- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 33
Bn böyle şeylerden çabuk sıkılan biriyim o yüzden bana gereksiz geliyor tabi tercih yine de seninBundanım olsun istiyorum kızlar ama gereksiz mi düşüncesinden kendimi alamıyorum . Alan yada almayı düşünen var mıı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bn böyle şeylerden çabuk sıkılan biriyim o yüzden bana gereksiz geliyor tabi tercih yine de seninBundanım olsun istiyorum kızlar ama gereksiz mi düşüncesinden kendimi alamıyorum . Alan yada almayı düşünen var mıı
Bende sıkılırım hatta üşenir kullanmam gbi geliyor bide çok özenti gbi hissedyrum kendmi herkeste olunca artık bilemdmBn böyle şeylerden çabuk sıkılan biriyim o yüzden bana gereksiz geliyor tabi tercih yine de senin
Polarları küçük aylar için alma yatarken sırtını terletir. Kaldırıp emzirirken üşütürsün. O yüzden penye takımlar tulumlar olmalı zaten penye battaniyelerle saracağız bolca ilk zamanlar. 0-3 alık ürünleri genelde 40a kadar giyiyor. Ama bol da lazım yine degistirmelik kurutmalık. Kurutma makinen yoksa özellikle. Tek altlar bana yetersiz geldi. Belki benim çok vardır ama 15 tane var belki ayaklı alttlar çift kat giydirilecekler. Ve ust temiz kalırken sadece alt da değişebilir onun sayısı arttırılabilir.Selam kızçeler
Bebikin dolapla arabasını aldık. Araba olarak Kraft Lima aldım. Dolabını da 4 kapılı aldım hem ileride kullanır hem de ben de eşyalarımı koyabilirim diye. Oda yapmayı düşünmüyorum şimdilik.
Dün de kıyafete yoğunlaştık, şunları aldık:
Yenidoğan 8'li takım
Yenidoğan 5'li takım - 3 tane (Biri polar)
1-3 aylık polar tulum
3 lü set 4-6 ay
1 tane 0-3 ay polar alt
2 tane 3-6 ay alt
2 tane 6-9 ay polar alt üst takım
1 tane penye yelek
12 adet çorap
12 adet ağız mendili
Bir de e bebekteki o beyaz zıbınlardan aldım. 2 tane yenidoğan, 3 tane 3 aylık, 1 tane 6 aylık zıbın.
Benim ilk hamileliğim. Allah izin verirse ilk çocuğum olacak. O yüzden biraz acemiyim. Kıyafet konusunda bol bol şeyler alıp giydirememektense bebek doğduktan sonra bebeğin kilosuna göre almayı düşünüyorum. Instagram'da takip ettiklerimin bazılarının bebeleri çok kilolu, bazıları zayıf aynı ayda olmalarına rağmen dolayısıyla farklı bedenler giyiyorlar. Onları gördükten sonra hepten kafam karıştı hangi bedenler alsam diye. O yüzden bebiş doğduktan sonra onun kalıbına göre alsam daha iyi olur diye düşündüm. Sizce bunlar beni 1-2 ay idare eder mi? Bazen çok geliyor bazen az geliyor o yüzden size de danışmak istedim. Ya da idare etmesi için daha neler alayım sizce eksiklerim neler?
Ama özellikle ekstradan ağız mendilleri, yelekler, önlükler, zıbın, belki bir kaç tane daha tulum, uyku tulumu ve astronot tulumu alacağım
O zmn almıyorsun başka bi ihtiyaca harcarsın bunun yerineBende sıkılırım hatta üşenir kullanmam gbi geliyor bide çok özenti gbi hissedyrum kendmi herkeste olunca artık bilemdm
Al çok pahalı bi sey değil ni ara sokta bile vardı.Bundanım olsun istiyorum kızlar ama gereksiz mi düşüncesinden kendimi alamıyorum . Alan yada almayı düşünen var mıı
Himmm anladım teşekkür ederim blgilendirme içnYok sağım da yapıyor. Çok yoğun yapmıyor ama can acıtmadan birini bebek emerken diğerini de mochi emiyor gibi düşünebilirsiniz hız olarak.
