- 14 Ağustos 2014
- 7.595
- 15.358
- 37
Evet uygun, hepsi birbirine uyuyor kapaklar, emzikleri, makine seklinde.Cihazla uygun olan demi basliklari hani sütü boşaltmak için bunlar doğrudan . Çok teşekkür ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet uygun, hepsi birbirine uyuyor kapaklar, emzikleri, makine seklinde.Cihazla uygun olan demi basliklari hani sütü boşaltmak için bunlar doğrudan . Çok teşekkür ederim
Cok geçmiş olsun Allah analı babalı sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin. Kaç haftaliktiniz birde kuvoze alindimi hiç bebisinizÇok teşekkür ederiz :) iyi olacak inşallah bebişimiz iyi, ben son zaman covid geçirmiştim hasarları epeyce kalmış vücutta sonradan anladık, o erken doğuma sebep oldu.
Çok teşekkür ederim çok sağolunEvet uygun, hepsi birbirine uyuyor kapaklar, emzikleri, makine seklinde.
Mükemmel teyze seni yerler Ya ben de dışa dönük aldım kabin tipi. Yaza doğru daha çok kullanırım o zamana da büyür diye güveniyorum.Selam kızlar:)
Mükemmel teyze olarak miniğime bebek arabası araştırıyorum
Aslında şu an kullandıkları var fakat sadece dışa dönük durabiliyor ve arabadan nefret ediyor
Anneye dönük olmadığı için tedirgin mi oluyor diye düşündük ve çift yönlü olanlardan bakalım dedik:) Öncelikle merve 'cim ve diğer anneler siz neler aldınız
Ne demekÇok teşekkür ederim çok sağolun
Cok geçmiş olsun Allah analı babalı sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin. Kaç haftaliktiniz birde kuvoze alindimi hiç bebisiniz
Çok geçmiş olsun sağ sağlım atlatmissiniz süreçleri sağlıcakla kucağımıza bizlerde alalım inşallahAmin teşekkür ederim. 32 haftalık idi covid geçirdiğimizde. Zor bir gebelik geçirdim ancak risk durumu yoktu gelişimi vs iyi idi. Coronadan sonra bir anda gelişimi yavaşladı benim vitamin değerlerim aşırı düştü. Haftalık kontrollere başladı doktorum o sebeple. 35. haftada aşırı ödem toparladım. 36.hafta kontrolünde doktor yatış verdi gebelik zehirlenmesi başlamış acil doğuma aldılar. Küvöze alınmadı çok şükür.
Sağlıklı olmanıza çok sevindim. Güle güle büyütün ins. Zorlu bir süreçte gebelik geçiriyoruz. Allah yardımcımız olsun. Sizede birdaha ugramasin ins. Bebisinizin gidisindan koklayın bizim icjnAmin teşekkür ederim. 32 haftalık idi covid geçirdiğimizde. Zor bir gebelik geçirdim ancak risk durumu yoktu gelişimi vs iyi idi. Coronadan sonra bir anda gelişimi yavaşladı benim vitamin değerlerim aşırı düştü. Haftalık kontrollere başladı doktorum o sebeple. 35. haftada aşırı ödem toparladım. 36.hafta kontrolünde doktor yatış verdi gebelik zehirlenmesi başlamış acil doğuma aldılar. Küvöze alınmadı çok şükür.
Mükemmel teyze seni yerler Ya ben de dışa dönük aldım kabin tipi. Yaza doğru daha çok kullanırım o zamana da büyür diye güveniyorum.
Bi gugılladım şimdi şu gözüme güzel geldi.
Babyhope BH-3056 Space Çift Yönlü Puset Siyah
Babyhope BH-3056 Space Çift Yönlü Puset Siyah ürününün fiyatını öğrenmek ve online sipariş vermek için tıklayın!www.ciceksepeti.com
Ben de de var ilk bebegik sevmemisti pek bu severse kullancam:)bende oğlumdan kalma var bi hamak. ilk zamanlar uyutmak için neler çekmiştim. en son çare onu almıştık. onda biraz da olsa uyumuştu. şimdi yine kullanmayı düşünüyorum. gündüz uykusu için oturma odasında falan durur diye planlıyorum. inşallah hepimizin bebeleri çok çok uyur bu arada çok amiiin
Cok gecmis olsun gozunuz aydin saglikla dogdu minik masallahÇok teşekkür ederiz :) iyi olacak inşallah bebişimiz iyi, ben son zaman covid geçirmiştim hasarları epeyce kalmış vücutta sonradan anladık, o erken doğuma sebep oldu.
Ya dediğin gibi belki araba sevmez daha pahalıya da gerek yok. Hem bu tek teker demode de durmuyor eski usül çift yönlüler gibi. minnoş tosun olmuş o daha taşınmaz
Belki de minnoşumuz araba sevmiyor biz zorluyoruzdur bilemiyorum Ama kardeşciğime de kıyamıyorum 10 kg olmuş çok da minnoş değil ve kangurular bence asla övüldüğü kadar rahat değil
Buna bakayım canım teşekkür ederim:)
Bende alıcam da gezemyrum hareket edince kasılyrum interntten alaym dedm ama fiyat konusunda iyi mi dğeil mi bilmyrum kazıklanmak istemyrum sen bunlara ne kadar verdin ordan hesaplymCocuk askısı yazıyor canım. Küçüktü biraz. Burdan aldım mahalleden.
Ama dinlendikçe daha çok kasılabilirsin. Hareket hep lazım. Benim de bugün kasıklar ağrıyo ama durmadım gittim. Askı 10 tl imiş maşrapa 4,5 kova 14Bende alıcam da gezemyrum hareket edince kasılyrum interntten alaym dedm ama fiyat konusunda iyi mi dğeil mi bilmyrum kazıklanmak istemyrum sen bunlara ne kadar verdin ordan hesaplym
Doğum günüsüne alacağım bence de daha pahalıya gerek yokYa dediğin gibi belki araba sevmez daha pahalıya da gerek yok. Hem bu tek teker demode de durmuyor eski usül çift yönlüler gibi. minnoş tosun olmuş o daha taşınmaz
Yavaş yavaş hareket edeym o zman çok teşekkür ederim bakaym şmdiAma dinlendikçe daha çok kasılabilirsin. Hareket hep lazım. Benim de bugün kasıklar ağrıyo ama durmadım gittim. Askı 10 tl imiş maşrapa 4,5 kova 14
Rica ederim canım kısa hedefler koy önce sonra arttır.Yavaş yavaş hareket edeym o zman çok teşekkür ederim bakaym şmdi
TamamdırRica ederim canım kısa hedefler koy önce sonra arttır.