- 25 Mart 2021
- 3.330
- 5.925
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O benm de kafama takildi merve ondN tereddutte kaldim hani kuvetin akan bir yeri olsa kuvette su birikecek o da daha da zorlar mi diye dusundum fileden de dusuvercekmis gibi geliyo cocukOrtada çok su kalır yav kopuklü su sanki
Yıkama videoladı izle bak. Bebeği bi seye koyup yıkamaktan vazgeç sen de. en güzel tutup yıkayacan işte be 5 dk zaten.O benm de kafama takildi merve ondN tereddutte kaldim hani kuvetin akan bir yeri olsa kuvette su birikecek o da daha da zorlar mi diye dusundum fileden de dusuvercekmis gibi geliyo cocuk
Biraz öyle olmuşPipisi gozukuyo kiyamam
Reklam etmisler cocugu
Yıkama videoladı izle bak. Bebeği bi seye koyup yıkamaktan vazgeç sen de. en güzel tutup yıkayacan işte be 5 dk zaten.
Göster çükünü teyzelereeAy aynen ahhahagsghs.Bezli olan kız bebek kesin,oğlanı da açip sacmislar
Bence de suyla temas olmalı biraz hem korkmaz da. Basit fileler de bana öyle geliyo. O da aynı sekilde ıslanıp soğuyo.Bu tür yıkama şekli bana daha doğru geliyor.. 2 ay önce yiğenim doğduğunda ilk ben yıkadım ve file üzerinde yıkadım.. Ama bebe titredi baya üşüdü..Fileye dokandığımda buz gibiydi şu içi köpük boncuklu olanlardan.. Yani o boncuklar ıslandıkça soğuk kalıyor hiç iyi değilmiş o yönden..
Böyle bebenin vücudunun su içerisinde kalması vücut ısısını da korur gibime geliyor..
Basit fileleri denemediğim için günahlarını almak istemedim :))))) Bence en iyisi suyla temas ...dediğin gibi hem korkmaz hemde üşümez..Bence de suyla temas olmalı biraz hem korkmaz da. Basit fileler de bana öyle geliyo. O da aynı sekilde ıslanıp soğuyo.
Dün mağazadaydım canım fiyatı 13.99 dubunlardan bende aldım almaz olaydım
mağzasına gittim 8 liraymış ya
bi de o zaman aldım, ev beyaz zıbın doldu
yenidoğan alma 3 ayla arasında fark yok ben direk 3 ay aldım 5 tane 5 tane de 6 ay alıcam5 yenidoğan alicam, 5 tane 3 ay alicam insallah
Yıkama videoladı izle bak. Bebeği bi seye koyup yıkamaktan vazgeç sen de. en güzel tutup yıkayacan işte be 5 dk zaten.
Rica ederim. Baska videolarda izledim de ben bunları beğendim.Mervee cok tesekkurler canim cok da tatlilar cok yararli oldu gercekten uygulayabilirim insallah
kızlar ilk 3 ay idare edin sonrasında zaten kendiniz duşa girerken kucağınızda yıkar çıkarırısınız benim görümcem 2 aylıtan beri kendiyle birlikte duşa sokup kucağında yıkıyor, hem bebekte korkmuyor böylelikleO benm de kafama takildi merve ondN tereddutte kaldim hani kuvetin akan bir yeri olsa kuvette su birikecek o da daha da zorlar mi diye dusundum fileden de dusuvercekmis gibi geliyo cocuk
Haha ben de sunger alacagim kuvet setini de insallah a101 den annemle kayinvalidem olur onlardan cesaret alirim yavas yavas olur insallahtecrubesizlik akiyor surekli suya sok cikar eller de isyan bayragini cekio kisinRica ederim. Baska videolarda izledim de ben bunları beğendim.
Uygularsın canım yaa bebe bizim bebemiz elimizde evirip cevirip durcaz zaten. Yine biri olur ilk zamanlar su döker. Bi de ben sünger aldım ya elimden daha yumuşak olacaktır Benim eller kışın toynağa dönüşüyo
Insallah canim kendimi 1.sinifa yeni baslayan a yi b yi cozmeye calisan biri gibi hissediyorumkızlar ilk 3 ay idare edin sonrasında zaten kendiniz duşa girerken kucağınızda yıkar çıkarırısınız benim görümcem 2 aylıtan beri kendiyle birlikte duşa sokup kucağında yıkıyor, hem bebekte korkmuyor böylelikle
hepimiz öyleyiz şuanda canım ilk bebek olunca böyle oluyor ama doğduklarında bir güncelleme gelecek bence bizeInsallah canim kendimi 1.sinifa yeni baslayan a yi b yi cozmeye calisan biri gibi hissediyorum
Insallah canim illaki ogrenecegiz de iste suan yapabilecek miyim kaygilari oluyorhepimiz öyleyiz şuanda canım ilk bebek olunca böyle oluyor ama doğduklarında bir güncelleme gelecek bence bize