- 17 Mart 2021
- 7.423
- 24.572
İnstagramda çok faydalı yazıyor. Birde dar olması bebeğe anne karnında hissi veriyormuş. Daha rahat uyuyormuş.Reflü yatağında çok kararsızım alsam mı, almasam mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnstagramda çok faydalı yazıyor. Birde dar olması bebeğe anne karnında hissi veriyormuş. Daha rahat uyuyormuş.Reflü yatağında çok kararsızım alsam mı, almasam mı
Meme mi emer ,mama mi yer bilinmez siz hemen calisacak misiniz vb..Kızlar göğüs pompası biberonu dışında kaç tane biberon almak lazım?
Bende avent tekli, lansinoh ciftli var. Ikisi de iyidir ama aventi daha cok sevdigimi inkar edememLansinoh tekli elektrikli pompasını almaya karar verdim, inşallah pişman olmam :) Siz aldınız mı?
Ben aldım geçenlerde henüz kullanmadım tabiiiLansinoh tekli elektrikli pompasını almaya karar verdim, inşallah pişman olmam :) Siz aldınız mı?
Arada oluyo böyle şeylermerve sen de mi banliydin Mervem ben de 3 gündür banliydim
İyi oldu bu görüntü bana, bende sipariş verdim az önce :) Süt saklama poşeti çıktı mı içinden?Ben aldım geçenlerde henüz kullanmadım tabiiiEki Görüntüle 2933321
Lansinohun cam biberonu pompaya uygun oluyo mu ? Arkadaşım çift taraflısini kullanmadığı için hediye etti ama biberonu kendim aldım cam olanını o da uygunluk sağlar mı sizce ?Bende avent tekli, lansinoh ciftli var. Ikisi de iyidir ama aventi daha cok sevdigimi inkar edemem
Benim ciftli lansinoh affinity (resmini koydum), biberonlarin agizlari normalden dar o yuzden pompa biberonu haric birsey denemedim.Lansinohun cam biberonu pompaya uygun oluyo mu ? Arkadaşım çift taraflısini kullanmadığı için hediye etti ama biberonu kendim aldım cam olanını o da uygunluk sağlar mı sizce ?
36 hafta olmus masallah, ben olsam artik beklemez alirdimKızlar ben de mustela merhaba bebekte ancak karar kıldım şuan 340 tl civarlarında biliyorum sizler çok daha uyguna aldınız ama sizce indirime girer mi beklesem mi yoksa alıp aklımdan silsem mi ne dersiniz?
Beklenecek hal kalmamışKızlar ben de mustela merhaba bebekte ancak karar kıldım şuan 340 tl civarlarında biliyorum sizler çok daha uyguna aldınız ama sizce indirime girer mi beklesem mi yoksa alıp aklımdan silsem mi ne dersiniz?
36 hafta olmus masallah, ben olsam artik beklemez alirdim
Sormayın ya kafamın karıştığı bazı yorumlar falan okudum yok göz yakıyor falan hep bir soru işareti kaldı o zaman kapadım gözleri alıyorumBeklenecek hal kalmamış
Şimdi denedim tam oldu teşekkür ederim doğru almışım biberonu aklıma takılmıştı buarada tekli imişBenim ciftli lansinoh affinity (resmini koydum), biberonlarin agizlari normalden dar o yuzden pompa biberonu haric birsey denemedim.
Avente her marka takiliyor onu biliyorum, chicco cam biberon ile kullandim onu cogunlukla
Kızımın Ana Kucağı, Zıpzıbı, Oyun Halısı
Canım sorma bir de benim ev kibrit kutusu kadar.Ay bu kadar daha alınacak mı evde yer kalmadı