- 13 Mayıs 2021
- 3.498
- 5.702
Pat pat diye bir sitede 40lira yeni uyelige ozel geliyor sizce almali miyim bunu
Bunlar bana da çok tatlı geliyor. Gerekli mi bilmem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pat pat diye bir sitede 40lira yeni uyelige ozel geliyor sizce almali miyim bunu
Canım sorma bir de benim ev kibrit kutusu kadar.
Bana kardeşim yolladı, yeğenlerimin eskisini. Ufak tefek eksiklerim kaldı.
2 tane koymuşlardı içine ben başka bir markanınkini aldım çünkü pahalı lansinoh un poşetleriİyi oldu bu görüntü bana, bende sipariş verdim az önce :) Süt saklama poşeti çıktı mı içinden?
Setin içinde neler var?Kızlar ben de mustela merhaba bebekte ancak karar kıldım şuan 340 tl civarlarında biliyorum sizler çok daha uyguna aldınız ama sizce indirime girer mi beklesem mi yoksa alıp aklımdan silsem mi ne dersiniz?
Ben bu ürün çok gerekli mi bilemedim ama 40 lira sonuçta alınabilir . Bende PatPat I denemek için 21₺ e şu ürünü aldım. Kargoya verilmiş bile bakalım kaç günde gelecek Kanada dan geliyor.Pat pat diye bir sitede 40lira yeni uyelige ozel geliyor sizce almali miyim bunu
Bu da cok tatliymisBen bu ürün çok gerekli mi bilemedim ama 40 lira sonuçta alınabilir . Bende PatPat I denemek için 21₺ e şu ürünü aldım. Kargoya verilmiş bile bakalım kaç günde gelecek Kanada dan geliyor. Eki Görüntüle 2933390
Ben 370e aldım bence daha da düşmez alabilirsiniz ama kokusunu pek sevemedim ya dalin çok daha güzel kokuyor napalım en doğalı olsun diye aldıkKızlar ben de mustela merhaba bebekte ancak karar kıldım şuan 340 tl civarlarında biliyorum sizler çok daha uyguna aldınız ama sizce indirime girer mi beklesem mi yoksa alıp aklımdan silsem mi ne dersiniz?
Nasıl bu kadar uyguna aldınız bende indirim çıkmıyorBen bu ürün çok gerekli mi bilemedim ama 40 lira sonuçta alınabilir . Bende PatPat I denemek için 21₺ e şu ürünü aldım. Kargoya verilmiş bile bakalım kaç günde gelecek Kanada dan geliyor. Eki Görüntüle 2933390
Hiç duymamıştım bu siteyi bakayım ben de. Aliexpress gibi mi acaba?Ben bu ürün çok gerekli mi bilemedim ama 40 lira sonuçta alınabilir . Bende PatPat I denemek için 21₺ e şu ürünü aldım. Kargoya verilmiş bile bakalım kaç günde gelecek Kanada dan geliyor. Eki Görüntüle 2933390
Yenidoğan şampuanı , pişik önleyici kremi,bebe yağı, vücut losyonu..Setin içinde neler var?
Ben de güzel koku aşığı biri olarak , hayatımda ilk defa doğalı seçtim hatta uni babynin yenidoğan sıvı çamaşır sabununu kullanıyorum kabus gibi ama bebeler ve onların hassas tencikleri için maalesef doğalı seçiyoruz analık işteBen 370e aldım bence daha da düşmez alabilirsiniz ama kokusunu pek sevemedim ya dalin çok daha güzel kokuyor napalım en doğalı olsun diye aldık
Bende kanz aldım hep süresim geliyor :) Puseti de var.. Çok beğendim tavsiye ederimDogumunuz yaklasmis, alinmasi gayet normal benim de cok kafam karisiyor ya daha yeni 3 ay bitti ama ocqk ayina girmeden bazi seyleri alayim, malum 2022de herseye zam gelecek diyorum.
