- 23 Ocak 2016
- 33.362
- 49.635
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
Benim de erkekte çok vardı kızda aklımda olan isimler çevremde var geriye bu isimler kaldı bakalım ne olacak Beyza ya da Ece ikisinden biri olacak sanırım iki isim koymayı sevmiyorum bu gidişle ikisi de olcak galibayok canım bizimkisi erkek.
benimde arada kaldığım isimler var. inşallah becerebilirsem bır ankette ben açacağım.
kız olsaydı izel olabilirdi destina olabilirdi. ama çok isim var sevdiğim .erkekte cok az isim
Bende bende bendeBen yeni gördüm anketi. İsimleri ilk okuyunca Cemre demiştim sonra yorumları okuyunca Nisa dedim. Bir tanıdığım var çok ta severim. Sonra Ece'yle Beyza'nın arasında kaldığını görünce Ece dedim. Ay ben hepsini de çok beğendim isimlerin
Kız bende kararsız kaldım şimdi, cemre de güzel nisa da.. BilemedimDüşün düşün karar veremiyoruz artık eşim bana bıraktı ben de diyorum sen de bişey söyle kararsız kaldık. Ankete katılmanızı rica ederim.
Benimde Nisanur diye bir tanıdığım var. Nurlu kadın demek, seninkide kadının nurlusu manasına geliyorBugün bi abinin kızının ismini öğrendim çok hoşuma gitti Nurunisa koymuş anlamını bilmiyorum ama kulağa hoş geldi bana :)
Çok zormuş canım karar vermekKız bende kararsız kaldım şimdi, cemre de güzel nisa da.. Bilemedim
Evet eski de eşim dedi kıramadım ben de onu Beyza çok istiyor hem anlami güzel profil fotonuzun bi anlamı var mı acaba merak ettimEce dedim ben. Beyza nisa falan çok eski değilmi
Sanirim kâğıtlara isim yazıp bir de çekiliş yapmayı deneyecegizDi miCemre koyun en iyisi
:)) evet varEvet eski de eşim dedi kıramadım ben de onu Beyza çok istiyor hem anlami güzel profil fotonuzun bi anlamı var mı acaba merak ettim
bende merak ettim anlamını:):)) evet var
İlk ismi ne acabaBeyza. Kizimin da 2. Ismi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?