Selam kızçeler
Bebikin dolapla arabasını aldık. Araba olarak Kraft Lima aldım. Dolabını da 4 kapılı aldım hem ileride kullanır hem de ben de eşyalarımı koyabilirim diye. Oda yapmayı düşünmüyorum şimdilik.
Dün de kıyafete yoğunlaştık, şunları aldık:
Yenidoğan 8'li takım
Yenidoğan 5'li takım - 3 tane (Biri polar)
1-3 aylık polar tulum
3 lü set 4-6 ay
1 tane 0-3 ay polar alt
2 tane 3-6 ay alt
2 tane 6-9 ay polar alt üst takım
1 tane penye yelek
12 adet çorap
12 adet ağız mendili
Bir de e bebekteki o beyaz zıbınlardan aldım. 2 tane yenidoğan, 3 tane 3 aylık, 1 tane 6 aylık zıbın.
Benim ilk hamileliğim. Allah izin verirse ilk çocuğum olacak. O yüzden biraz acemiyim. Kıyafet konusunda bol bol şeyler alıp giydirememektense bebek doğduktan sonra bebeğin kilosuna göre almayı düşünüyorum. Instagram'da takip ettiklerimin bazılarının bebeleri çok kilolu, bazıları zayıf aynı ayda olmalarına rağmen dolayısıyla farklı bedenler giyiyorlar. Onları gördükten sonra hepten kafam karıştı hangi bedenler alsam diye. O yüzden bebiş doğduktan sonra onun kalıbına göre alsam daha iyi olur diye düşündüm. Sizce bunlar beni 1-2 ay idare eder mi? Bazen çok geliyor bazen az geliyor o yüzden size de danışmak istedim. Ya da idare etmesi için daha neler alayım sizce eksiklerim neler?
Ama özellikle ekstradan ağız mendilleri, yelekler, önlükler, zıbın, belki bir kaç tane daha tulum, uyku tulumu ve astronot tulumu alacağım