Hiç o kısmı düşnmedm ayDişi çıkınca ısıracak sen nerenin polyannasısın anam?
Onlara güvenemedim de almym mi diyorsunuz şmdiAllah allah ilk defa hastanenin uyku Tulumu istediğini duydum ne yapacaklar acabaminicik bebek zaten battaniyeye sarsan yetiyor
Doğumdan sonra ebeler gösteriyor nasıl olması gerektiğini
Yaz bebeginden de kis bebeginden de istiyorlarmisAllah allah ilk defa hastanenin uyku Tulumu istediğini duydum ne yapacaklar acabaminicik bebek zaten battaniyeye sarsan yetiyor
mağazadan görerek aldım normal desteksiz sütyen gibi penye değil çok hoşuma gitti renkleri de vardıKaç telelink var mı hangi modeli canım
bizim haftalar aynı sayılır ben daha kıyafet yıkamaya başlayamadım bile
krem niye alma dediyumuşaması hazırlanmasına yardımcı oluyormuş ama
ben de avent ve lansinoh biberon aldım ama arkadaşım yeni doğum yaptı doktoru biberonu yasaklamış en az 3-4 ay
Bildirim niye gelmiyor gerçekten ya 15 sayfa birikmiş kaç saat okuyacağım diye canım çıktı
Tulum mu onu hiç duymadım puseti de Happy Mom da okumuştum çıkışta mecburiymiş bnm gittiğim hastanede kucağında getiren de gördümKızlarbirşey sorucamda hastaneler bildiğimiz bebek için normal tulum mu istiyolar ve niye istiyolar ki birde bebek puseti ? Yani illa niye ola ki ?
Hangi hastane ki acaba ilk defa duydum bu kuralıYaz bebeginden de kis bebeginden de istiyorlarmis
Guvenlik açisindan sanirim. Battaniye ve yastik gibi diger seyleri uyku sirasinda guvenli bulmuyorlar anladigim kadariyla.
Bende aynen hiç de duymamıştım sormak lazım sanrmBen de bı sorim hastaneme kızlar istedikleri özel bişey varmiymis.Walaa siz yazana kadar hiç düşünmemiştim bole bişi.
Benim mesajim aklinizi karistirdi sanirim. Hemen açıklayayım.Kızlarbirşey sorucamda hastaneler bildiğimiz bebek için normal tulum mu istiyolar ve niye istiyolar ki birde bebek puseti ? Yani illa niye ola ki ?
Onu ecnebiler isyiyomuş uyku tulumu bizlik bi şey yooğk.Kızlarbirşey sorucamda hastaneler bildiğimiz bebek için normal tulum mu istiyolar ve niye istiyolar ki birde bebek puseti ? Yani illa niye ola ki ?
Ben de bı sorim hastaneme kızlar istedikleri özel bişey varmiymis.Walaa siz yazana kadar hiç düşünmemiştim bole bişi.
Hangi hastane ki acaba ilk defa duydum bu kuralı
Pardon kizlar ben biraz ortaligi karistirdim galibaBende aynen hiç de duymamıştım sormak lazım sanrm
Tamam canm anlaşıldı durumPardon kizlar ben biraz ortaligi karistirdim galiba
Ben yurt disinda yasiyorum. Istedikleri tulum uyku tulumu
Turkiye'de muhtemelen istemezler.
Halledersin bence sen bilirsin. Alanlar memnun mu nedir ne değildir.Hiç o kısmı düşnmedm ay
Onlara güvenemedim de almym mi diyorsunuz şmdi
Sorun yokPardon kizlar ben biraz ortaligi karistirdim galiba
Ben yurt disinda yasiyorum. Istedikleri tulum uyku tulumu
Turkiye'de muhtemelen istemezler.
Bizimkiler çıplak çıkarsak sorun yok diycekOnu ecnebiler isyiyomuş uyku tulumu bizlik bi şey yooğk.
Az önce denedim çok güzel bnce alınır normalde 90 takıyırym 90 aldım gözüme kalıp büyük geldi evet kalıbı büyük değişim de varmışKaç telelink var mı hangi modeli canım
bizim haftalar aynı sayılır ben daha kıyafet yıkamaya başlayamadım bile
krem niye alma dediyumuşaması hazırlanmasına yardımcı oluyormuş ama
ben de avent ve lansinoh biberon aldım ama arkadaşım yeni doğum yaptı doktoru biberonu yasaklamış en az 3-4 ay
Bildirim niye gelmiyor gerçekten ya 15 sayfa birikmiş kaç saat okuyacağım diye canım çıktı
Ben de alacam canım artık bi kaç haftaya bunlari kesinlikle görerek almam lazım.Az önce denedim çok güzel bnce alınır normalde 90 takıyırym 90 aldım gözüme kalıp büyük geldi evet kalıbı büyük değişim de varmışmerve bi bak sende emzirme şeysine bak pahalı almadım uygun gördünmü çoook ta şık
Evet görerek almak lazım ben bizzat gördüm tokundum aldımBen de alacam canım artık bi kaç haftaya bunlari kesinlikle görerek almam lazım.
Çok memnunlar biraz daha araştrym en iyisiHalledersin bence sen bilirsin. Alanlar memnun mu nedir ne değildir.
Eğitim bedavaya veriliyorsa alHiç o kısmı düşnmedm ay
Onlara güvenemedim de almym mi diyorsunuz şmdi
Nasıl mecburi yaa puset olmazsa bebeği rehin mi aliyorlarmisTulum mu onu hiç duymadım puseti de Happy Mom da okumuştum çıkışta mecburiymiş bnm gittiğim hastanede kucağında getiren de gördüm
Hastaneden hasteneye değişiyor sanırım şartlar