Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende oğlumdan kalma var bi hamak. ilk zamanlar uyutmak için neler çekmiştim. en son çare onu almıştık. onda biraz da olsa uyumuştu. şimdi yine kullanmayı düşünüyorum. gündüz uykusu için oturma odasında falan durur diye planlıyorum. inşallah hepimizin bebeleri çok çok uyur bu arada çok amiiinhamak alan oldu mu , bakıyorum da cogunda hep bi olumsuz yorum var
bana eski üsül, tahta beşik hediye geldi ama sallanma olayı zorluyor gibi
acaba yenisini mi alsam onunla mı idare etsem bilemedim
Bebek askısı mı aldın normal askı mı Merve. Bide internetten mi aldın acebaaa
Cocuk askısı yazıyor canım. Küçüktü biraz. Burdan aldım mahalleden.Bebek askısı mı aldın normal askı mı Merve. Bide internetten mi aldın acebaaa
Öncelikle hayırlı olsun sağlıkla büyüsün bebiş mochi hakkında sadece akan sütü topluyor değil mi onun dışında sağım yapmıyor galiba yorumlarda en çok bundan şikayet etmiş alanlar
Valla çok ama işte bi de SGK lıya bu fiyat
Oh canım iyisinizdir inşallah. Sağlıkla büyüyün aceleci miniğini öpüyorum.
Yine kendi biberonu var, biberon emzigi de var, ben saklama poseti yerine de yedek 4 tane biberon aldimKızlar , Lansinoh süt sağma makinası elektrikli olana hangi biberon alınması lazım bilen Var mı ?
Hadi ya doktor oyle mi dedi, ne gibi hasar aşı olmus muydunÇok teşekkür ederiz teyzesi iyi olacağız inşallah. Ben covit geçirmiştim ya vücudumda epey hasar bırakmış meğerse erken doğuma sebep oldu o sıkıntılar.
Oyyy hos gelmis minnos kuzuuuu her şey yolunda dimi? Sağlıkla büyüsün insallahhhh
Sağlık olsun bebişini güle güle büyütBiz de aynı durumdayız. Yani eşim asgari ücretten biraz fazlasını alıyor ama son süreçte covid vs hastaneler sıkıntılı idi. Doktorumdan da çok memnun kaldım son dakika da gebeliğim riskli oldu doğum gerçekleşti, bir şekilde göze aldık kredi kartı ile taksit yaptık.
Bende ise saklama poşetleri var arkadaşımın hediyesi ama biberon hangisini almam lazım link atabilir misiniz rica etsem ?Yine kendi biberonu var, biberon emzigi de var, ben saklama poseti yerine de yedek 4 tane biberon aldim
Allah şifalar versin kac kg dogdu?Çok teşekkür ederiz teyzesi iyi olacağız inşallah. Ben covit geçirmiştim ya vücudumda epey hasar bırakmış meğerse erken doğuma sebep oldu o sıkıntılar.
Allah şifalar versin kac kg dogdu?
https://www.hepsiburada.com/lansino...75980?magaza=Civil&url_src=and-product-detailBende ise saklama poşetleri var arkadaşımın hediyesi ama biberon hangisini almam lazım link atabilir misiniz rica etsem ?
Cihazla uygun olan demi basliklari hani sütü boşaltmak için bunlar doğrudan . Çok teşekkür ederimhttps://www.hepsiburada.com/lansino...75980?magaza=Civil&url_src=and-product-detail
Bu tarz biberon alabilirsin ilk etapta yavaş akışlı uç tercih edebilirsin.
Bunlari da saklama için aldim
Selam kızlar:)
Mükemmel teyze olarak miniğime bebek arabası araştırıyorum
Aslında şu an kullandıkları var fakat sadece dışa dönük durabiliyor ve arabadan nefret ediyor
Anneye dönük olmadığı için tedirgin mi oluyor diye düşündük ve çift yönlü olanlardan bakalım dedik:) Öncelikle merve 'cim ve diğer anneler siz neler aldınız