Anket Bebeğimize isim

Kızımızın ismi ne olmalı?

• Ece

OY: 30 33,7%
  • Cemre

OY: 28 31,5%
  • Nisa

OY: 14 15,7%
  • Beyza

OY: 17 19,1%

• Ankete Katılan
    89

Niloyatospikk

İyi ki umut diye bir şey var.
Pro Üye
23 Ocak 2016
33.362
49.635
598
Düşün düşün karar veremiyoruz artık eşim bana bıraktı ben de diyorum sen de bişey söyle kararsız kaldık. Ankete katılmanızı rica ederim.

canım çok az kişi oy kullanmış.
linki kopyala mayıs annelerinde paylaşki bissürü oy olsun...:)
bende aynen senın gıbıyım. 4 isim arasında kaldım. bende acacam bir baslık....

yok tatlım mayıs annesinde anket nasıl acılıyor dıye sormussun ismine tıklayıp bizzat aradım başlığını oy vermek için

Cemre ateş demekmiş peygamber efendimizde cemre isminde olanları müslüman olunca Cemile ismiyle değiştirmiş yani belki duymamışsındır diye dedim bebişiniz ismiyle yaşasın:)

Cemre ateş demekmiş peygamber efendimizde cemre isminde olanları müslüman olunca Cemile ismiyle değiştirmiş yani belki duymamışsındır diye dedim bebişiniz ismiyle yaşasın:)
Hani havayı suyu toprağı ısıtıyor ya yuvamizi ısıtır diye öyle düşünmüştüm bu yönüyle düşünmedim teşekkür ederim

Senin de kız bi isim düşündünüz mü
yok canım bizimkisi erkek.
benimde arada kaldığım isimler var. inşallah becerebilirsem bır ankette ben açacağım.
kız olsaydı izel olabilirdi destina olabilirdi. ama çok isim var sevdiğim .erkekte cok az isim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…