- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 33
Evet bn çantasız ve losyonsuzSagol canim zehra degil miydi B BitterCikilata cAntasiz ve losyonsuz alan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet bn çantasız ve losyonsuzSagol canim zehra degil miydi B BitterCikilata cAntasiz ve losyonsuz alan
Şeffaf bnceBizim buradaki a101 e de gelmis hangi rengi sizce kiz bebis icin seffaf mi fusya pembe mi
Merve tam set aldı çantalı olandanMerve yine pasife düşmüş ben cevap vereyim yerine. Avokadolu almıştı ama losyon çanta yoktu
Merve tam set aldı bn trendyoldan kuponla aldımOnu hatırlamıyorum ama ben de o şekilde aldım. Trendyol Saçhanede takip edince indirim kuponu vardı, Merve söylemişti hatta o yüzden aklımda kalmış
Bizim buradaki a101 e de gelmis hangi rengi sizce kiz bebis icin seffaf mi fusya pembe mi
Allah Allah yanlış hatırlıyorum demekMer
Merve tam set aldı bn trendyoldan kuponla aldım
vay be 6 sene önce de a101 gelmişti o zaman oğluma almıştımBizim buradaki a101 e de gelmis hangi rengi sizce kiz bebis icin seffaf mi fusya pembe mi
A101 e gittim ben hicbir sey yoktu. Perşembe mi gelecek acaba?
Ya bunlar perşembe günü çıkmıyomu erken çıkarmışlar benimde alasım vardı ben şeffaf olanından almayı düşünüyorumBizim buradaki a101 e de gelmis hangi rengi sizce kiz bebis icin seffaf mi fusya pembe mi
Ben bu şekilde aldım beyaz. Özellikleri aynı seninkiyle.. Markası farklı.Yatak ve uyku seti hediyesiydi. Şifonyeri almadım sadece çok tıkış tıkış olmasın diye. 5.000 tl indirim vardıBen daha dün şu takımı aldım. Üstüne uyku seti de aldım ki döşeği hediye geldi. Nakit toplam 7850 tl ödedik.
Beşik daha sonra genç odası yatağı oluyor. Şöyle ki, beşik kaldrılıp ters çevrilince çalışma masası oluyor, kenarındaki komodin tekli kullanılabiliyor. Beşiğin altından da 80/180 cm ölçülerinde bir karyola çıkıyor. Ona da çocuk 4-5 yaşına geldiğinde (belki de 6), yeni bir yatak alıyorsun, sana oluyor genç odası takımı. Üstelik karyolanın yanından gömme bir karyola daha çıkıyor. Orayı istersen yüklük olarak kullanıyorsun, istersen kardeşi olursa da yatak olarak.
Biz bu ürünü dün ilk kez gördük ve görür görmez vurulduk. Hemen de aldık.
Bu arada bizimkinin markası ve modeli kanz dore bebek odası takımı.
İkizleriniz mi olacak? Olmasaydı bir de kanguru deneyin diyecektim. Gerçekten böyle bir lüks yok. Kızım göğsümde uyurken dilediğim gibi gezip dolaşırdım. Evde değilken uyutmak için kanguru kullanırdım. Benim asıl tavsiyem bastonlar değil, kanguru. Kanguru kullanılmayan durumlarda kullanmak için herhangi bir araba yeterli oluyor.Bir ben baston arabadan hic hoslanmiyorum herhalde hafif ama dengesiz , hicbirsey tasiyamazsin, genelde alti alcak oluyor, Bagdat caddesinde dolasmiyorsan memleketin kaldirim ve paket tas yollarinda performansi zayif, tenteler kar yagmurda hic ise yaramiyor vb vb. Ben baston mclaren ve chiccoyu cope attim.
Ayni travel setle 5 yasa kadar 2 cocuk buyuttum gene gidip ikizlere de travel alacagim, ana govde ile puset ayriliyorsa, buyuk uniteye gecince rahat toparlaniyorsa bir tanedir. Ucaga kabine de soktum, yurtdisinda ulke transferi de yaptim, gunde 12km yol yururdum(veletler oyle uyurdu, mecbur...), markete gider tum haftalik alisverisi tasir(dim), taksiye bindim, araba bagajina koydum vb. Kisin da ayni ritmi surdurdum, kar yagmurda da ayni performansi surdurdu.
Bence araba tamamen kahve tercihi gibi, cok kisiye ozgu; yasam tarziniz ve boyunuza bagli, magazaya gitmeden, acip kapamadan, sokmeden araba alinmamali
İşte herkesin memnuniyet farklı oluyor kanguru hiç sevmedimİkizleriniz mi olacak? Olmasaydı bir de kanguru deneyin diyecektim. Gerçekten böyle bir lüks yok. Kızım göğsümde uyurken dilediğim gibi gezip dolaşırdım. Evde değilken uyutmak için kanguru kullanırdım. Benim asıl tavsiyem bastonlar değil, kanguru. Kanguru kullanılmayan durumlarda kullanmak için herhangi bir araba yeterli oluyor.
Yurtdisinda bir model begendim ikizlere uygun kanguru TWIN GO TANDEM, ikisi de tasimaya imkan veriyor ondan alacagim, uyumama ataklarinda evde bile kullansam kardir.İkizleriniz mi olacak? Olmasaydı bir de kanguru deneyin diyecektim. Gerçekten böyle bir lüks yok. Kızım göğsümde uyurken dilediğim gibi gezip dolaşırdım. Evde değilken uyutmak için kanguru kullanırdım. Benim asıl tavsiyem bastonlar değil, kanguru. Kanguru kullanılmayan durumlarda kullanmak için herhangi bir araba yeterli oluyor.
Bwn gidip bakamiyorum canim yatiyorum arkadasim cekmis fotosunu atmisOğluma şeffafını bakıcam. Kıza Fuşya güzel ama suyun rengini görmek için de şeffaf iyi bilemedim
Boyu ufak mı ?
File sunger termometre kullanmis miydin canimvay be 6 sene önce de a101 gelmişti o zaman oğluma almıştım
şeffaf ve yeşil vardı, şeffaf almıştım daha gecen ay çatladı diye çöpe aldım
sıra ikinci oğlanda yine yeşil düşünüyorum
ama kıza şeffaf güzel olur.
normalde perşembe gelecek bazı yerler erken cıkartıyor
Spot magzasi erken cikardi heralde canim zaten fiyatta farkli brosurdenYa bunlar perşembe günü çıkmıyomu erken çıkarmışlar benimde alasım vardı ben şeffaf olanından almayı düşünüyorum
File sunger termometre kullanmis miydin canim
Persembee gelmicekmiydi?:)Şeffafa bir oy benden