• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Bebeğimize isim

Kızımızın ismi ne olmalı?

• Ece

OY: 30 33,7%
  • Cemre

OY: 28 31,5%
  • Nisa

OY: 14 15,7%
  • Beyza

OY: 17 19,1%

• Ankete Katılan
    89
yok canım bizimkisi erkek.
benimde arada kaldığım isimler var. inşallah becerebilirsem bır ankette ben açacağım.
kız olsaydı izel olabilirdi destina olabilirdi. ama çok isim var sevdiğim .erkekte cok az isim:KK43:
Benim de erkekte çok vardı kızda aklımda olan isimler çevremde var geriye bu isimler kaldı bakalım ne olacak Beyza ya da Ece ikisinden biri olacak sanırım iki isim koymayı sevmiyorum bu gidişle ikisi de olcak galiba

Ben yeni gördüm anketi. İsimleri ilk okuyunca Cemre demiştim sonra yorumları okuyunca Nisa dedim. Bir tanıdığım var çok ta severim. Sonra Ece'yle Beyza'nın arasında kaldığını görünce Ece dedim. Ay ben hepsini de çok beğendim isimlerin:KK49:

Ben yeni gördüm anketi. İsimleri ilk okuyunca Cemre demiştim sonra yorumları okuyunca Nisa dedim. Bir tanıdığım var çok ta severim. Sonra Ece'yle Beyza'nın arasında kaldığını görünce Ece dedim. Ay ben hepsini de çok beğendim isimlerin:KK49:
Bende bende bende :KK200::KK200:kararsız kaldık ondan anket yaptım

Bugün bi abinin kızının ismini öğrendim çok hoşuma gitti Nurunisa koymuş anlamını bilmiyorum ama kulağa hoş geldi bana :)

Back
X