Emzirirken kullanabilirsin o zaman da epey süt birikiyor. Hatta bir süre sonra sağma ihtiyacı bile duymaz insan.Hiç pompasız kullanılabilir mi sence direkt bunu alsak? En baştan?
Şimdi mala anlatır gibi anlatmanı isterdim. Ama iki tane doğurdun vaktin olmayabilir git uyu. Sütünüz gelsin diye sağın dedikleri ilk emzirmeye çabaladığımız dönem de olur mu bu? Yoksa pompa alalım mı?Emzirirken kullanabilirsin o zaman da epey süt birikiyor. Hatta bir süre sonra sağma ihtiyacı bile duymaz insan.
Kız bildiğin her emzirmede 20-30 ml toplasan, ki bu dediğimin 3 katı çıkıyor yaklaşık, dolaba stok bile yaparsın
Merhaba taze anne bulmuşken yapışayımVakumlu süt toplayıcı alın.
Mutlaka alın.
3 gündür kullanıyorum resmen hayatımdaki tek eksik oymuş.
Bu neeeeeeeeee çok tatlııııııııııı
bence ilk zamanda hızlıca sütümüzü arttırmak için pompa mutlaka alınmalı, benim ilk aldığım şeylerden birisiydiŞimdi mala anlatır gibi anlatmanı isterdim. Ama iki tane doğurdun vaktin olmayabilir git uyu. Sütünüz gelsin diye sağın dedikleri ilk emzirmeye çabaladığımız dönem de olur mu bu? Yoksa pompa alalım mı?
Estağfurullah çiçeem.Şimdi mala anlatır gibi anlatmanı isterdim. Ama iki tane doğurdun vaktin olmayabilir git uyu. Sütünüz gelsin diye sağın dedikleri ilk emzirmeye çabaladığımız dönem de olur mu bu? Yoksa pompa alalım mı?
Bence lazım. Göğüs kalkanı veya gümüş kapak atın çantaya.Merhaba taze anne bulmuşken yapışayımgöğüs kalkanı setlerini önerir misiniz peki ilk emzirmedeki sıkıntılar için?
Allah yardımcın olsun canım. Öpüyorum bebelerini de seni deEstağfurullah çiçeem.
Bende 2 tane olduğu için sağmak zorundaydım. Ilk zamanlar kuvozde kaldılar sağıp sağıp görürdüm. Sonra da gece eşime verip yattım bir beslenmeyi o yaptı ben dinlendim. Bi ara sütüm azaldı buzluktaki stoklardan kullandık. Şimdi sütü arttırmayı başardım ama bu sefer de bebelerin biri memeyi almıyor yine sağıp veriyorum mecbur.
2 bebeyle süt sağmak da korkunç bi vakit kaybı. Zaten zaman çok kıymetli gün icinde en az 3 saatim sağım yapmakla geçiyordu. Bu aleti emzirirken diğer göğsüme takıyorum şimdi akan sütleri topluyor. Sonra meme almayan bebeme veriyorum
Acaba markası ne canım ya da link atabilir misin ?Aksine büyük kolaylık. Bendeki ebebeğin kendi markası.
Elektrikli pompalardan bahsetmiyorum. Vakumlu tolayici bu dedigim. Elektrikli pompa da şu an elim kolum her şeyim resmen
Benimki mochi bile değil o kadar uyduruk düşünpompayla 20 dakikada sağdığım sütü 10 dakikada kendi topluyor
Sterimar deniz suyu düşünüyorum, aspiratöre gerek kalmıyormuşBebeklerimizin simikleri için de alcaz?
Sterimar deniz suyu düşünüyorum, aspiratöre gerek kalmıyormuş
Bebeklerimizin simikleri için de alcaz?
Ben de seviyorum kullanıyorum. Bebekler için olanı da var iyi hatırlattınız.Sterimar deniz suyu düşünüyorum, aspiratöre gerek kalmıyormuş
Otri bebe onu şimdiden gerek yok ihtiyaç olursa inşallah gerek olmazBebeklerimizin simikleri için de alcaz?
Bendeki aventti. Farklı markaların muadilleri de varAcaba markası ne canım ya da link atabilir misin ?
Yanlış yere yazmışım canım teşekkür ederim. Pompayı soracaktım asıl onu nereden aldın süt sağmak içinBendeki aventti. Farklı markaların muadilleri de var
Gerekmiyor kendiliğinden akıyor yazmışlar ama bilemiyorum, malum tecrübesizlikBen de seviyorum kullanıyorum. Bebekler için olanı da var iyi hatırlattınız.
Onu sıkınca çekmek gerekmiyor mu?
Bebek doğana kadar hoşgeldin yeni bebekOyuncağımız geldiçok güzel bn biraz oynadım