- 13 Mayıs 2021
- 3.498
- 5.702
Kızlar nazal burun aspiratör lerinin olumlu yorumu daha fazla arkadaşıma sordum kesinlikle burun aspiratör ü kullanmalısın diyo
Ben de almayı düşünüyorum ama dediğiniz gibi çok sık kullanılması da iyi değildir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar nazal burun aspiratör lerinin olumlu yorumu daha fazla arkadaşıma sordum kesinlikle burun aspiratör ü kullanmalısın diyo
Başlık çok yararlı. Ben ilk mesajımda da söyledim. Detaylı ultrasondan çıktıktan sonra alışverişe başladık. Şansıma başlığı gördüm. Hafta sonu bütün eski sayfaları okudum. Bayağı fikir sahibi oldum. K kimbirleydi Excel tablosu da yapmış. Favorilerime kaydettim. Kendim araştırsam 6 ayda toplayamayacağım bilgileri buldum. Yazan herkesin emeğine sağlık ❤Kızlar selamm ne güzel öneriler konuşulmuş böyle, başlığı açan arkadaşımıza teşekkür ederim
Ben kategori kategori en çok önerilen ürünler ile bir excel listesi hazırladım. tam bitmedi hala araştırdıklarım var. Instagram, trendyol vs. heryerdeki yorumlara göre oluşturdum. Tabi bunları kendime göre hazırlarım buraya excell dosyası eklenmiyor sanırım. İsteyen olursa dosyayı ona atabilirim
Buraya da tabloyu ekliyorum inşallah rahatça okunur.
Giyim daha eklenecek çok şey var ve taşıma kategorisini eklemedim. Bazı aldığım ürünlerde yok ateş ölçer gibi onları da güncelleyip ek kısa zamanda eklerim inşallah.
Benim arkadaşım serum ve damla yeter dedi. Buhar makinası da tutarsın dedi. O yarım dakikada acıyormuş. İnşAllah öyledir.
Amacım kimseyi korkutmak değil aman yanlış anlamayın ama benim yeğenim 5 yaşında hala burnu kanıyor. Annesi çok ketumdur. Burun aspiratörü yüzünden olduysa da bize söylemez. Ama ben işkillendim. Kardeşimi Sürekli çocukların burnunu aspiratörle temizlerken görüyordum. Belki sert çekti bilmiyorum. Doktora sorup öyle kullanırım.
çoğğğ olgunsunuz yav konularınız ve emoji skorunuz çoğğ sağlam.Evet. Büyüklük bende kalsın haklısınız..
Aşkolsun sen kaybolunca sor yine seni bulup getiririz.Ben bu sayfayi surekli kaybedip tirim tirim arayip bulamiyordum artik merveye de sormaya utaniyordumbildirim gelmiyor her seferinde adini unutuyorum iyi oldu butun gun yatiyorum bastan okumaya baslayayim ben
Onu setiyle aldık yavTırnak makası ehehe valla benim cadı kız anamın gözünü oyuyordu. E haliyle eldivende şart sadece emzirmede çıkarıyorum.
Aslinda damla ve buhar makinası serum daha mantıklı i
Cold mix yattığı yastığa 2 damla damlat tıkanmayan burunla rahat uykular reklam gibi oldu he
Bilmiyorum valla yukarıda arkadaş yazmıştı @Nihal Shibuya canım siz daha iyi bilirsiniz arkadaşa cevap verebilir misiniz bende öğrenmiş olurumBuhar makinası dediğimiz bu normal oda hava nemlendiricileri mi?
Vicks gibi onun sıvısı okaliptüs yağı var sanırım içinde trendyolda da satılıyor yorumlara bakarsanız benim oğlum gibi burnuna bir şey sürdürmeyen çocuklarda bile işe yarıyor kış aylarında vazgeçilmezimiz bizimİşe yarar mı dersiniz
Kendimi belediye anonsunda gibi hissettimya siz iyki varsinizAşkolsun sen kaybolunca sor yine seni bulup getiririz.
Bn daha almadım tek tırnak makası alcam bnm kız kel sanırımOnu setiyle aldık yav
Vicks gibi onun sıvısı okaliptüs yağı var sanırım içinde trendyolda da satılıyor yorumlara bakarsanız benim oğlum gibi burnuna bir şey sürdürmeyen çocuklarda bile işe yarıyor kış aylarında vazgeçilmezimiz bizim
Alerjik bünyelere vicks gibi ürünler hiç iyi gelmiyor kiVicks gibi onun sıvısı okaliptüs yağı var sanırım içinde trendyolda da satılıyor yorumlara bakarsanız benim oğlum gibi burnuna bir şey sürdürmeyen çocuklarda bile işe yarıyor kış aylarında vazgeçilmezimiz bizim
Vicks gibi kokuli bi şeyse ben kullanmak istemem ya benim yedi sülalem alerjik zatenCold mix yattığı yastığa 2 damla damlat tıkanmayan burunla rahat uykular reklam gibi oldu he
Sen git el ayak diyen oyuncak al çocuğa tirnak makası alma püüBn daha almadım tek tırnak makası alcam bnm kız kel sanırım
Bnm oğlum alerjik ti bu da hiç iyi gelmediCold mix yattığı yastığa 2 damla damlat tıkanmayan burunla rahat uykular reklam gibi oldu he
İlk önce el ayak dicekkk Kız oğlum baya bi ıynadı garibim heveslendi bn de oynadımSen git el ayak diyen oyuncak al çocuğa tirnak makası alma püü