- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok benm de degil 1 ay sonra hizlanrz hayrlisiylabesigi bebek arabasi var şükür yeni birsey pek almadm kiyafet olarak kizinkilere bakcam iste once sonra eksikleri alrmSenin hazır mı herşey
Bn bnmkinin yastığını alıyom o tek yastık yatıyor o Fuzuli geldi bana ya sonra ne etcektik onuHamile yastigi da almadim alsam kocis te isterdi valla
Kiz kocalar kullanirdi iste benimki israr etti al diye de ben gerek yok dedm kendi icin istiyor sanrmBn bnmkinin yatağını alıyom o tek yastık yatıyor o Fuzuli geldi bana ya sonra ne etcektik onu
Hmm senin az çok vardır bişilerYok benm de degil 1 ay sonra hizlanrz hayrlisiylabesigi bebek arabasi var şükür yeni birsey pek almadm kiyafet olarak kizinkilere bakcam iste once sonra eksikleri alrm
Valla bunlar bizden daha hamileben heryerime yastik koyuyorm o da koyuyoBnm koca YouTube da yemek videosu izliyor canım çekti gidelim diyor izlerken fe açıyor sen hamilesin izleme diyor
Enteresan olan şu bnm cnm çekmiyor onun canı çekşyor iyi ki bn koca o kadın değilmiş vay kocasının haline
Vardir diye dusunuyom lekelileri daha yikamadm insallah cikar sandik lekesi:)Hmm senin az çok vardır bişiler
İnşallah doğurunca değişirler ne diyimValla bunlar bizden daha hamileben heryerime yastik koyuyorm o da koyuyo
Bilmiyom valla insallahİnşallah doğurunca değişirler ne diyim
Amin
Çıkar çıkarVardir diye dusunuyom lekelileri daha yikamadm insallah cikar sandik lekesi:)
Kosla renkliler icin aldim denicem insallahÇıkar çıkar
White benimkisi benle beraber kilo aldı. İlk 3 ay ben uykudan gözümü açamıyorum, o da içerde uyuyor. Benim bir yerim ağrısı 5 dakika geçmiyor muhakkak onun da bir yeri ağrıyor. Bir şey olunca da "Ben hamile kocasıyım" diyor. 5. Tüp bebek denememizden sonra gebe kalınca biraz görmemiş bir şey oldu.Valla bunlar bizden daha hamileben heryerime yastik koyuyorm o da koyuyo
Eee o zmn hakkıdır taşımak taşısın beraber verirsiniz artık kiloları daWhite benimkisi benle beraber kilo aldı. İlk 3 ay ben uykudan gözümü açamıyorum, o da içerde uyuyor. Benim bir yerim ağrısı 5 dakika geçmiyor muhakkak onun da bir yeri ağrıyor. Bir şey olunca da "Ben hamile kocasıyım" diyor. 5. Tüp bebek denememizden sonra gebe kalınca biraz görmemiş bir şey oldu.
Bebeğin çantasını da kendine göre aldı. Nasılsa ben taşıcam diyor. Ayılı, cicili bicili alacaktım. Onu taşımaz diye sade aldık.
Evet bitter. Hevesini alsın. Şu an çok yardım edecek gibi ama bakalım. Benim eşim babasız büyümüş. Anne-babası o 3 yaşındayken boşanmış. Kendi yaşayamadıklarını çocuğuyla yaşamak istiyor. İnşAllah nasip olur.Eee o zmn hakkıdır taşımak taşısın beraber verirsiniz artık kiloları da
İnşallah istediği gibi YaşarEvet bitter. Hevesini alsın. Şu an çok yardım edecek gibi ama bakalım. Benim eşim babasız büyümüş. Anne-babası o 3 yaşındayken boşanmış. Kendi yaşayamadıklarını çocuğuyla yaşamak istiyor. İnşAllah nasip olur.
Hadi hayırlı olsun. Sallanabiliyor di mi?Merhaba, tontonumun beşiğini aldım sonunda güzel günlerde kullanmak nasıl olur inşallah.
Fikir olsun diye linkini paylaşayım. Daha gelmedi.
Lorelli Dream Ahşap Beşik
lorelli.eu
Teşekkür ederimHadi hayırlı olsun. Sallanabiliyor di mi?
Güzeeeel kac tele bayıldın?Teşekkür ederim
Sallanıyor, anne yanı oluyor, asansörlü, ayaklandığında yanı çıkıp o şekilde de kendi girip yatabilir. Çalışma masası oluyor