O zaman Beren daha iyiDijital çağdayız ü ö ğ ş ç gibi harfler olmaması çocuk için daha iyi olur diye düşünüyorum ben
Evet hem yazıldığı gibi direkt daha iyi olur sorun yaşamaz ileride yurtdışı işleri olursaO zaman Beren daha iyi
Merhaba hanımlar,
İnşallah kız bebeğimiz olacak 7 aylık ama isim konusunda kafamız çok karıştı. Beren, Beril, Açelya isimleri var listemizde. Ben Açelya'ya çok yakınım ama herkes Beren'i çok güzel buluyor. Eşim şimdi listeye Begüm ismini koydu. Bu dört isimden hangisini tercih edersiniz.
Beren guzelmis aralarindan bunu secerdim ,size fikir veriyorum ama bende 6 aylığım nerdeyse sahra koyacaktım çok sevdiğim bir isim herkez manasına takıldı çöl demekmiş vs aslında kir ova çöl diye geçiyor ama kafam karıştıMerhaba hanımlar,
İnşallah kız bebeğimiz olacak 7 aylık ama isim konusunda kafamız çok karıştı. Beren, Beril, Açelya isimleri var listemizde. Ben Açelya'ya çok yakınım ama herkes Beren'i çok güzel buluyor. Eşim şimdi listeye Begüm ismini koydu. Bu dört isimden hangisini tercih edersiniz.
Evladınıza isim koymak çok ama çok kişisel, çok duygusal bişeydir.Bu dört isimden hangisini tercih edersiniz.
Merhaba bende düşündüm onu. Anlamı çöl diye bu sebepten emin olamadım. ama tınısı çok güzel. Gerçi benim ismim merve. Merve bir tepe. Ben tepe miyim. Böyle düşünürsek konulur yani galiba çok ince düşünüyoruz :)Beren guzelmis aralarindan bunu secerdim ,size fikir veriyorum ama bende 6 aylığım nerdeyse sahra koyacaktım çok sevdiğim bir isim herkez manasına takıldı çöl demekmiş vs aslında kir ova çöl diye geçiyor ama kafam karıştı
Ya ne güzel demişsiniz doğruEvladınıza isim koymak çok ama çok kişisel, çok duygusal bişeydir.
Sizin içinize hangisi siniyorsa onu koymanızı ve dış seslere kulaklarınızı kapatmanızı öneririm.
Merhaba bende düşündüm onu. Anlamı çöl diye bu sebepten emin olamadım. ama tınısı çok güzel. Gerçi benim ismim merve. Merve bir tepe. Ben tepe miyim. Böyle düşünürsek konulur yani galiba çok ince düşünüyoruz :)
Ben de Beril diyorum çok zarif bir isimMerhaba hanımlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?