aynenAman aman ölsem ölüyorum demem
Canım hiç tatlı değildir
O nasıl bişeymiş 40 gün amanınnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynenAman aman ölsem ölüyorum demem
Canım hiç tatlı değildir
O nasıl bişeymiş 40 gün amanınnn
alırız kız daha vaktimiz var 1 hafta sonu çıkıp herşeyini alıp gelmeyi düşünüyorum, parasını koydum kenara bekliyorBende yapmadım 3 zıbın 10 ağız mendili dışında hiiiiiç birşeyi yok yavrumun
Teşekkür ederim. Sipariş veriyorum.Evet bu
İnşallaahhh vakti zamanında sağlıkla gelirler canım. Bende 12 saatte bir toplam 4 doz aldım perşembe suyu kontrol edecek artış varsa böyle haftaları dolduracaz inşallahBenim nstde yüksek sancım çıkıyordu canım. 12 saat arayla toplam iki doz ciğer geliştirici iğne yapıldı. Sancılar iyice artınca sancı kesici ilaca başladık. Açılmam yoktu şükür, sancılar da kesildi. Ancak hala taburcu edilmedim. Perinatolog görecekmiş ona göre belli olacak
Neeey !?!?ben kırkı çıkana kadar kocasına altından aldıran kadın gördüm hey gidim hey
Bizimde biraz ödemeler var yeni taşındık masraf çok oldu bir aya hallederim inşallah sağlık versin yeter ki Allahımalırız kız daha vaktimiz var 1 hafta sonu çıkıp herşeyini alıp gelmeyi düşünüyorum, parasını koydum kenara bekliyor
İnşallah canım. Bol bol su iç bir de havuç suyu iyi geliyormuş su eksikliğineİnşallaahhh vakti zamanında sağlıkla gelirler canım. Bende 12 saatte bir toplam 4 doz aldım perşembe suyu kontrol edecek artış varsa böyle haftaları dolduracaz inşallah
Kesinlikle tavsiye ederim ben de bununla yatıyorum 4.aydan beri konforu ciddi anlamda arttırıyor diğer türlü hiç rahat uyuyamıyorum. Ayrıca gece farkında olmadan dönmeyi de engelliyorbaby mom Hamile Uyku Destek Yastığı - ebebek
baby mom Hamile Uyku Destek Yastığı uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.www.e-bebek.com
Bundan mıydı sizin acaba
Aynen öyle yapıyorum doktorum da dedi hergün havuç suyu sıkıp içicemİnşallah canım. Bol bol su iç bir de havuç suyu iyi geliyormuş su eksikliğine
Amin inşAllah bizim babaannemiz halamız almış baya birşeyler onlara bir bakıyım ona göre eksiklerimi listeleyip alıcam fazla birşey almak istemiyorumBizimde biraz ödemeler var yeni taşındık masraf çok oldu bir aya hallederim inşallah sağlık versin yeter ki Allahım
Ay ne güzel ne düşünceliler bizimkilerde yok öyle bişey daha ben alıcam herşeyin i yavrumunAmin inşAllah bizim babaannemiz halamız almış baya birşeyler onlara bir bakıyım ona göre eksiklerimi listeleyip alıcam fazla birşey almak istemiyorum
Çok sık dönüyorum. Her dönüşte uyanıyorum. Insallah ben de memnun kalırım. TeşekkürlerKesinlikle tavsiye ederim ben de bununla yatıyorum 4.aydan beri konforu ciddi anlamda arttırıyor diğer türlü hiç rahat uyuyamıyorum. Ayrıca gece farkında olmadan dönmeyi de engelliyor
Ben o kadar zulaladım kiKizlar hepsiburada da indirim var 2.urun 1 tl slepy bezlerde falan haberiniz olsun
Sen alma artik yeterBen o kadar zulaladım ki
Link atar mısın ben bulamadım yaKizlar hepsiburada da indirim var 2.urun 1 tl slepy bezlerde falan haberiniz olsun
Link atar mısın ben bulamadım ya
Allah razı olsun canım bana alma alma acele etme 7 ayı bitir öyle alırsın dediler ama kendileri almış kışlık battaniyesine, havlusuna kadar almışlar:) halamız babynestimizide dikmişAy ne güzel ne düşünceliler bizimkilerde yok öyle bişey daha ben alıcam herşeyin i yavrumun
Buldum canım teşekkürler