Ben de Yoyko ve Elele arasındaydim canım. İndirime girince Yoykoyu kaptım. Elele madre de çok güzel görünüyor. Özellikleri aynı gibi zaten. Hepsiburadada saatlik indirimlerde çok yoğunluk oluyor, bana doğrulama kodu gelmesi nerdeyse bir saatimi aldı. Bunu bil benim gibi stres yapma
Hangisi indirimdeyse onu kap, hepsi birbirinin laciverti eheheheh, hayirli olsun simdideeen
Sevi bebenin kopuklusunu tercih ettim. Kopugun bebegin hareketine gore sekil alacagini ve kolay kuruyacagini dusunuyorumArkadaslar bu filelerden ici kopuklu olan mi iyi normal olanlar mi bilgisi olan var mi
Bende sevi bebe tercih ettimArkadaslar bu filelerden ici kopuklu olan mi iyi normal olanlar mi bilgisi olan var mi
Bn eski üsül kıyafetlerini suya koyup yıkacamArkadaslar bu filelerden ici kopuklu olan mi iyi normal olanlar mi bilgisi olan var mi
Ben de leğende yıkayacam cocuumu filesiz.Bn eski üsül kıyafetlerini suya koyup yıkacamzaten biraz ele avuca gelince kımıl kımıllar nasıl durur o filede bilemiyorum
Oğlumda hiç sevmemiştim fileyi düşecek korkusuyla
Kız oturmaya başlayınca hele bn kovanın içine koyardımBen de leğende yıkayacam cocuumu filesiz.
Aldım aldım içine de yataşın yatağını aldım bakalım memnun kalırız inşallahBence gayet iyi bir indirim, kacirmadan almalisin
Hadi bakalim hayirli olsun cok iyi yapmışsın, misil misil uyusun guzel yavru icindeAldım aldım içine de yataşın yatağını aldım bakalım memnun kalırız inşallah
Ben de yataş aldim yatağı insallah memnun kalırız.Aldım aldım içine de yataşın yatağını aldım bakalım memnun kalırız inşallah
Aldım aldım içine de yataşın yatağını aldım bakalım memnun kalırız inşallah
Kızlar yatağınız gelince yorumlarınızı bekliyorum, ben de yataştan almayı düşünüyorumBen de yataş aldim yatağı insallah memnun kalırız.
İnşallahHadi bakalim hayirli olsun cok iyi yapmışsın, misil misil uyusun guzel yavru icinde
kuzucukların şansına artıkBen de yataş aldim yatağı insallah memnun kalırız.
Kızlar yatağınız gelince yorumlarınızı bekliyorum, ben de yataştan almayı düşünüyorum
Gelsin detaylı inceler foto atarım sizeBen de Yataş yorumlarınızı bekliorum kızlar.
ya ben katlanır küvet aldım file alıp almamakta kararsızım bende file almayım küvetin içine kıyafetlerini koyup kolumda tutarak yıkarım diyorum ama bazıları al ilk bebeğin tek yıkarken zorlanırsın diyor alam mı almayam mı napamBen de leğende yıkayacam cocuumu filesiz.
Normal düz sünger bunu kullanırım. Bebek yataklarına baktım ebebekte bana daha kaliteli gelmediler açıkçası.merve kuzum sen beşikte içinde gelen yatağımı kullanıcaksın farklı bir yatakmı alıcan, içinde gelen yatağın kalitesi nasıl?
Ben filede yikayamam. Hem hemencik büyüyecek elde yıkamaya alışmak daha iyi kolay geliyo bana.ya ben katlanır küvet aldım file alıp almamakta kararsızım bende file almayım küvetin içine kıyafetlerini koyup kolumda tutarak yıkarım diyorum ama bazıları al ilk bebeğin tek yıkarken zorlanırsın diyor alam mı almayam mı napam
anladım canım saolasınNormal düz sünger bunu kullanırım. Bebek yataklarına baktım ebebekte bana daha kaliteli gelmediler açıkçası.