Benim de bugün geldi. Birazdan duş alıp siftahı yapcam. Güle güle kullan bakalım. Çanta hazırlayacam ben de artık bu hafta eksiğim kalmadı.merve kuşum geldi bio oil im dün.Kullanmayya da başladım kokusu muhteşem ve yağlı his birakmio.Az önce doktor kontrolünden geldim hiç catlamadin dedi ben de iyi bakın yok dimi dedim gayet baktı yokKizlar size bugün gelen onluklerimizi atıyorumtabi ben bunları aksesuar olarak takicam çünkü muhteşemler
Hepsi çok güzel . Güle güle giyinsin annesiTabi ben biraz geç başladım siz çoğu kıyafet alışverişini tamamlamışsınızdır ama okuduğum gördüğüm kadarıyla ben de aldıklarımdan bazılarını paylaşayım
Hatta geçen battaniye muhabbeti dönmüştü ben 4 tane aldım onu da ekleyeyim 6 tane de ablamdan geldiydi gerçi 2 tanesi pembeli ama olsun battaniye battaniyedir onlarla birlikte baya yeter diye düşünüyorum
Çok şükür arabaya milyorlar dökmedin ya ben çok mutluyumBen daha çanta hazırlamadim.Onumuzdeki hafta inşallah onu yapicam.Bebek arabamız geldi bugün.Annemin hediyesionu da atıyorum kızlar.
27 lira küçük boy tatlı bişeyAl çok pahalı bi sey değil ni ara sokta bile vardı.
Ucuz aslındaO zmn almıyorsun başka bi ihtiyaca harcarsın bunun yerine
Merve maşAllah herşeyi tamamladın artık benimde totomun üzerinden kalkma vaktim geldi galibaBenim de bugün geldi. Birazdan duş alıp siftahı yapcam. Güle güle kullan bakalım. Çanta hazırlayacam ben de artık bu hafta eksiğim kalmadı.
Çorap ve önlüklere bayıldım güzel günlerde kullanın inşallahmerve kuşum geldi bio oil im dün.Kullanmaya da başladım kokusu muhteşem ve yağlı his birakmio.Az önce doktor kontrolünden geldim hiç catlamadin dedi ben de iyi bakın yok dimi dedim gayet baktı yokKizlar size bugün gelen onluklerimizi atıyorumtabi ben bunları aksesuar olarak takicam çünkü muhteşemler
ben çatlak için badem yağı kullanıyorum ama düzenli değil birde vazelin kullanıyorum 27+3 üz bugün henüz çatlamadım tabi son aylar ne olur bilememmerve kuşum geldi bio oil im dün.Kullanmaya da başladım kokusu muhteşem ve yağlı his birakmio.Az önce doktor kontrolünden geldim hiç catlamadin dedi ben de iyi bakın yok dimi dedim gayet baktı yokKizlar size bugün gelen onluklerimizi atıyorumtabi ben bunları aksesuar olarak takicam çünkü muhteşemler
Polarları küçük aylar için alma yatarken sırtını terletir. Kaldırıp emzirirken üşütürsün. O yüzden penye takımlar tulumlar olmalı zaten penye battaniyelerle saracağız bolca ilk zamanlar. 0-3 alık ürünleri genelde 40a kadar giyiyor. Ama bol da lazım yine degistirmelik kurutmalık. Kurutma makinen yoksa özellikle. Tek altlar bana yetersiz geldi. Belki benim çok vardır ama 15 tane var belki ayaklı alttlar çift kat giydirilecekler. Ve ust temiz kalırken sadece alt da değişebilir onun sayısı arttırılabilir.
Bana anam hazırla dedi ya bi kaç gün önce tamamlamam lazım.bir an önce. Ulu sözü dinlemeyen ulur derler.Merve maşAllah herşeyi tamamladın artık benimde totomun üzerinden kalkma vaktim geldi galiba
Kuzum ben de bademyagi kullanicaktim tuylendirme riski varmış diye vazgeçtim.Trendyoldan bio oil aldım.Henuz catlamadim ama baktım herkes kullanio ben de kullanım dedimben çatlak için badem yağı kullanıyorum ama düzenli değil birde vazelin kullanıyorum 27+3 üz bugün henüz çatlamadım tabi son aylar ne olur bilemem
O zmn al27 lira küçük boy tatlı bişey
Ucuz aslında