- 24 Mayıs 2016
- 1.783
- 1.510
- 32
Kızlar ben bu şekilde park yatak düşünüyorum fikir olsun diye atıyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
rica ederim canım :)
güzelmiş canım sağlıkla yatsın bebiş ben merve nin aldığı beşikten almayı düşünüyorum
Kızlar ben bu şekilde park yatak düşünüyorum fikir olsun diye atıyorum.
Sen bilirsin canım. Ihtiyaca göre alırsın.bizim aileler hep yakın hastaneye falan gitmek için arabamız var zaten yürüyerek gidip geleceğim biryer yok zaten kışın genelde evde olucaz yazada 6 ayı geçmiş olacak daha uygun bir araba alırım düşünüyorum, baston bebek arabası gibi falan çok ihtiyaç duyarsam
öyle canım zaten şuanda bile bir yerlere yürüyerek gidip gelmiyoruz tek gittiğim yer annem kaynanam onlarda aynı binada zaten 10 dk mesafemiz var yürüyerekSen bilirsin canım. Ihtiyaca göre alırsın.
Amin cnm... Mervenin beşikte çok güzel..fakat tecrube etrafımda çok ..4 yiğenim var ve arkadaşlarımdan da tecrubeyle hiç biri beşik kullanamadı :) Bende o yuzden böle bişey tercih ettim hem geniş hem anne yanı hemde ilerleyen zamanda oyun alanı gibi kullanabilsin diye...güzelmiş canım sağlıkla yatsın bebiş ben merve nin aldığı beşikten almayı düşünüyorum
doğru düşünmüşsün canım ama benim ahşap beşik daha çok hoşuma gidiyor, sağlıkla yatsın bebişler içindeAmin cnm... Mervenin beşikte çok güzel..fakat tecrube etrafımda çok ..4 yiğenim var ve arkadaşlarımdan da tecrubeyle hiç biri beşik kullanamadı :) Bende o yuzden böle bişey tercih ettim hem geniş hem anne yanı hemde ilerleyen zamanda oyun alanı gibi kullanabilsin diye...
Ne yalan söliyim benimde hoşuma gidiyor :) sağlıkla yatsınlar inşallah cnm Aminnnn.doğru düşünmüşsün canım ama benim ahşap beşik daha çok hoşuma gidiyor, sağlıkla yatsın bebişler içinde
Benim de geniş ve anne yanıAmin cnm... Mervenin beşikte çok güzel..fakat tecrube etrafımda çok ..4 yiğenim var ve arkadaşlarımdan da tecrubeyle hiç biri beşik kullanamadı :) Bende o yuzden böle bişey tercih ettim hem geniş hem anne yanı hemde ilerleyen zamanda oyun alanı gibi kullanabilsin diye...
Biliyorum kız inceledim zaten oyuzden çok güzel dedim :)Benim de geniş ve anne yanı
Tamam canım çok teşekkür ederimIçeriği iyi değilmiş. Instagramdan muhendisoğlunu takip etsene.
Bebeğine mümkün olduğunca doğal içrerikli ürünler kullanmaya özen göstermelisin.Tamam canım çok teşekkür ederim
Öyle yapıcam canım , araştırıyorum şuanda .Bebeğine mümkün olduğunca doğal içrerikli ürünler kullanmaya özen göstermelisin.
Yardımcı olurum aklına takılanlarda.Öyle yapıcam canım , araştırıyorum şuanda .
Allah razı olsun kuzum kafama takılanı sana sorup rahatsız edicem şimdiden hakkını helal etYardımcı olurum aklına takılanlarda.
Şampuanlarda paraben SLS parfüm olmamasına dikkat et. Dalin SLS yok diyor ama var malesef
Helal olsun ne demek.Allah razı olsun kuzum kafama takılanı sana sorup rahatsız edicem şimdiden hakkını helal et
Helal olsun ne demekAllah razı olsun kuzum kafama takılanı sana sorup rahatsız edicem şimdiden hakkını helal et