- 31 Ağustos 2018
- 8.602
- 20.327
bebeğin hareketlerini hissetmeye başlayınca birden hızlanacak zaman
Cinsiyeti öğrensem bir de hareketleri falan derken bir bakmışım 30 lu haftalar gelmiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bebeğin hareketlerini hissetmeye başlayınca birden hızlanacak zaman
Hastane veriyor bildiğim acil lazım olursa da eşin gider alır
İnşallah süt çabucak gelir gerek kalma.
Bence de cok gereksiz fuzuli masraf sanki az varmis gibiihtityaç olursa eşimi gönderip aldırmayı düşünüyorum belki gerek olmucak boşuna almaya gerek yok
Oluyo ki niye görümcem yaptı neyse ben 1 2 dener öyle yaparım.Yok kız öyle olmaz
Alla alla içindeki pamuk dökülmez mi bak dene bakalımOluyo ki niye görümcem yaptı neyse ben 1 2 dener öyle yaparım.
BanlamıştıAlla alla içindeki pamuk dökülmez mi bak dene bakalım
Görüyorsunuz bant bile yazamıyorum banlara alışkanlıktan.Banlamıştı
Amannn daha çok uğraştırır bea ne gerek var BİM’e gelenleri aldıklarımı foto attım görmedin miBanlamıştı
Aklın fikrin bandaysaGörüyorsunuz bant bile yazamıyorum banlara alışkanlıktan.
aynen öyle canım dağ başında değiliz sonuçta ihtiyaç olursa biri gidip alır 5 dkBence de cok gereksiz fuzuli masraf sanki az varmis gibi
Sağlam bi bdv banına ihtiyacım var ama cok tırt konular bu ara.Aklın fikrin bandaysa
aynen öyle ben 13. haftada öğrendim cinsiyeti 18 haftadan sonrada hareketlerini hissetim şimdilerde içerde parti veriyor benim oğlan keyfi olursa tabii keyfi olmazsa tık yokCinsiyeti öğrensem bir de hareketleri falan derken bir bakmışım 30 lu haftalar gelmiş
Biz şanssız azınlık kesimiz sanırımbizim gibisini ne duydum ne gördüm.Hekes 3 aydan sonra rahatlıo.Anladim ki biz sonuna kadar surunmece
merve bakAnneler BİM’e gelmiş bakım örtüsü 10₺ kulak çubuğu 4₺ temizleme pamuğu 6₺ bi bakın bakım örtüsü çok kullanılıyor diye 2 paket aldım
aynen öyle ben 13. haftada öğrendim cinsiyeti 18 haftadan sonrada hareketlerini hissetim şimdilerde içerde parti veriyor benim oğlan keyfi olursa tabii keyfi olmazsa tık yok
inşAllah canım evet erkek12 den sonra belli oluyor diyorlar ya bende ay sonunda kontrolüm var.
İnşallah söyler doktor
Erkek mi
Hastaneye bebe mamasi goturuluyor mu kizlar? Yoksa aksi bi durumda hastane mi veriyor? Biri bana bugun mama al dedi ama sacma geldi
Ben hala cok kotuyum bulanti+yanma +eksime tukuruk salgisi vs..tavan yapmis durumda okadar istahsizimki hic bisey yiyemiyirum bu saaten sonrada geçeceğine asla inanmıyorum.saglikla gelsinler ınşSanırım öyle olacak.
Bari doğurur doğurmaz anında geçse de yiyebilsek.
Tamam ya kaçırmışım ben.
Cinsiyeti öğrensem bir de hareketleri falan derken bir bakmışım 30 lu haftalar gelmiş
bana 13 haftada erkek dedndi 18 haftada erkek dendi detaylıda da erkek dendi artık değişmez herhalde demi kızÖyle ya cinsiyeti benimkş ta 19 da göstermişti. O vakte kadar alışveriş yapmadım. Tam o sırada bir arkadaşıma kız denilen bebeği erkek doğdu öyle olunca detaylı ultrason bekledim. Bulantıların hafiflemesini bekledim. Derken daha yeni yeni bitti alışveriş mevzusu. İnsan henüz hissedemeyince bebek evde bir yerlerde görünür olsun istiyor. Hareketleri falan hissettikten sonra nasılsa alınır yapılır modunda giriyorsun.