- 23 Temmuz 2015
- 1.804
- 2.448
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hmm, amaç güzelmiş ama işte o zaman orkidte kullanmamamız lazım. Hijyenik değil. Her türlü bakteri, mantar... kapılabilirAmaç bütçe değil ki, çöp çıkarmamak, dünyayı ve geleceği kirletmemek. Her ne olursa olsun benim yapabileceğim bişey değil o ayrı
Ben hatırlıyorum annem kardeşimin bezlerini yıkıyordu. Kendileri de orkid yerine bez kullanıyordu.
Şimdi ne gerek var bunlara? İnsan bir yerlerden keser yine hijyen için bütçe ayırır.
Zaten kullanmayın diyorlar. Üzgünüm kullanıciimHmm, amaç güzelmiş ama işte o zaman orkidte kullanmamamız lazım. Hijyenik değil. Her türlü bakteri, mantar... kapılabilir
Hangi marka aldın? Sağmak zor oluyo mu?Vakumlu süt toplayıcı alın.
Mutlaka alın.
3 gündür kullanıyorum resmen hayatımdaki tek eksik oymuş.
Benim arkadaşım bu süt sağma makinalarının gereksiz olduğunu söyledi. Sağdıķça sütün gelir, eğer sütün az olursa hastaneden süt sağma makinası kiralarsın dedi.Vakumlu süt toplayıcı alın.
Mutlaka alın.
Calisanlar icin mecbur, stok gerekiyor illa, kendim almayı tercih ettim ben deBenim arkadaşım bu süt sağma makinalarının gereksiz olduğunu söyledi. Sağdıķça sütün gelir, eğer sütün az olursa hastaneden süt sağma makinası kiralarsın dedi.
Mochi mi aldın gülüm? Sağma makinesinden daha mı iyi?Vakumlu süt toplayıcı alın.
Mutlaka alın.
Hanımlar merhaba
2 bebek arabası arasında kaldım belki aranızda duyan gören vardır bu bebek arabalarını. Biri yoyko city (internetten satışı var hepsi buradadan) diğerinde e bebekte internetten satışı var mağazalarda yok oda baby plus galaxy. Fotoları ekledim. Sizin çevrenizde kullanan var mı? Yada duydunuz mu?
Lcwninki nasıl bişey canım? Akdağ Sportswear Toparlayıcı Büstiyerli Emzirme Atleti Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL ben bunu ve Akdağ Sportswear Seamless Yumuşak Doku Tek Katlı Hafif Çarpraz Askılı Beyaz Hamile Sütyeni Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL bunu almayı düşünüyorum amaBu arada lcwda emzirme atletleri var tek başina kullanılabilir ben ondan alcam sadece sütyene gerek yok. Kendi cup yerleri var.
Güle güle kullan. Travel mi aldın sende?E bebeğe gidip baktım dokunarak almak istedim iyi oldu gitmek.
Baby plus olanlarda tak çıkar yap, plastikleri hemen kırılıyor dedi. Bir de oturma yeri dar geldi, o hafta indirim vardı joie marka iki farklı modeli birinin kalitesi çok güzeldi ve kaliteliydi kumaşı onu aldım
Lcwninki nasıl bişey canım? Akdağ Sportswear Toparlayıcı Büstiyerli Emzirme Atleti Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL ben bunu ve Akdağ Sportswear Seamless Yumuşak Doku Tek Katlı Hafif Çarpraz Askılı Beyaz Hamile Sütyeni Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL bunu almayı düşünüyorum ama
Güle güle kullan. Travel mi aldın sende?
Atlet - LC WAIKIKI - 69,99 TL
Siyah LCW DREAM U Yaka Askılı Düz Emzirme Özellikli Pamuklu Hamile Atlet sadece 69,99 TL! Kadın %100 Polyester Düz Standart Askılı / Kolsuz Atlet U Yaka Penye LCW DREAM Yüksek Pamuk İçerir Kadın LC Waikiki'de! Hemen satın Al! - W15602Z8-CVLwww.lcwaikiki.com
Bi daha sütyene gerek yok.
Astar dediği o memeleri tutan yer olabilir normal atlet elastanlı normal atlet bence.Astarı polyester diyor. Cup yerleri polyesterse göğüsü acıtır mı? Pamuklu bir şey daha iyi hava alır sanki. Cup pamuklu ise güzelmiş.
Aksine büyük kolaylık. Bendeki ebebeğin kendi markası.Hangi marka aldın? Sağmak zor oluyo mu?
Elektrikli pompalardan bahsetmiyorum. Vakumlu tolayici bu dedigim. Elektrikli pompa da şu an elim kolum her şeyim resmenBenim arkadaşım bu süt sağma makinalarının gereksiz olduğunu söyledi. Sağdıķça sütün gelir, eğer sütün az olursa hastaneden süt sağma makinası kiralarsın dedi.
Benimki mochi bile değil o kadar uyduruk düşün pompayla 20 dakikada sağdığım sütü 10 dakikada kendi topluyorMochi mi aldın gülüm? Sağma makinesinden daha mı iyi?
Hiç pompasız kullanılabilir mi sence direkt bunu alsak? En baştan?Aksine büyük kolaylık. Bendeki ebebeğin kendi markası.
Elektrikli pompalardan bahsetmiyorum. Vakumlu tolayici bu dedigim. Elektrikli pompa da şu an elim kolum her şeyim resmen
Benimki mochi bile değil o kadar uyduruk düşün pompayla 20 dakikada sağdığım sütü 10 dakikada kendi topluyor