- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 33
Kendine plastik alBen de evlenirken almıştım 2 tane
Kendi kozmetiklerime kullanıyorum
Ama kullandığım için transfer edemiyorum
Transfer yap Bnde saplı küçük var balkonda kullanıyorum onları da ihtiyaç olursa alırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kendine plastik alBen de evlenirken almıştım 2 tane
Kendi kozmetiklerime kullanıyorum
Ama kullandığım için transfer edemiyorum
Henüz erken diye aklıma gelmedi, birden ağlamaya başlarsa kötü olur yolda, çok küçükken imkansız memesiz susmaz. Ama ilerde sen alırsan banada söyle marka vsOldu da gitmek zorunda kaldınız
Bn direk uzun yolculuğa çıkcam diyormuşumkısa mesafe giderim ya sürekli eşimi bekleyemem eşim yanındayken de öne oturmaya düşünüyorum
Hiç kendi standartlarımı düşüremem vallaKendine plastik al
Transfer yap Bnde saplı küçük var balkonda kullanıyorum onları da ihtiyaç olursa alırım
Perşembe günü dr kaçta seninHenüz erken diye aklıma gelmedi, birden ağlamaya başlarsa kötü olur yolda, çok küçükken imkansız memesiz susmaz. Ama ilerde sen alırsan banada söyle marka vs
Aa çok sevindim kargoya verilmiş gelsin bakalım bedeni de uyar inşBu markanın kalitesi güzel alanlar da var, bende aldım :)
Bnm kozmetikle aram yok allık göz kalemi dudak nemlendiricisi bu kadarHiç kendi standartlarımı düşüremem valla
Kusura bakmasın
Benim bi odamda bakım kremleri filan var sepetteBnm kozmetikle aram yok allık göz kalemi dudak nemlendiricisi bu kadar
O yüzden aktarım kolay olucak
Evet yorumlarda ince demişler hatta ben ekru alacaktım vazgeçtim o yüzden, koridorda sabahlıkla yürürüm, evde de ince sorun olmaz diye aldım. Lohusa teri olacakmış sık sık değişiriz zatenBence abartı değil, dantelsiz bulmak da mucize gibi bir sey hakikaten yalnız soyle bsy var, ben ilk bu markanin baska modelinden siparis vermistim, o kadar inceydi ki, cok fazla ic gosteriyordu, geri gonderdim. Belki bu model oyle çıkmaz bilmiyorum, sadece marka ayni. Gule gule kullan insallah gonlune gore olur
Beybi bizim yarın kontrol hep bir gün arayla kaçırıyoz birbirimizi yarın 11de gidicez 32 raporu tam öyle denk geldiPerşembe günü dr kaçta senin
Bnde perşembeye randevu tek buldum 13.15e oğlum kardeşini görmek istiyor illa götür diye mecburen kontrole gitçez
Şansa bi denk gelemedik iyi bakim güzel haberlerleBeybi bizim yarın kontrol hep bir gün arayla kaçırıyoz birbirimizi yarın 11de gidicez 32 raporu tam öyle denk geldi
İnstagram sayfası : dododesigntrçok güzel çok naif iyi günlerde kullanın inşallah. nerden verdiniz siparişi? ben de buna benzer bişey beğenmiştim. Önümüzdeki ay yaptırayım diye düşünüyorum. renkler falan soft çok hoş
Yaaa bende ordan yaptırmıştım arada girip bakıyorum konuşmalarınıza eski heyecanları yaşıyorum sizinle kaliteli güzel bi sayfadır tavsiye ederim diğer arkadaşlara daİnstagram sayfası : dododesigntr
Burdan iletişim kurabilirsiniz, 3 hafta süre veriyor ama benimkini 10 gün sonra kargoya verdi bilgin olsun :)
Ufak şeyleri koymak için bunu aldım . çorapları ancak sığdı içineBenim bi odamda bakım kremleri filan var sepette
Bi makyaj çantam var çekmecede
Bi banyoda yine temizleyici, tonik bilmem ne var sepette
Bi de duşta kullanılan şeyler var ayrıca duşun içinde
Canım ben yoyko aldım. İçinden çıkan matın süngeri çok inceydi. Yataş twiny aldım içine. Bir tarafı nispeten sert, bir tarafı yumuşak. Sert tarafı iki yaşa kadar kullanılıyor. Kalınlığı sertliği çok iyi geldi bana, beğendimselam kızlaar
Dün elele madre park yatağını aldım nihayet, yanında da yatak verdiler
Ama bana yumuşak ve ince geldi. Sizler de beşikle ya da park yatakla gelen yatağı mı kullandınız?
Okuduğum kadarıyla ayriyetten yataş twiny alınmış genellikle. Burdan alanlar da olmuştu. Onun dokusu nasıl? Sert mi? Eğer o da yumuşak ince gibiyse almayacağım geleni kullanacağım ama sertse almayı düşünüyorum
Kalınlığı da bu şeklide, 9 cm imişselam kızlaar
Ama bana yumuşak ve ince geldi. Sizler de beşikle ya da park yatakla gelen yatağı mı kullandınız?
Okuduğum kadarıyla ayriyetten yataş twiny alınmış genellikle. Burdan alanlar da olmuştu. Onun dokusu nasıl? Sert mi? Eğer o da yumuşak ince gibiyse almayacağım geleni kullanacağım ama sertse almayı düşünüyorum
Yataş Bedding Ninni Sünger Yatak 70 x 110 cmselam kızlaar
Güzel günlerde giysin minik kızınKızlar muslin hastane çıkışımız geldi.Soranlar vardı ben coook beğendim incecik değil çok şık çok kaliteli duruo
Çorapları ben kareli çekmece düzenleyici oluyor ya onun bölmelerine top yapıp sıkıştırdımUfak şeyleri koymak için bunu aldım . çorapları ancak sığdı içine
Eki Görüntüle 2936202