Guzelmis guzel saglikli gunlerde kullanmaniz dilegimle. Ben de incelemelere devamBende kanz aldım hep süresim geliyor :) Puseti de var.. Çok beğendim tavsiye ederim
Kanz D-GO Travel Sistem Bebek Arabası - ebebek
Kanz D-GO Travel Sistem Bebek Arabası uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.www.e-bebek.com
İlk üye olduğumda ilk üyeliğe özel 8-10 ürün gösterdi onlardan seçtim %70 indirim diyordu. Bir de ilk üyeliğe 1$ veriyor 6₺ civarını sipariş esnasında kullanmama izin verdiNasıl bu kadar uyguna aldınız bende indirim çıkmıyor
Bende yeni duydum , güvenilirliğinden emin değilim o yüzden sanal kart açıp oradan alışveriş yaptım 20-30₺ bişey olduğu için giderse gitsin yani ürün gelirse paylaşırım zaten şuan 30.10.21 de gelecek görünüyorHiç duymamıştım bu siteyi bakayım ben de. Aliexpress gibi mi acaba?
Sanal kart mantikli. Insallah göründüğü gibi gelir.İlk üye olduğumda ilk üyeliğe özel 8-10 ürün gösterdi onlardan seçtim %70 indirim diyordu. Bir de ilk üyeliğe 1$ veriyor 6₺ civarını sipariş esnasında kullanmama izin verdi
Bende yeni duydum , güvenilirliğinden emin değilim o yüzden sanal kart açıp oradan alışveriş yaptım 20-30₺ bişey olduğu için giderse gitsin yani ürün gelirse paylaşırım zaten şuan 30.10.21 de gelecek görünüyor
Bende Dalan zeytinyağlı granül sabun aldım kokusu hiç güzel değil ama el mahkumYenidoğan şampuanı , pişik önleyici kremi,bebe yağı, vücut losyonu..
Ben de güzel koku aşığı biri olarak , hayatımda ilk defa doğalı seçtim hatta uni babynin yenidoğan sıvı çamaşır sabununu kullanıyorum kabus gibi ama bebeler ve onların hassas tencikleri için maalesef doğalı seçiyoruz analık işte
Teşekkür ederim ben bilgisayardan yaptığım için olmamış şimdi telefondan yaptım 25tlye polar tulum aldım mont niyetine giydirmelik arabaya kundak yapıp koyamam pusete koyarken kalın birşey olsun üstünde biz Akdeniz bölgesindeyiz kış pek uğramıyor bize yeter inşallah buİlk üye olduğumda ilk üyeliğe özel 8-10 ürün gösterdi onlardan seçtim %70 indirim diyordu. Bir de ilk üyeliğe 1$ veriyor 6₺ civarını sipariş esnasında kullanmama izin verdi
Bende yeni duydum , güvenilirliğinden emin değilim o yüzden sanal kart açıp oradan alışveriş yaptım 20-30₺ bişey olduğu için giderse gitsin yani ürün gelirse paylaşırım zaten şuan 30.10.21 de gelecek görünüyor
Benim oğlana turuncu aldım bende hastane çıkışını iyi mi yaptım bilemedim rengi çok güzel diA101 mini alisverisim; telsiz, iki tane hastane cikisi 2 tane de pijama takimi.. Minicik bir alisveris siftahi ogullarima
Eki Görüntüle 2933294
Eki Görüntüle 2933295 Eki Görüntüle 2933296
İnşallah bakalımSanal kart mantikli. Insallah göründüğü gibi gelir.
Göründüğü gibi güzel gelirse yeter bence. Bende mersindeyim aldığım peluş tulum yeterli olacak diye düşünüyorum ekstra astronot almayacağımTeşekkür ederim ben bilgisayardan yaptığım için olmamış şimdi telefondan yaptım 25tlye polar tulum aldım mont niyetine giydirmelik arabaya kundak yapıp koyamam pusete koyarken kalın birşey olsun üstünde biz Akdeniz bölgesindeyiz kış pek uğramıyor bize yeter inşallah bu