- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 33
Perwol güzel değil değişik bi koku bırakıyorAy sorma benim eşim sadece siyah giyer mecbur perwolcüyüz ona
Bn Bingo sıvı daha güzel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Perwol güzel değil değişik bi koku bırakıyorAy sorma benim eşim sadece siyah giyer mecbur perwolcüyüz ona
Bizimki bunu seviyoPerwol güzel değil değişik bi koku bırakıyor
Bn Bingo sıvı daha güzel
Herşeyi de bilmeselerBizimki bunu seviyo
Duymadım da canlı incelemede beğenmen önemli. Malzemesi sağlam duruyor mu? Ben kabin tipleri hariç hiç sevemiyorum beğenemiyorum.Arkadaşlar böyle bir bebek arabası markası duydunuz mu? Puseti çıkıyor. Kullanışlı gibi geldi bana. 1.300 bin TL
Malzemesi çok kaliteli gibi değildi Mervecim. Plastik plastik duruyordu. Satıcı kadın baston tiplerinin ilk aylarda çok kullanışlı olmadığını söyledi ama herhalde bebeğimizi aşıları dışında çıkaramayız hemen. Kışa denk gelecek.Duymadım da canlı incelemede beğenmen önemli. Malzemesi sağlam duruyor mu? Ben kabin tipleri hariç hiç sevemiyorum beğenemiyorum.
Malzemesi sağlam gelmediyse hiç ilgilenme o zaman. Tam yatabilenler uygun kabin tipinde de ki hepsi yatabiliyor biliyorum. Zaten canlı incelersen sen daha iyi anlarsın bu satıcıları bi yere kadar dinlemek lazım. Yani ben puset illa bebek arabasına takılsın mantığına pek uyamıyorum. Puset arabada sabit kalsın. Bagajdan cok daha pratik ve hafif bebek arabanı hemen aç kullan bana daha mantıklı geliyo. Travel sistemler çok hantal. Ama evet çok gösterişli havalı modeller var. En iyisi sen tak çıkar aç kapa filan yapcan. Ve çocuk kucağında gibi düşünmeyi hiç unutmayarak.Malzemesi çok kaliteli gibi değildi Mervecim. Plastik plastik duruyordu. Satıcı kadın baston tiplerinin ilk aylarda çok kullanışlı olmadığını söyledi ama herhalde bebeğimizi aşıları dışında çıkaramayız hemen. Kışa denk gelecek.
Yok ya güzel değil çok karışıkBolder Kadife Polar Sabahlık Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Bolder Kadife Polar Sabahlık yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Biri şu sabahlığı alsın ya. Çok güzel ama ben kadifeye dokunamıyorum.
Çekil şurdan zevksizYok ya güzel değil çok karışık
HahaaaÇekil şurdan zevksiz
Bihtere en uzak insan benim herhalde şu koca forumda. Üşüyoz anam. Yanmıyoz.Hahaaa
Sade şeyler varken ayy sabahlık giyemem ya nasıl giyonuz Bihter gibi kalkmıyom ondan mı acep
Bn üşümüyom ama yine de giyemem böyle entel dantel şeyleriBihtere en uzak insan benim herhalde şu koca forumda. Üşüyoz anam. Yanmıyoz.
Ya o kadar salak salak fotolar atıyom özelden bana bunu yakıştırman beni onore ettiBn üşümüyom ama yine de giyemem böyle entel dantel şeyleri
Bak bunda sana yakışırAHU Bordo Uzun Saten Sabahlık Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
AHU Bordo Uzun Saten Sabahlık yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Heyecanli babalarBenim kocamda çok rahat , annem zaten hediye aldı odasını o yüzden onu bekleye gerek yok. Annemle gidip beğenip aldık birlikte seçtik kocam fotodan gördü
Aşk olsun yaaa ne attın ki bi göbek yani sende ne diyim dalga mı geçiyon yoksa gıııııYa o kadar salak salak fotolar atıyom özelden bana bunu yakıştırman beni onore etti
Heee o kadar heyecanlı ki hep heyecandanHeyecanli babalar
Aynen Aynen heyecanlisi vardir da bizimkiler boyle:)Heee o kadar heyecanlı ki hep heyecandan
Senin hazır mı herşeyAynen Aynen heyecanlisi vardir da bizimkiler boyle:)