Ben sadece islak mendil aldimBez biberon emzik ben aldım hııaaa
Uyku tulumunqa şaşırdım.
Sağma makinası ben de duruma göre alacam. Belki her şey pürüzsüz olur.
62 cm al 3 aylık beden 56ya on güne sığmaz kiBen sadece islak mendil aldim
Gecen gun beze elim gitti ama biraktim.
Uyku tulumunu da sanirim guvenlik acisindan istiyorlar. Burada bebegi battaniye ile ortmeye pek sicak bakmiyorlar. Zaten her halukarda almam gereken bir sey. Soguk burasi, gecen kis -18 i gorduk
Ama uyku tulumlari da 0-3 ay falan diye degil de santim ile satiliyor 20 gunde bir ayda bir uyku tulumu mu alacagim diye bi aklim karisti acikcasi. 50 cm, 56 cm diye gidiyor. Iyice arastirmam lazim.
Insallah guzelce emerler, her sey puruzsuz olur.. Hayirlisiyla, saglikla kucagimiza alalim allahin izniyle.
Bir iki yerde okudum guvenlik acisindan tam ayini alin falan yaziyordu.. icine gomulmesin vs diye.. Oyle olunca da her 20 gunde bir uyku tulumu almam lazim62 cm al 3 aylık beden 56ya on güne sığmaz ki
Wee aldım ya anam alıyordu en ucuzundan olsun dedim.Bir iki yerde okudum guvenlik acisindan tam ayini alin falan yaziyordu.. icine gomulmesin vs diye.. Oyle olunca da her 20 gunde bir uyku tulumu almam lazim
Biraz daha arastiracagim ve magazaya gidince de gorevliye soracagim bakalim.. Yani bence de mantiken en uygunu 62. 50 cm alsam dogdugunda bile olacaginin garantisi yok.. Bazi bebekler 50 cm den uzun doguyormus. Boyunu bilmiyorum ama biraz tombismis benimki.
Emzik ve biberonu hangi marka aldin?
Bence emzik verilmeli. Uykuda ani bebek olumlerini azalttigi kanitlanmis.Emzirme eğitimi almayı düşünüyomusun? Ben konuştum da kalkan krem emzik fln alma dedi eğitmen kararsız kaldım emzik aldım onu herhalukarda veririm diye ama bilemdm diğerlerini
Wee aldım ya anam alıyordu en ucuzundan olsun dedim.emzik damaklı o yüzden bi tane de iyisinden oval ağızlı olanlardan alasım var. Biberon da çok kullanırsa bundan da memnun kalmazsam iyisine geçerim diyorum.
Düşünmüyorum. Bu o kadar doğal bi şey ki bunun bari eğitimi olmamalı diye düşünüyorum. Sen alacak mısın?
Teşekkür ederim bilgi içinBence emzik verilmeli. Uykuda ani bebek olumlerini azalttigi kanitlanmis.
Dogru zamanda biraktirildigi zaman cene ve dis yapisini etkilemez diye dusunuyorum.
Aslında ilk gösteriyor hemşire nasıl yapman gerektiğini tek ucu vermeyeceksin koyu renk olan bölgeyi verince hiç yara olmuyorBen almayı düşünüyorum ya doğru emzirmedğinde daha çok yara acı oluyormuş tekniğini öğrendikten snra sorun olmuyormuş çoğu yerde böyle okudum ikna oldum doğrusu
Olabilir canım ben iade ettim eczaneden alicam bendeBu konu ne guzel dusunulmus, sayfalari yavas yavas okuya okuya ilerliyorum
Fiyata Oto koltugu vs. Dahil degil. Su an en ucuzu da 9 bin civari. Arti oto koltugu, port bebe ve oto koltugunu arabaya monte etmek icin base almak gerekiyor.. Yani nerden baksan toplam en az bi 15 i bulur.
Ben Stokke Xplory X'e asik oldum. Kapanmasina vs bakmadan az daha aliyordum. Ilk bebegim oldugu icin tecrubesizim, hemen karar vermeyeyim bi arastirayim dedim, iyi ki demisim.
Arastirdikca eksi yonlerini gordum. tekerleklerinde suspansiyon yok, bu cok buyuk bir eksi. Koltugu uzerindeyken kapanmiyor, ayirarak kapatmak gerek. Cocuk yurumuyorsa hem cocugu tutup hem de arabayi kapatmak imkansiz. Kapaninca iki parca haline geliyor ve devasa oluyor. Arti kapaninca dik durmuyor.. Evde kotu bir goruntu olusturur bence.. Araba inanilmaz guzel ama eksileri çok.. Vazgecmem çok zor oldu ama basardim.
Ben de simdi bu mesajlari okuyunca iki kere denedim ilkinde sadece tek gozumu saniyelik olarak yakar gibi oldu ama sabun yakmasi gibi degildi ve hemen gecti. 2. Sinde ozellikle gozlerime getirmeme ragmen hic yakmadi. Ben yurt disinda eczaneden aldim.. Bendeki urunn de avokadolu.
Ilk yikadigimda belki yuzde olan kalintilardan kaynakli da yakmis olabilir. Makyaj vs.
Kaç teleEmzirme sütyeni aldım kalıbı hoşuma gitti boş cup lcw dan aldım fiyat olarak da uygun
bizim haftalar aynı sayılır ben daha kıyafet yıkamaya başlayamadım bileKalmaz olur mu al al bitmiyor mubarek.
