- 8 Kasım 2015
- 4.203
- 8.979
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.
instagram.com
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah . Bende o görümce ve kayinvaliden istiyorum bizde tam tersi annem ve ben bu yüzden çok yaşasınlar diyorumKızlar hele bana bir bakın görümcem bir sürü alışveriş yapmış bize ara ara bende bir iki parça almıştım şimdi elimdeki kıyafetleri sayicam size
4 adet hastane çıkışı
7 takım 6 ay
5 takım 9 ay
3 takım 6_9 ay
4 takım 3-6 ay
5 adet 3 ay zıbın
2 adet 3_6 ay zıbın
5 adet 6-9 ay zıbın
2 adet 9 ay zıbın
4 5 adet ayaklı pijama
3 adet penye 1 adet triko battaniye
1 adet müslim ( 2 adet daha alicam)
Bu arada kayinvalidemde bir suru sey almış daha ben gormedim ama daha kıyafet almama gerek yok bence siz ne diyorsunuz
Buarada bence de hiç kıyafet almayın . İlerleyen aylarda duruma göre alırsınızKızlar hele bana bir bakın görümcem bir sürü alışveriş yapmış bize ara ara bende bir iki parça almıştım şimdi elimdeki kıyafetleri sayicam size
4 adet hastane çıkışı
7 takım 6 ay
5 takım 9 ay
3 takım 6_9 ay
4 takım 3-6 ay
5 adet 3 ay zıbın
2 adet 3_6 ay zıbın
5 adet 6-9 ay zıbın
2 adet 9 ay zıbın
4 5 adet ayaklı pijama
Bu arada kayinvalidemde bir suru sey almış daha ben gormedim ama daha kıyafet almama gerek yok bence siz ne diyorsunuz
Guzel gunlerde saglikla giysin minnosKızlar hele bana bir bakın görümcem bir sürü alışveriş yapmış bize ara ara bende bir iki parça almıştım şimdi elimdeki kıyafetleri sayicam size
4 adet hastane çıkışı
7 takım 6 ay
5 takım 9 ay
3 takım 6_9 ay
4 takım 3-6 ay
5 adet 3 ay zıbın
2 adet 3_6 ay zıbın
5 adet 6-9 ay zıbın
2 adet 9 ay zıbın
4 5 adet ayaklı pijama
Bncede yeterli güle güle giysinKızlar hele bana bir bakın görümcem bir sürü alışveriş yapmış bize ara ara bende bir iki parça almıştım şimdi elimdeki kıyafetleri sayicam size
4 adet hastane çıkışı
7 takım 6 ay
5 takım 9 ay
3 takım 6_9 ay
4 takım 3-6 ay
5 adet 3 ay zıbın
2 adet 3_6 ay zıbın
5 adet 6-9 ay zıbın
2 adet 9 ay zıbın
4 5 adet ayaklı pijama
Ya Allah razi olsun ben daha alışverişe başlamadim diye telaslaniyordun hafta sonu bir getirdi bir poşet kıyafet daha annemde bir sürü alışveriş yaptı dedi o neler aldı bilmiyorum tabi gormedim dahaMaşallah . Bende o görümce ve kayinvaliden istiyorum bizde tam tersi annem ve ben bu yüzden çok yaşasınlar diyorum
Çok teşekkür ederim sadece 4 5 tane 6 ay zıbın alsam mı acaba gerek varmı karar veremedimGuzel gunlerde saglikla giysin minnos
Bence de alma israf olmasin. Eger ki gerek duyarsan o anki ihtiyacina gore alirsin.
Teşekkür ederimBncede yeterli güle güle giysin
Cok güzel gerçekten maşallah ,benim arkadaşlarım dan meme kremi pompasına dek düşünen dostlarım oldu sagolsunlar ama kayınvalide aslaaaa. Annem sağolsun başka da yok . Sizin adınıza çok güzel bişey böyle insanlar iyi ki varlarYa Allah razi olsun ben daha alışverişe başlamadim diye telaslaniyordun hafta sonu bir getirdi bir poşet kıyafet daha annemde bir sürü alışveriş yaptı dedi o neler aldı bilmiyorum tabi gormedim daha
Yoook yook yeter bi doğsun. Gelişimine göre alırsınÇok teşekkür ederim sadece 4 5 tane 6 ay zıbın alsam mı acaba gerek varmı karar veremedim
Allah başımızdan eksik etmesin sadece bebek konusunda değil her konuda ellerinden geleni yapıyorlar saolsunlar bize sadece bakım ürünlerini falan almak kaldı sanırımCok güzel gerçekten maşallah ,benim arkadaşlarım dan meme kremi pompasına dek düşünen dostlarım oldu sagolsunlar ama kayınvalide aslaaaa. Annem sağolsun başka da yok . Sizin adınıza çok güzel bişey böyle insanlar iyi ki varlar
Çok teşekkür ederim öyle yapiyim o zamanYoook yook yeter bi doğsun. Gelişimine göre alırsın
Maşallah Allah bozmasınAllah başımızdan eksik etmesin sadece bebek konusunda değil her konuda ellerinden geleni yapıyorlar saolsunlar bize sadece bakım ürünlerini falan almak kaldı sanırım
Amin Allah razı olsunMaşallah Allah bozmasın
Bn herşeyi kendim aldığım için
Bence de alma. Bebegin kilosu vs. Nasil olacak.. 6 aylik alinca kacinci ayda giyecek vs.Çok teşekkür ederim sadece 4 5 tane 6 ay zıbın alsam mı acaba gerek varmı karar veremedim
O zaman bende almıyorum daha babannemizin aldıklarını görmedik bu listede onlar yok birde hediye gelenler olacakBence de alma. Bebegin kilosu vs. Nasil olacak.. 6 aylik alinca kacinci ayda giyecek vs.
Mervenin dedigine bakarsak belli olmuyormus.
O oyle dedikten sonra ben kiyafet almayi biraktim.