- 14 Ağustos 2014
- 7.595
- 15.358
- 37
Ben 1.yi hamilelikten az bir sure once parmagimi kestigim icin yaptirmstim, bu sebeple sadece 1 doz gerekti, dogumdan sonra 5e tamamlayacagim. Ama cuma gunu covid 2. Dozu yaptiracagimAh insallah canim yarin da 2.tetanozu yaptiracagim korkup vazgecmezsem sen yaptirdin mi
Siftah yapaydik iyidi@MevsimBaharWhiterose89 @giggles Saskin25
Ve diğer anneler Boş durmayın hadi sizde hazırlayın atın buraya çantaları
Sleepy 2. Ürün 1 yl yapmış yine. Islak mendil almayan alabilir. Bes herkes aldı sanıyorum.
Yine de çok ucuz 24paket 40lı baby me ıslak mendili 150 liraya almışım.bende alacaktım ama yorunları okuyunca vazcaydım
çok ince olduğu için 3-4 tane kullanılıyor aynıya geliyormuş.
Ooo harika lohusa olsam da giysem diyorsundur
Sezeryan ilk gunler yogun sonra ped yeterli oluyor cnmArkadaşlar doğumdan sonra kanama adet kanı şiddetinde mı oluyor yoksa daha mı fazla? İlk günler yoğun sonra azalıyor mu? Sezeryan ve normal doğumdan değişiyor mu? Bu dependleri aldığımıza göre bayağı kanama oluyor o zaman.
Normal doğumda ilk günlerde Depend bi kaç gün sonra normal ped yeterli oluyor.Arkadaşlar doğumdan sonra kanama adet kanı şiddetinde mı oluyor yoksa daha mı fazla? İlk günler yoğun sonra azalıyor mu? Sezeryan ve normal doğumdan değişiyor mu? Bu dependleri aldığımıza göre bayağı kanama oluyor o zaman.
Tamam Whitecim ❤ 1 paket depend yeter o zaman. Sonrasında normal pedimi kullanırım.Sezeryan ilk gunler yogun sonra ped yeterli oluyor cnm
1 paket depend aldım Elifcim. Yeter o zaman.Normal doğumda ilk günlerde Depend bi kaç gün sonra normal ped yeterli oluyor.
Evet canim insallahTamam Whitecim ❤ 1 paket depend yeter o zaman. Sonrasında normal pedimi kullanırım.
Evet hemen giycemOoo harika lohusa olsam da giysem diyorsundur
Park beşik kesinlikle al çok kullanışlı bir yere giderken bile goturuyosunTecrübeli annelerden, teyzelerden,halalardan kullandıkları ürünlerden işe yarayan ve yaramayanları öğrenmek istiyorum. Şunu kesin al ya da şunu kesin alma dediğiniz ne var?
Tabi hamile arkadaşlarımdan da yorumlar bekliyorum.
Park polyester ve plastik ağırlıklı olduğu icin tercih etmedim. Su an eksiğim yok. Mobilyaları çoktaan aldım.Park beşik kesinlikle al çok kullanışlı bir yere giderken bile goturuyosun
Düşünmüyorum.Kızlar kendiniz için nevresim takımı götürecek misiniz hastaneye ve battaniye.
HayırKızlar kendiniz için nevresim takımı götürecek misiniz hastaneye ve battaniye.
Ben götürmeyi planlıyorum arkadaşım doğum yaptı doğumdan sonra uyuz hastalığına yakalandı eşi yeni doğan bebeği ve kendisi doğumdan beri onunla uğraştı ilk tavsiyeside nevresim götür olduKızlar kendiniz için nevresim takımı götürecek misiniz hastaneye ve battaniye.
normal doğum yaptım, ilk 2 gün yoğun ilk gün zaten hastanede olduğum için hastanede hasta bezi takılmıştı 3 gün de o kadar yoğun gelmiyor.Arkadaşlar doğumdan sonra kanama adet kanı şiddetinde mı oluyor yoksa daha mı fazla? İlk günler yoğun sonra azalıyor mu? Sezeryan ve normal doğumdan değişiyor mu? Bu dependleri aldığımıza göre bayağı kanama oluyor o zaman.
hayır ilkinde götürmedim, bundada götürmem.Kızlar kendiniz için nevresim takımı götürecek misiniz hastaneye ve battaniye.
Ya bu bana çok indirim gibi gelmiyor kızlar 2 paket bez 200 tl ye geliyor evet ama trendyolda da 2 paket bez 220-230 tl gibi bir fiyata geliyor ve paket içeriği daha fazla gibi aslında pekte indirim değil bence hepsiburadanın yaptığı
Sleepy 2. Ürün 1 yl yapmış yine. Islak mendil almayan alabilir. Bes herkes aldı sanıyorum.