Doğru sen uzağa gidiyodun sorryyTripot biz kendi çekimlerimizi kendimiz yapıyoruz o yüzden
Sütyen gibi birkaç tane şeyi ben hastane sonrası için yazdım benim doğumum şehir dışında olacak, bi zaman orda annemde kalacağız o süreçte kullanırım diye. Size gerek yok bence de
Bizim doktor hastanede iki gece yatış veriyor, benim kociş herhün duş almazsa rahat edemiyor o yüzden ona da yazdık mecburhavlu vs zaten hstanemiz veriyormuş.
teko beremi yazmam mıııı çocuğumun kafası donmasın eve gidene kdar
Bizim doğum şehir dışında olacağı için çevreyi bilemez bulamaz diye çerezi bile yazdım
Göğüs aparatları ve fazla sayıda olan gecelik/pijamaları annemde kullanırım diye yazdım. Çünkü ilk bir hafta orda kalacağız bi daha yalovaya dönmekle uğraşmayalım eşya için
Güle güle kullanEki Görüntüle 2915537 kızlar bende bakım çantamızı sipariş verdim şimdi
Güzel günlerde kullanEki Görüntüle 2915537 kızlar bende bakım çantamızı sipariş verdim şimdi
Teşekkür ederim :)Güzel günlerde kullan
İyi krem ama içeriği temiz değilmişBirde arkadaşlarım sudocrem i çok önerdi sizce nasıl ?
sudocrem bebek cildi için uygun değilmiş çok kalın bir yapısı varmış bebeğin cildinde katman gibi duruyormuşBirde arkadaşlarım sudocrem i çok önerdi sizce nasıl ?
ya bu bebek arabası olmazsa olmaz mı şahsen ben almayı düşünmüyorum ilk etapta sadece puset alıcam
Bebek arabası bence gerekli. Hele ki gideceğiniz yerler yürüme mesafesindeyse arabasız çok zorlar siziya bu bebek arabası olmazsa olmaz mı şahsen ben almayı düşünmüyorum ilk etapta sadece puset alıcam
Ben ilkinde öyle büyüklerden almıştım çok kullanışlı olmadı. Sonra Decathlondan bir tane sırt çantası aldım. Çok büyük durmuyor ama herşeyimizi alıyordu. Şimdi iki çocuk eşyaları taşıyorum onunla. Bakabilirsiniz oraya daSırt çantası hangisinden aldınız? Ben minyon oldugum için ebebktekiler cok büyük geldi daha küçük boy alcam ama ne alsam bilmiyorum
Sürekli pahalanıyolarya bu bebek arabası olmazsa olmaz mı şahsen ben almayı düşünmüyorum ilk etapta sadece puset alıcam
Içeriği iyi değilmiş. Instagramdan muhendisoğlunu takip etsene.Birde arkadaşlarım sudocrem i çok önerdi sizce nasıl ?
Valla bende çok duydum cnm özellikle ablam kullanıyor şuan bebeğine memnun baya .. hatta bayanlar ciltleri içinde kullanıyor diye duymuştum.Birde arkadaşlarım sudocrem i çok önerdi sizce nasıl ?
Link bırakanilir misniz? Düşünenlere fikir olsun. Ben ahşap aldım ham malzeme kullanılıyor diye.
bizim aileler hep yakın hastaneye falan gitmek için arabamız var zaten yürüyerek gidip geleceğim biryer yok zaten kışın genelde evde olucaz yazada 6 ayı geçmiş olacak daha uygun bir araba alırım düşünüyorum, baston bebek arabası gibi falan çok ihtiyaç duyarsamBebek arabası bence gerekli. Hele ki gideceğiniz yerler yürüme mesafesindeyse arabasız çok zorlar sizi
kuzum bizim öyle yürüyerek gidecek bir yerimiz yokki zaten araba var aileler falanda hep yakınımızda, yaza kadar 6 ayı geçmiş olacak ihtiyaç olursa baston bebek arabası falan alırım diye düşünüyorum.Sürekli pahalanıyolarKırkı çıkarken 5 kilo olabilir nasıl taşıncak tosuncuk olursa.