- 20 Kasım 2020
- 2.735
- 5.869
Olsun birimiz hepimiz içinAldım ben bezi atıp da bunu link atmamış mıyım aa ayıp bana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olsun birimiz hepimiz içinAldım ben bezi atıp da bunu link atmamış mıyım aa ayıp bana
kalınlığı falan nasıl bunun canım baby me den baya memnun kalan var büyüklüğü falan iyimi?Aldım ben bezi atıp da bunu link atmamış mıyım aa ayıp bana
Ya kullan at zaten kiz nolcekkalınlığı falan nasıl bunun canım baby me den baya memnun kalan var büyüklüğü falan iyimi?
Zaten ilk zamanlar ikiye kesip kullancazkalınlığı falan nasıl bunun canım baby me den baya memnun kalan var büyüklüğü falan iyimi?
doğru söylüyorsun siz bebişlerin herşeyini tamamaldınız anam ben hala oturuyom kıçımın üstündeYa kullan at zaten kiz nolcek
doğru söylüyorsun siz bebişlerin herşeyini tamamaldınız anam ben hala oturuyom kıçımın üstünde
kaç haftalıksın canımBen daha bir çorap bile almadım
doğru söylüyorsun siz bebişlerin herşeyini tamamaldınız anam ben hala oturuyom kıçımın üstünde
ooo daha çok erken canısı biz 25+3 olduk10+6 canım sen ?
ooo daha çok erken canısı biz 25+3 olduk
amin inşAllah sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz artıık önümüzdeki ay başlıcaz yavaştan almayaEvet sabırsızlıkla günlerin geçmesini bekliyorum bende gelsin alayım
Maşallah ya ne güzel ne tatlı sağlıkla doğsun inşallah
amin inşAllah sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz artıık önümüzdeki ay başlıcaz yavaştan almaya
BİM’den aldım 10 lu 10₺ Bnm ki daha uyguna geldiAldım ben bezi atıp da bunu link atmamış mıyım aa ayıp bana
Hastane veriyor bildiğim acil lazım olursa da eşin gider alırHastaneye bebe mamasi goturuluyor mu kizlar? Yoksa aksi bi durumda hastane mi veriyor? Biri bana bugun mama al dedi ama sacma geldi
Yok kız öyle olmazZaten ilk zamanlar ikiye kesip kullancaz
senin haftalarında bana d geçmiyordu zaman şimdi ne çabuk geçti diyorumEvet bende 30 haftalık gibi düşünüyorum.
Bir an önce zaman geçsin istiyorum
ihtityaç olursa eşimi gönderip aldırmayı düşünüyorum belki gerek olmucak boşuna almaya gerek yokHastaneye bebe mamasi goturuluyor mu kizlar? Yoksa aksi bi durumda hastane mi veriyor? Biri bana bugun mama al dedi ama sacma geldi
senin haftalarında bana d geçmiyordu zaman şimdi ne çabuk geçti diyorum
bebeğin hareketlerini hissetmeye başlayınca birden hızlanacak zamanHep öyle diyorlar ama şuan bana cidden hiç geçmiyor