- 8 Mart 2020
- 6.980
- 15.850
Sağolasın kuzum ,Mustela hariç mesela ne var başka organik doğal ya bakıyorum kafam Allah bullak oldu hepMustela bir numara bu işlerde. Hoşgeldin bebek paketi gayet uyguna geliuo gramaj hesabı yapınca da.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağolasın kuzum ,Mustela hariç mesela ne var başka organik doğal ya bakıyorum kafam Allah bullak oldu hepMustela bir numara bu işlerde. Hoşgeldin bebek paketi gayet uyguna geliuo gramaj hesabı yapınca da.
Wala ben de öle yapcam galiba kuzum.Hastane çıkışı ve sonrasında kontroller için puset alicam.Bebek arabasını şimdilik rafa kaldırdım galiba.ya bu bebek arabası olmazsa olmaz mı şahsen ben almayı düşünmüyorum ilk etapta sadece puset alıcam
Aynıdır ya. Önemli olan pişik kremi. Yorumlara filan bak hanhi markaya ısınırsan. Ama inciada bebek losyonu yok. Küçük bi krem var atopik ciltler için. Ecowelin ürünler daha büyük boy hem.
Yok az kaldımerve hırka bitti mi merakla bekliyor
Tamam bakayım hemen gülümAynıdır ya. Önemli olan pişik kremi. Yorumlara filan bak hanhi markaya ısınırsan. Ama inciada bebek losyonu yok. Küçük bi krem var atopik ciltler için. Ecowelin ürünler daha büyük boy hem.
bu benim de favorimdeSafe Line Anne Bebek Bakım Sırt Çantası Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL bn bunu aldım ama sanrm buda büyük dersin
Ben en baştan almayı düşünmedim birde şimdi alsam yenidoğana uygun alıcam bir sürü para dökülecek zaten kış bebeği çok dışarı çıkılmıcak yaza kadar büyümüş olacak yazın gerek olursa uygun yollu birşey alırım.Wala ben de öle yapcam galiba kuzum.Hastane çıkışı ve sonrasında kontroller için puset alicam.Bebek arabasını şimdilik rafa kaldırdım galiba.
Ben burt’s bees aldım o da temizmişSağolasın kuzum ,Mustela hariç mesela ne var başka organik doğal ya bakıyorum kafam Allah bullak oldu hep
Ben normal yüksek bel iç çamaşırları aldım kendi bedenimden büyük ve esnek yapılı hem şuanda hamile külodu olarak giyiyorum hemde doğumdan sonra kullanıcam çok rahat kullanımıHanımlar sezeryan doğum yapacaklar için doğum sonrası depende veda edince giymek için yüksek bel külotlar gerekiyormuş. Şuan nbb’nin hamile/lohusa külodu trendyolda 11 tlye kadar düşmüş. Ebebekte falan adedi 15-16 tl haberiniz olsun
Ben 5 tane aldım
Nayııır bu ara param yokKızlar Hepsiburada da sleepy bebek bezlerinde bir alana ikincisi 1 TL kampanyası var. Koşun
2 numara bez sipariş etmiştim bugün ulaştı elime. Kara bahtım kör talihim birer tane 3 ve 4 numara alsam mı acaba? Bayağı uyguna geliyor çünküNayııır bu ara param yok
Ben de düşündüm lakiin ya beğenmezsek bu sleepyi2 numara bez sipariş etmiştim bugün ulaştı elime. Kara bahtım kör talihim birer tane 3 ve 4 numara alsam mı acaba? Bayağı uyguna geliyor çünkü
İşte o ihtimal korkutuyor... Olmazsa satarızBen de düşündüm lakiin ya beğenmezsek bu sleepyi
3 4 alamıyoz aynı bedenden almak lazım 1 tl olması için denedim simdi2 numara bez sipariş etmiştim bugün ulaştı elime. Kara bahtım kör talihim birer tane 3 ve 4 numara alsam mı acaba? Bayağı uyguna geliyor çünkü