu daha acilmadan kaldi cok gelmisti banyo takimi. Bakacak olanlara duyurulur
Mama onlugu yazlik sapka wee biberon takim8 ve oyuncaklar da tercih edilebilir
Günaydın kızlar. Sabah uyandım bim nöbeti için aldıklarımın resmini atıyorum. Toplam 260 küsür tuttu hepsi. Uyanıp görenler koşsun çünkü açılmadan sıra olmuştu ben gelen katlanır küveti kaptım 1 tane gelmişti
Becerirsin becerirsinBende bimden sadece bunları alabildim. Becerebilirsem amigurumi yapmayı bakalım annesinden el emeği oyuncak olcak oğluma
Giyim | Adet | Beslenme | Bakım | Banyo | Oda | Yolculuk | 0 | Anne | 0 | Oyuncak | Güvenlik | |||||||
Hastane Çıkışı 10'lu | 1 | Philips Avent 120-240 ml Cam Biberon | 2 | Ağız Mendil | 34 | Banyo Havlusu | 2 | Beşik | 1 | Bebek arabası | Lohusa pedi | Fisher Price Eğitici Köpekçiğin Kız Kardeşi | 1 | Elektrik prizlerine koruyucu kapak | 12 | |||
Patiksiz Tulum (0-3 ay) | 1 | 1 | Wee Baby Şeffaf Desenli Damaklı Emzik 0-6 Ay | 1 | Ter Havlusu | 8 | Bebek küveti | 1 | Uyku Seti | 1 | Puset&Oto Koltuğu | Süt artırıcı içecekler | Fisher Price Akıllı Kumanda | 1 | kayma engelleyici halılar | 1 | ||
Patikli Tulum(0-3 ay) | 3 | 3 | Wee Baby Yenidoğan Cam Biberon 2'li 125 ml-250 ml | 2 | Diş kaşıma eldiveni | 1 | Küvet filesi | 1 | Oyun Halısı | 2 | Baby sling / bebek taşıyıcı | Gümüş Gögüs Kapağı | Halka dizme oyunu | 1 | Köşe koruyucular | |||
5li Takım(0-3 ay) | 3 | 3 | We Baby Damaklı Emzik 0-6 ay 2'li | 2 | Bebek temizleme pamuğu | 120 | Maşrapa ve kovası | 1 | Bebek Yorganı | 1 | Araba için güneşlik | Göğüs ucu kremi | Pencere kilitleri | 1 | ||||
Alt Üst Takım(0-3 ay) | 1 | 1 | We Baby Damaklı Emzik 6-18 ay 2'li | 2 | Sırt Çantası | 1 | Su termometresi | 1 | Puffy Battaniye | 1 | Emzirme Sütyeni | Dolap kapakları | 1 | |||||
Patikli Alt(0-3 ay) | 2 | 2 | Silikon Mama Önlüğü | 1 | Uni Baby Emzik biberon temizleyici 500 ml | 1 | Sünger | 1 | Penye Battaniye | 2 | Emzirme Atleti | Klozet için kilit | ||||||
Pijama Altı 2li(0-3 ay) | 2 | 2 | Cam rende | 1 | Alt Açma Minderi | 1 | Polar Battaneyi | 2 | Emzirme minderi | Kapı tutacağı | 1 | |||||||
Uzun Kollu Body(0-3 ay) | 2 | 2 | Mochi | Omuz bezi | Müslin Battaniye | 5 | Göğüs kalkanı | |||||||||||
Pamuklu Yelek(0-3 ay) | 2 | 2 | Elektrikli Gögüs Pompası | Bebek bezi | 120 | Nevresim takımı | 2 | Doğum sonrası korsesi | ||||||||||
Kolsuz Atlet(0-3 ay) | 2 | 2 | Göğüs pedi | Islak mendil | Oyuncak Kutusu | 3 | Pijama/Gecelik | |||||||||||
Kollu Atlet(0-3 ay) | 2 | 2 | Süt saklama poşeti/kabı | Pişik kremi | Babynest | 1 | ||||||||||||
