- 13 Ocak 2020
- 44.536
- 167.781
- 33
ÇıngırakMerhaba bebeğe ne tür oyuncak alınır nasıl şeyler alınmalı yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ÇıngırakMerhaba bebeğe ne tür oyuncak alınır nasıl şeyler alınmalı yani
Kızlar penti indirimde şuan mama ürün alcaklara duyrulur
Voov fiyatlar muhteşem.Kızlar e bebekten bir seyler almıştım simdi geldi. Battaniye 100 lira ustune 20 liraya düşüyor dışı muslin ici elyaf dolgu gibi yumuşacık cok hoşuma gitti. Evde giymek için de şunları aldım. Çok uygun ve cok kaliteli geldi. Triko yüzde yüz pamuk.
İlk zamanlar için siyah beyaz kartlarMerhaba bebeğe ne tür oyuncak alınır nasıl şeyler alınmalı yani
Aldın mı hiç bn top aldım 2 tane içinde zil var atınca ses çıkıyorÇıngırak
Sleepy Bio Natural Avantajlı Bebek Bezi 3 Numara Midi 112 Adet Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Sleepy Bio Natural Avantajlı Bebek Bezi 3 Numara Midi 112 Adet yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bez almayan kaldı mı?
Kaçıncı haftan anam
Kaçıncı haftan anam
Ya bu sleepy bizi dleirtcek herhalde her yerden bi indirim fışkırıyo boşver yine olur.10+6
Esprisine yazdım ama cidden kaçırılmayacak kadar iyi indirimler var.
Alsam mı diyorum
Ben de bez almadım daha wala.Bi de hiç hamile kıyafeti de almadımsadece külot aldım rahat edebilmek için.
Kuzum ben hiç kilo almadım.Hala gebelik öncesi kilomdayim ama göbeğim var tabiki.Gebelikten önce de giydiğim likralı esnek elbiselerim vardı bı kaç tane daha aldım Zara'dan o tarz elbiseler.Yetti bana.Ne güzel ya ben hemen pantolon aldım.
Zırt diye göbeğim çıktı
Kaç kilo aldın şuana kadar ?
Kuzum ben hiç kilo almadım.Hala gebelik öncesi kilomdayim ama göbeğim var tabiki.Gebelikten önce de giydiğim likralı esnek elbiselerim vardı bı kaç tane daha aldım Zara'dan o tarz elbiseler.Yetti bana.
31.haftamdayim.Sizin haftanizdayken ölümüne kusmalarim vardı.25.hafta civarı seyreldi kusmalarim.Kaç haftalık oldunuz peki ?
Ben 10+6 yım şuan 4 kilo almışım.
Zaten sınırdaydım şimdi göbeğim oluverdi.
Normal pantolon giyemiyorum diye gittim aldım :/
31.haftamdayim.Sizin haftanizdayken ölümüne kusmalarim vardı.25.hafta civarı seyreldi kusmalarim.
İnanın o kusmalari yaşamaktansa kilo almayı bin defa tercih ederdim.Hayatim kabusa donmustu yataktan kalkamiodum.Klozetin başında hüngür hüngür agliodum.Allahim kimseye yaşatmasın.Suanda da midem muhteşem değil.Ara ara hala kusuyorum tiksintilerim devam edio.Ama şükürler olsun o zamanlardan bin kat iyiyim.Ama yemek yemeyi çok özledim.Benim normalde de kilo almaya çok yatkın vücudum işte şimdi de salınca hop gidiyor.
Aslında tatlı vs yemiyorum ama ara ara mide bulantım oluyor.
Onu yaşamamak için sürekli ağzıma bir şeyler atıyorum.
Çubuk kraker, naneli şeker falan tüketiyorum çünkü aniden bulantım oluyor.
Pek dert etmemeye çalışıyorum ama böyle kilo almayanları duyunca cidden tebrik ederim büyük başarı
İnanın o kusmalari yaşamaktansa kilo almayı bin defa tercih ederdim.Hayatim kabusa donmustu yataktan kalkamiodum.Klozetin başında hüngür hüngür agliodum.Allahim kimseye yaşatmasın.Suanda da midem muhteşem değil.Ara ara hala kusuyorum tiksintilerim devam edio.Ama şükürler olsun o zamanlardan bin kat iyiyim.Ama yemek yemeyi çok özledim.