- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 33
Bi dışarı çıksam kıçımın ağrısı geçerse alcam kiSen git el ayak diyen oyuncak al çocuğa tirnak makası alma püü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bi dışarı çıksam kıçımın ağrısı geçerse alcam kiSen git el ayak diyen oyuncak al çocuğa tirnak makası alma püü
Doğurunca alır kızinı da gidersinBi dışarı çıksam kıçımın ağrısı geçerse alcam ki
Alerjiklere tabiki önermiyorum yahu evladı alerjik olan anne zaten almaz diye düşünüyorum içeriğini okur vsAlerjik bünyelere vicks gibi ürünler hiç iyi gelmiyor ki
Yaw varya sanki kıçım adet dönemlerimde ağrıyor takip etcem dr a yazdım karında sertleşme kasık ağrısı varsa gel dedi yoksa magnezyum kalsiyum aksatma demişDoğurunca alır kızinı da gidersin
Yeni bebişi olacak anneler o da laxım diyip alabilir bilmiyorlarkiAlerjiklere tabiki önermiyorum yahu evladı alerjik olan anne zaten almaz diye düşünüyorum içeriğini okur vs
Annem dedi biliyor musun adet tarihlerinde karnın da belinde çok ağrır diye diye ağrı vakştlerinde hakikaten adet tarihlerin de oluyor.Yaw varya sanki kıçım adet dönemlerimde ağrıyor takip etcem dr a yazdım karında sertleşme kasık ağrısı varsa gel dedi yoksa magnezyum kalsiyum aksatma demiş
Demi bugün aklıma geldi geçen aylarda da olmuştu birden geçti olmadan 2 gün önce başlıyorAnnem dedi biliyor musun adet tarihlerinde karnın da belinde çok ağrır diye diye ağrı vakştlerinde hakikaten adet tarihlerin de oluyor.
Yenidoğan döneminde damaksız, sonra damaklı deseler de ben tam tersini yaptım.Kızlar emzikte damaklı mı aldınız damaksız mi ,birde kaucuk mu yukarıda çok geride kaldı o konular sanırım bulamıyorum lütfen yazın kızmayın
Kızıyorummm bn emzik kullanmadım bnm oğlan masrafsızdı o konuda parmak emiyordu bn de bakarımKızlar emzikte damaklı mı aldınız damaksız mi ,birde kaucuk mu yukarıda çok geride kaldı o konular sanırım bulamıyorum lütfen yazın kızmayın
M Mevsim hep bahar Canım benim arkadaşım bunu yolladı. Bebeğin burnuna Buhar püskurtmek için aparat oluyor. Normal oda Buhar makinalarında böyle bir şey var mı ekleniyor mu bilmiyorum.Bilmiyorum valla yukarıda arkadaş yazmıştı @Nihal Shibuya canım siz daha iyi bilirsiniz arkadaşa cevap verebilir misiniz bende öğrenmiş olurum
Teşekkür ederimYenidoğan döneminde damaksız, sonra damaklı deseler de ben tam tersini yaptım.
Damarsızları bebekler tutmuyor pek.
İlk etap damaklı, 4 aydan sonra damaksızlara geçiş yapabilirsiniz.
Yok canm siz haklısın düşününce mantıklı geldi bana da o yüzden korktm iyiki söylednz temkinli davranırız. Teşekkürler ama bilgi alınca bize de paylaşırsanız çok mutlu olurumBenim arkadaşım serum ve damla yeter dedi. Buhar makinası da tutarsın dedi. O yarım dakikada acıyormuş. İnşAllah öyledir.
Amacım kimseyi korkutmak değil aman yanlış anlamayın ama benim yeğenim 5 yaşında hala burnu kanıyor. Annesi çok ketumdur. Burun aspiratörü yüzünden olduysa da bize söylemez. Ama ben işkillendim. Kardeşimi Sürekli çocukların burnunu aspiratörle temizlerken görüyordum. Belki sert çekti bilmiyorum. Doktora sorup öyle kullanırım.
YENİ BEBİŞİ OLANLAR ALMAYIN ARKADAŞLARYeni bebişi olacak anneler o da laxım diyip alabilir bilmiyorlarki
Çok güzel sürekli aspiratör almaya gerek yok gibiM Mevsim hep bahar Canım benim arkadaşım bunu yolladı. Bebeğin burnuna Buhar püskurtmek için aparat oluyor. Normal oda Buhar makinalarında böyle bir şey var mı ekleniyor mu bilmiyorum.
Göğüs kalkanı aventin birebir muadili mycey diye bi kalkan. Kullananlar çok memnun fiyat olarak da uygun . Düşünürseniz eğerBaşlık çok yararlı. Ben ilk mesajımda da söyledim. Detaylı ultrasondan çıktıktan sonra alışverişe başladık. Şansıma başlığı gördüm. Hafta sonu bütün eski sayfaları okudum. Bayağı fikir sahibi oldum. @kimbirleydi Excel tablosu da yapmış. Favorilerime kaydettim. Kendim araştırsam 6 ayda toplayamayacağım bilgileri buldum. Yazan herkesin emeğine sağlık ❤
Çocuk doktorları dişler çıkana kadar damaksız emzik öneriyor, dişler çıkınca damaklı ya da damaksız olabilirmiş.Silikon emzik üç ayda bir, kauçuk emzik 4-6 haftada bir yenilenmeliymiş yoksa damağa dişlere zarar verirmiş.Emzik spot bilgilerKızlar emzikte damaklı mı aldınız damaksız mi ,birde kaucuk mu yukarıda çok geride kaldı o konular sanırım bulamıyorum lütfen yazın kızmayın
Ekran görüntüsü aldım valla sağolÇocuk doktorları dişler çıkana kadar damaksız emzik öneriyor, dişler çıkınca damaklı ya da damaksız olabilirmiş.Silikon emzik üç ayda bir, kauçuk emzik 4-6 haftada bir yenilenmeliymiş yoksa damağa dişlere zarar verirmiş.Emzik spot bilgiler
Benimkide kel sanrm ama ben Tarak aldım Konak olur fln dedler ahahahjBn daha almadım tek tırnak makası alcam bnm kız kel sanırım
Ikisinden de alıp deneyecemKızlar emzikte damaklı mı aldınız damaksız mi ,birde kaucuk mu yukarıda çok geride kaldı o konular sanırım bulamıyorum lütfen yazın kızmayın