Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Detaylıca anlatabilme şansınız var mı acaba bu şırınga ile besleme olayını.ilk gün hastane veriyor, benimde oğlum emmeyi becerememişticmama verdiler
ama serçe parmağımı yandan hafif sokup şırınga ile içirmeyi öğretmişlerdi.
Teşekkür ederim haber verdiğiniz için, ben de bunu almayı düşünüyordum, aldım hemenBir de geçen muhabbeti dönmüştü. Sevi bebenin kiraz çekirdekli reflü yatağı e bebeğin sitesinde 130 lira. Ben hep 170-180 liraya görürdüm. 130 a görmüşken sipariş vereyim dedim
Braun prt2000 aldım ben.Hanımlar size sormayı unuttuğum çok önemli birşey var ateş ölçer ne aldınız? Ben daha almadım ama braun koltuk altı ölçeri çok duydum onu almayı düşünüyorum 2 yaşına kadar koltuk altından ölçmek gerekliymiş sizler ne aldınız
Yaa cok güzel görünüyor. Instagramda gördüm ben de bunu bugun. Cok kullanışlı görünüyorBurada birinin önerisiyle almıştım bugün geldi aşık oldum küçük bir ayı doğuracak gibiyim
Evett kış bebeleri için çok kullanışlı olur benceYaa cok güzel görünüyor. Instagramda gördüm ben de bunu bugun. Cok kullanışlı görünüyor
Fiyatı neydi aceba güle güle kullanın inşallahBurada birinin önerisiyle almıştım bugün geldi aşık oldum küçük bir ayı doğuracak gibiyim
Ben de mor rengini aldım, bayıldım, kış bebekleri için süper bir şey benceBurada birinin önerisiyle almıştım bugün geldi aşık oldum küçük bir ayı doğuracak gibiyim
Nerden aldınız acaba?Ben de mor rengini aldım, bayıldım, kış bebekleri için süper bir şey bence
Nerden aldınız acaba?
Mor rengi için trendyolda mordan çok antrasit gri gibi duruyor gibi yorumlar okuyunca tereddütte kaldım , rengi gerçekten mor mu acabaBen de mor rengini aldım, bayıldım, kış bebekleri için süper bir şey bence
Trendyoldan sipariş vermiştim, owli satıcısından aldım tabi.Nerden aldınız acaba?
Evet mor tam bir mor rengi değil, ama yorumlardaki gibi gri de değil, tatlı bir rengi var. Ben sevdim, unisex bir renk diye bunu tercih etmiştim.Mor rengi için trendyolda mordan çok antrasit gri gibi duruyor gibi yorumlar okuyunca tereddütte kaldım , rengi gerçekten mor mu acaba
Ben unibaby yenidoğan tercih ettimAnneler ıslak mendil tercihini hangi marka yaptınız çok kararsız kaldım prima sleepy uni baby me
Anladım teşekkür ederimEvet mor tam bir mor rengi değil, ama yorumlardaki gibi gri de değil, tatlı bir rengi var. Ben sevdim, unisex bir renk diye bunu tercih etmiştim.
Bunu aldınız mı? bende alacağım galiba fiyatı çok iyiye geliyor :) Kaç günde gelir acabaPat pat diye bir sitede 40lira yeni uyelige ozel geliyor sizce almali miyim bunu
Baby meAnneler ıslak mendil tercihini hangi marka yaptınız çok kararsız kaldım prima sleepy uni baby me
Kanadadan geliyorsa gümrük parası ödüyor muyuz?Ben bu ürün çok gerekli mi bilemedim ama 40 lira sonuçta alınabilir . Bende PatPat I denemek için 21₺ e şu ürünü aldım. Kargoya verilmiş bile bakalım kaç günde gelecek Kanada dan geliyor. Eki Görüntüle 2933390