- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
1 gun surmuyormu ban gelir aynenDemek ki
Kesin bir derdimvar kismina yazdigi bir sey yuzunden banlanmistir.
Neyse gelir 2 gune
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1 gun surmuyormu ban gelir aynenDemek ki
Kesin bir derdimvar kismina yazdigi bir sey yuzunden banlanmistir.
Neyse gelir 2 gune
Suda olabilir yeni trend diyebiliriz gerçi uzun süredir var amaBugun hastanede ebeyle randevum vardi nts ye girdim. Cok kayda deger bir sanci cikmadi.
Burada baya bir aglandim dr telefonunu bile vermiyor, ultrason kagidi alamiyorum vs diye ama bugun yaklasimlari karsisinda sasirdim açıkçası. Hamileligim boyunca kendimi piremses gibi hissedemesem de dogururken belki de hissederim diye bir umut yeserdi icimde
Ebe agriyi hafifletmek, anneyi rahatlamak iicin bir cok secenek sunuyoruz dedi. Benim tercihimin ne olacagini sordu. Muzik, masaj, Pilates topu, suda oturmak vs.
Dogumu suda yapip yapmak istemediğimi, hangi pozisyonda dogum yapmak istedigimi, yatarak, ayakta vs. Sordu. Hepsini not aldi.
Acikcasi hazirliksiz yakalandim sorulara
O anin gidisatina gore karar vermek istiyorum dedim.
Hangi pozisyonda doguracagimi da dusunmemistim acikcasi
Yuhh yani bileziği kendine tak deseydin bnce sırf yapmamak için bahane etmişkesinlikle, şimdikine daha bir şey yapmadı
ikinci bi erkek doğuracığımı öğrenince,
aaaa kız doğursaydın sana bilezik takacaktım şansını kaybettin dedi
Bnm bi tane onu da sana verimBenim gorumcem bilem yok cok uzuldum simdi
Ay insallah canim benimYa onemli olan fonksiyonu. Bence renklerin cinsiyeti yoktur, olmamali Zaten bebek renkten ne anlar da iste biz oyle alismisiz pembe kiz, mavi erkek diye.
Guzel gunlerde cibi cibi yapsin minnosun.
Gece mesaisindemerve yine gümlemiş. Ne yapiyor da bu kadar cok banlaniyor bu kiz
Olur 1 gorumceye 3 elti vercem istermisin?eminmsnBnm bi tane onu da sana verim
Duruma gore degisiyor. Bazen 1-2 gün, bazen de daha uzun surebiliyor. Umarim fazla yaramazlik yapmamistir ve uzun surmez1 gun surmuyormu ban gelir aynen
Aynen ya gidisata gore karar veririm. Epidural falan dediler, ona da duruma gore karar vermek istiyorum dedim. Ilk bebek oldugu icin tecrubesizim. Dogum sancisi nasil olacak, dayanabilecekmiyim hangi pozisyonda rahat ederim vs. Tamamen bilinmezlik bunlar su an benim icin.Suda olabilir yeni trend diyebiliriz gerçi uzun süredir var ama
Tabi gidişat belirler
İyş bari doğumda ilgili olacak önemli olanda o
Tutamiyor parmaciklarini, döktürüyor. Sonra da güm.Gece mesaisinde
Duruma gore degisiyor. Bazen 1-2 gün, bazen de daha uzun surebiliyor. Umarim fazla yaramazlik yapmamistir ve uzun surmez
Aynen ya gidisata gore karar veririm. Epidural falan dediler, ona da duruma gore karar vermek istiyorum dedim. Ilk bebek oldugu icin tecrubesizim. Dogum sancisi nasil olacak, dayanabilecekmiyim hangi pozisyonda rahat ederim vs. Tamamen bilinmezlik bunlar su an benim icin.
Tutamiyor parmaciklarini, döktürüyor. Sonra da güm.
Ya aslinda sikayet etmeseler moderatorler kolay kolay gormez. Demek ki yorumunu sikayet ediyorlar
Ornek verebilir misiniz
Portbebe de olabilir. kucucukler, elde/kucakta hirpalaniyorlar eve gidene kadar, o nedenle butcenize uygun bir tasima unitesi şart.Kızlar yenidoğan bebek hastaneden pusetle mi çıkarılır? Başlangıç için puset mi almamız gerekiyor?
Bu sefer merak edip baktim son konularina gene niye banlandi diye, bir konuda biraz fikir catismasi var ama hic de birsey dememis hatta "agzimdan aldin" bile diye gecirdim icimden. O yuzdense luzumsuz bir ceza, cabuk doner insallah )merve yine gümlemiş. Ne yapiyor da bu kadar cok banlaniyor bu kiz
Ay zararı olup varlığı olmasındansa olmaması daha iyiBenim gorumcem bilem yok cok uzuldum simdi
Yookyoook Bnm eltim yokOlur 1 gorumceye 3 elti vercem istermisin?eminmsn
Yok maalesef en saçma şeyler için var lazım olanlar için yokTrendyolda da 338lira canim belki orada kuponun vardir
Çok güzelmiş triko özellikle güzel duruyor ince mi kalınlığı nasıl canim dusurebilirsem bende bakıyım ama ne hikmetse buraya katalogdakı hersey gelmiyor güle güle kullanin
Icebilirsin,canım yiyebilirsen cig sarımsak ye ıhlamur iç geçer hemenkızlar ağrı kesici olarak parol kullanabilir miyim ?
başım ve boğazım cok fena ağrıyor,
eşim hafif grip oldu sanırım bana da bulaştı
boğazım yanıyor burnum cok akıyor.
ikimiz de test yaptık negatifiz
Ben de baktım son mesajlarına da, tartışmanın haklı olanı Merve gibi duruyor. Şikayet edildiyse bile KK'nın bunu kaale almaması gerekirdi. Asıl sebebi kendisine soralım geldiğinde merveBu sefer merak edip baktim son konularina gene niye banlandi diye, bir konuda biraz fikir catismasi var ama hic de birsey dememis hatta "agzimdan aldin" bile diye gecirdim icimden. O yuzdense luzumsuz bir ceza, cabuk doner insallah )
Ben de avent aldim ve hastanedeyken hemen vericem dis yapisiyla kaynakli bisey bence ben de abim de yillarca kullanmisiz ama benim disler yamuk abimin inci gibi Sonucta 5 yasina kadar kullanmayacaklar. Ben o yuzden vermekte bi sakinca gormuyorum.Hanımlar günaydııın sizler bebişlere emzik vermeyi düşünüyor musunuz? Benim ilk bebeğim tecrübem yok arkadaşım aklın varsa emzik ver damak bütünlüğü diş şekli vs düşünme dedi onun da 1 yaşında oğlu var emzik olarak beni kullanıyor ölüyorum artık sündüm diyor Dün bir tanıdığıma sordum onunkiler almamış ama keşke alsalardı çok zorlandım her ağladığında meme aç meme aç dışarda çok zorlanıyordum dedi bence ver diyor bilemedim sizler ne düşünüyorsunuz yinede Philips avent aldım 0-6 ay nolur nolmaz diye birde bir sorum daha var biberon ve süt pompası almak gerekli mi duruma göre eczaneden felan mı alalım?