- 15 Şubat 2018
- 2.535
- 8.668
Luksemburg. Aldim bakalim insallah fuzuli degildir. Cok soguk oluyor Ekim ayindan sonra o nedenle gerekli gibi geldi bana.Orası neresi canım:) hastaneden istedilerse bilemiyorum artık almak sana kalmış:)) seninki istisna olsun öyleyse:))
Kayinvalidem bozmus zaten. Ne munasebet sen ustune vazife olmayan seylere karisiyorsun diye. Kaynim da küsüp evi terketmis falanAyyyy alıp bir güzel seveceksin o eltiyi ne düşünceliymiş maşallah ya kardeş dese yine bir nebze anlarım da elti ne diye abisinden para ister onu hiç anlamıyorum. Biraz zorluk çek kendin yap evini de mi başkası geçindirecek?
Demek ki her doktor ayni degil. Mesela benim cok nazlanan arkadaslarim var. Doktora yazmis 3 saat sonra cevap vermis diye doktor falan degistirmeyi dusunuyorlar.Ay ben Türkiye'deyim de noluyor. Benim doktorum da aynısını yapıyor. Ekranı çevirip bebeği benim görmemi bile sağlamıyor. Neyse ki eşim doktor olduğu için eşimi de odaya alıyor da (yoksa hiçbir eşi almıyor) eşim videosunu çekip çıkışta bana izletiyor. Ultrason kağıdını vermeyi de unutuyor. En son gittiğimde özellikle istedim, sonunda gene unuttu, ekrandayken fotoğraf çekmeliydi diye veremedi.
Yani insani olarak çok iyi bir kadın, bir şey merak ettik mi arayıp sorabiliyoruz, randevu almak çok kolay, arayıp söylüyoruz. Cerrahi eli de çok iyiymiş, hani sezeryan gerekirse falan diye. Sırf bunlardan doktor değişmedim yani şimdiye kadar.
Ya yine ben goruyorum ekrani, dr bana donduruyor ama silueti falan yok bebisin. 20. Haftalarin ortasinda bitti o goruntu. Karanlik biseyler gozukuyor ekranda.. Sadece kafasini karnini olcuyor, organlara bakiyor bitti. Baktim Ultrason kagidini da en son 21 Temmuz'da almışım.
3 boyutlu gorelim dedik, onemli olan saglikli olmasi ne gerek var dedi gostermedi
Sonraki kontrolde israr edince 1 kere gosterdi iste o da son ultrason kagidimiz oldu. 3 boyutlu demeye de sahit ister. Tek onemsedikleri sey anne ve bebegin sagligi. Gerisi abarti geliyor onlara.
Mesela ozel hastane yok burada. Bulundugum ulkenin kraliyet ailesi bile ayni devlet hastanesinde dogum yapiyor.
Oyle diyeyim yani.
Oysa ki bakiyorum Turkiye'deki arkadaslarim whatsapptan sorularina hizli cevap alamadıklari icin doktor degistirecek kadar piremses hamilelikler yasiyorlar. Bebelerini dogmadan goruyorlar falan