+Emzirme sutyeni
+Meme ucu kremi
+Depend
+Gogus ucu icin pamuk
+Bebise bez
+Ates olcer
+Uyku tulumu ( Hastaneden istiyorlar )
+Burun aspiratoru ( bu aklimdan tamamen cikmis burada okudum arkadaslar sagolsun)
+ Otomatik salincak
+ Biberon
+ Emzik
+ Sut sagma makinasi ( gerek var mi bilmiyorum, hastanede kiraliyorlarmis ama kendime alsam mi almasam mi kararsizim)
*kuvet icin kopuklu yastik
*kamera
Su an aklima gelenler bunlar.
Benim sekerim var bu nedenle muhtemelen dogum 38. Haftada olacak. Bir an once tamamlamam lazim eksikleri.
Kiyafetleri coktan yikadim utuledim ama sonradan eklediklerim var. Onlar da yikanacak.0-6 aylik kiyafetlerimiz, arabamiz, araba koltugumuz, besigimiz, bakim urunlerimiz, kova kuvet vs tamam cok sukur.
krem niye alma dediEmzirme eğitimi almayı düşünüyomusun? Ben konuştum da kalkan krem emzik fln alma dedi eğitmen kararsız kaldım emzik aldım onu herhalukarda veririm diye ama bilemdm diğerlerini
ben de avent ve lansinoh biberon aldım ama arkadaşım yeni doğum yaptı doktoru biberonu yasaklamış en az 3-4 ayBen de emzirmenin doğal bı surec şeklinde gelişmesi taraftarıyım.Egitim falan alamicam.Kendi kendime öğrenirimbiberon bı tane cam bı tane de plastik gibi olanlardan alicam.Emzik vericem ben de çok minnoş oluolar onu da bı tane avent bı tane de bibs alicam.
Korkma bence bebeğim bu kadar. Cok cok emen afrikalı bebeleri düşünBen almayı düşünüyorum ya doğru emzirmedğinde daha çok yara acı oluyormuş tekniğini öğrendikten snra sorun olmuyormuş çoğu yerde böyle okudum ikna oldum doğrusu
Gelmiyor anam gelmiyor kimseye günlük bakıyoz mecburKaç telelink var mı hangi modeli canım
bizim haftalar aynı sayılır ben daha kıyafet yıkamaya başlayamadım bile
krem niye alma dediyumuşaması hazırlanmasına yardımcı oluyormuş ama
ben de avent ve lansinoh biberon aldım ama arkadaşım yeni doğum yaptı doktoru biberonu yasaklamış en az 3-4 ay
Bildirim niye gelmiyor gerçekten ya 15 sayfa birikmiş kaç saat okuyacağım diye canım çıktı
Benimki biraz zorunlu oldu.bizim haftalar aynı sayılır ben daha kıyafet yıkamaya başlayamadım bile
En iyisini yapmissin cunku Gelen urun orjinal bile olsa icine suphe dusmus bir kere. Eczaneden alirsan en azindan aklinda soru isareti kalmaz, Icin rahat eder..Olabilir canım ben iade ettim eczaneden alicam bende
Doğru emzirrsen ihtycn olmaz ddiKaç telelink var mı hangi modeli canım
bizim haftalar aynı sayılır ben daha kıyafet yıkamaya başlayamadım bile
krem niye alma dediyumuşaması hazırlanmasına yardımcı oluyormuş ama
ben de avent ve lansinoh biberon aldım ama arkadaşım yeni doğum yaptı doktoru biberonu yasaklamış en az 3-4 ay
Bildirim niye gelmiyor gerçekten ya 15 sayfa birikmiş kaç saat okuyacağım diye canım çıktı
Korkma bence bebeğim bu kadar. Cok cok emen afrikalı bebeleri düşün
Kalmaz olur mu al al bitmiyor mubarek.
+Emzirme sutyeni
+Meme ucu kremi
+Depend
+Gogus ucu icin pamuk
+Bebise bez
+Ates olcer
+Uyku tulumu ( Hastaneden istiyorlar )
+Burun aspiratoru ( bu aklimdan tamamen cikmis burada okudum arkadaslar sagolsun)
+ Otomatik salincak
+ Biberon
+ Emzik
+ Sut sagma makinasi ( gerek var mi bilmiyorum, hastanede kiraliyorlarmis ama kendime alsam mi almasam mi kararsizim)
*kuvet icin kopuklu yastik
*kamera
Su an aklima gelenler bunlar.
Benim sekerim var bu nedenle muhtemelen dogum 38. Haftada olacak. Bir an once tamamlamam lazim eksikleri.
Kiyafetleri coktan yikadim utuledim ama sonradan eklediklerim var. Onlar da yikanacak.0-6 aylik kiyafetlerimiz, arabamiz, araba koltugumuz, besigimiz, bakim urunlerimiz, kova kuvet vs tamam cok sukur.
Doğumdan sonra ebeler gösteriyor nasıl olması gerektiğiniBen almayı düşünüyorum ya doğru emzirmedğinde daha çok yara acı oluyormuş tekniğini öğrendikten snra sorun olmuyormuş çoğu yerde böyle okudum ikna oldum doğrusu
Biberon ve emzik meme reddine yol açabiliyor sadece ona dikkat et. Ben yaşadımBen de emzirmenin doğal bı surec şeklinde gelişmesi taraftarıyım.Egitim falan alamicam.Kendi kendime öğrenirimbiberon bı tane cam bı tane de plastik gibi olanlardan alicam.Emzik vericem ben de çok minnoş oluolar onu da bı tane avent bı tane de bibs alicam.
Dişi çıkınca ısıracak sen nerenin polyannasısın anam?Doğru emzirrsen ihtycn olmaz ddi
Ha canım acımasın dedmdi