Doğuma Hazırlık Bebeğimize ne almalıyız? Ne almamalıyız?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Kıyafetlerini eşyalarını döktüm bebişin yıkama faslına geçiyorum ama şimdi gördüm ki 150 bin tane salya önlüğü ve ağız mendili almışım ay niye bu kadar çok almışım bilmiyorum aldığımı unutup unutup almışım heralde
Umarım bunlar çok kullanılan şeylerdir lütfen öyle olduklarını söyleyin

Ben bi ara yetişemeyip sıvı geçirmez mama önlüğü kullanmıştım ki çok kısa sürdü 2 ay filan ellerini keşfetme döneminde. Diş döneminde filan çok salyalı bebeler var. Yaşını geçtiği halde fular önlük takanlar filan... fazlası olmaz dursun oh mis.

42 tane ağız mendili almıştım bende. Zararı olmaz yahu

İyi yapmışsınız, o ağız mendillerinden ter bezi olarak da kullanırsınız

Çok kullanılan şey hiç merak etme kuzum hatta şöyle diyim 4 ay bitti 5e girdik. Dişi çıkıyor kızımın. Bugün 1 mendili 2 dakkada ıpıslak yaptı

Mendil pek kullanmadik ama onluk yetmedi tekrar tekrar aldim. Cok erken dis salyasi akitmaya basladi kizim. 3 ayliktan 6 ayliga kadar sadece uyurken cikariyorduk onlugu. gunde 5-7 tane kullaniyorduk, islandikca degistirerek. Simdi 9 aylik, hala taktigimiz oluyor.

Merhaba hanımlar ben bu gruba yeni katıldım tüp bebek tedavisi ile gebelik elde ettim yaşım 34 suan 7 aylık hamileyim iş hayatım çok yoğun olduğu İçin zaten gebelik elde edene kadar hastane ve iş peşinde koşturmaktan perişan oldum gebelikte de aynı şekilde devam etti bu yani kısacası yoğunluktan bebeğime neler alıcam neler almam gerekli hiç bir araştırma yapamadım suan 7 aylığız fakat hiç bir şey almadım alacaklarım konusunda yardımcı olabilecek biri varmıdır

Yazımı okuyabilirsiniz. Kendimce aklıma gelenleri yazdım.

Sevgili anne ve anne adayi arkadaslarim, hamileligimde bu siteden cikmadim desem yeridir. Dogumla, bebek bakimiyla vs. ilgili bircok konuyu okumaya calisiyorum.
Ben de bebegim dogduktan sonra deneyimlediklerimle ve gunluk hayatimizla ilgili Youtube'de bir kanal actim. Son olarak 4 tane kanguruyu inceledigim ve karsilastirdigim bir video yukledim. Ihtiyaci olanlar icin cok faydali olabilecegini dusunuyorum. Ayrica hastane cantam, normal dogum hikayem, vs. videolarim da var ve 3 tane Cybex bebek arabasi inceledigim videolarim da yolda. Kanalima bir goz atarsaniz ve ilginizi cekerse abone olursaniz cok mutlu olurum.

Kanguru videom: burada
Kanalim: burada

Son düzenleyen: Moderatör:
Video içi ellerinize sağlık. Kanguru alacağım. Ergobaby alalım mı şimdi.? yoksa farklı marka var mı onereceginiz

Son düzenleyen: Moderatör:
Kumaşın tam cinsi ne bilmiyorum ama pamuk yazıyor böyle ince kot gibi ama rahat. Evet m şeklinde oluyor. 16 aylık kızım hala kullanıyorum. Ergo ile solo sanırım aynı üreticiymiş
Yorumları okuyayım.cok pahalı bir şeyde almak.istwmiyorum. bebek arabasını sevmiyor. Ana kucağını da sevmedi.emziklerde elimde patladı

Yorumları okuyayım.cok pahalı bir şeyde almak.istwmiyorum. bebek arabasını sevmiyor. Ana kucağını da sevmedi.emziklerde elimde patladı
Ben dolap uygulamasından aldım hiç kullanılmamıştır çok uyguna gelmişti. Oraya da bakabilirsin. Emzik benim kızım da baya sonra aldı başlarda asla almıyordu alır belki

Video içi ellerinize sağlık. Kanguru alacağım. Ergobaby alalım mı şimdi.? yoksa farklı marka var mı onereceginiz
Ergobaby bana zor geldigi icin tekrar almadim. Babybjorn One Air aldim cok memnunum birkac aydir kullaniyorum. Imkaniniz varsa once babybjorn mini, sonra One Air onerebilirim. Yoksa ikiinci el de olsa Babybjorn one air alin derim. Ben de ikinci el buldum temiz onu aldim. Cok konforlu gercekten.

Ben dolap uygulamasından aldım hiç kullanılmamıştır çok uyguna gelmişti. Oraya da bakabilirsin. Emzik benim kızım da baya sonra aldı başlarda asla almıyordu alır belki
Çok haklısınız 2.el bakayım. Olmadı bende satarım geri

Hayırla gelsin hepsini sıralamak zor olur ama siz baktığınız ürünleri yazın mesela herkes kendince yorumlasın şeklinde olabilir. Her ana her bebe gerçekten farklı.

Ben bebeğim doğduğundan beri baby boroosh kullanıyorum. Çok memnunum bacakları da m oluyor. Çift yönlü olanlar da sorun oluyor dediler o yüzden bunu aldım. Çocuğun bedenine göre şekil aldığı için de çok iyi. Bebeğim uykuya ne zaman dirense ya da ağlama krizine girse anında kanguruya koyuyorum. 5 dakika içinde uyuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…