Şapka(0-3 ay) | 5 | 5 | Emzik kutusu / emzik askısı | Alt değiştirme örtüsü | 60 | Priz koyucu 6lı | 12 | |||||||||||
Mama Önlüğü(0-3 ay) | 5 | 3 | Emzirme önlüğü | Fırça ve tarak seti | Oda derecesi | 1 | ||||||||||||
Bebek Külotlu Çorap (0-3 ay) | 3 | 1 | Biberon temizleme fırçası | Tırnak makası ve törpü | Oda Nemlendirici | 1 | ||||||||||||
Eldiven(0-3 ay) | 6 | 6 | Termos çantası (süt ve biberon için) | Burun aspiratörü | Yatak kenar koruyucu | 1 | ||||||||||||
Çorap(0-3 ay) | 8 | 8 | Temassız ateş ölçer | 1 | Şifonyer | 1 | ||||||||||||
Patik(0-3 ay) | 3 | 1 | Yenidoğan köpük şampuan | Cibinlik | 1 | |||||||||||||
Patiksiz Tulum (3-6 ay) | 3 | 1 | Pudra | Emzirme yastığı | 1 | |||||||||||||
Patikli Tulum (3-6 ay) | 2 | 1 | Bebek pamuğu | Koruyucu alez | ||||||||||||||
Alt Üst Takım (3-6 ay) | 5 | 4 | Bebek şampuanı | Portatif yatak | ||||||||||||||
Uzun Kollu Body (3-6 ay) | 5 | 4 | Bebek losyonu | Anakucağı | ||||||||||||||
Kollu Atlet (3-6 ay) | 5 | 2 | Bebek yağı | Halı | ||||||||||||||
Askılı Atlet (3-6 ay) | 2 | 2 | Bebek deterjanı ve yumuşatıcısı | Tül/Perde | ||||||||||||||
Patikli Alt (3-6 ay) | 2 | 2 | Kulak çubuğu | Oda lambası | ||||||||||||||
Patiksiz Alt (3-6 ay) | 5 | 2 | Kamera ya da telsiz | 1 | ||||||||||||||
Yelek (3-6 ay) | 3 | 1 | Bez çöp kovası ve torbası | |||||||||||||||
Şapka (3-6 ay) | 4 | 4 | Dönence (beşik üstü oyuncağı) | |||||||||||||||
Çorap(3-6 ay) | 10 | 3 | Uyku arkadaşı | |||||||||||||||
Kundak | 1 | Reflü yastığı | ||||||||||||||||
İç zıbın ? | ? | Lastikli çarşaf | ||||||||||||||||
Kuş tüyü astronot tulum | ? | Düz kafa yastığı |
Agiz mendili konusunda biraz kafam karisik. Penye gibi olanlardan aliyor herkes ama muslin bezlerden de agiz bezi yapmislar. Ondan mi almak iyi olur acaba? Cok hizli kuruyor kisin kurutmak da olay olacak. Sonrasinda da ter bezi olarak kullaima uygun olur heralde? Tecrubeli anneler bizi bi aydinlatsjnBende iki paket ağız mendili bi paket de ikili don aldım boş geçmeyeyim diye Kız ürünlerini tüketmişler. Erkekte babynest bile vardı. Tabi akşam yedide anca bu kadar
Müslin ve tülbent gibi olanlar daha iyi. Penye daha sanki toz tutuyo gibi. Ama nasılsa çok olacak diye ben o penye gibi olanlardan da aldım bimdenAgiz mendili konusunda biraz kafam karisik. Penye gibi olanlardan aliyor herkes ama muslin bezlerden de agiz bezi yapmislar. Ondan mi almak iyi olur acaba? Cok hizli kuruyor kisin kurutmak da olay olacak. Sonrasinda da ter bezi olarak kullaima uygun olur heralde? Tecrubeli anneler bizi bi aydinlatsjn