kızlar yavrularınız neler yapıyor bakalım??Benim oğluşum çok yaramaz oldu bütün gün evi toplamaktan mahvoluyorum.Sürekli çekmece karıştırıyor.Bir sürü oyuncağı var hiç bakmıyor onlara tek oyuncakları tencere,kaşık.Emziğini,biberonunu çamaşır makinasından çıkarıyorum hep.Eline ne geçerse hemen çamaşır makinasının içine atıyor.Arkadaşlarıyla oyun kurmaya çalışıyor canım yaa :118:
kızlar pek girmiyorsunuz galiba yazan olmuyor.Aslında bende pek giremiyorum çünkü oğlumdan vakit bulamıyorum.Sürekli birşeyler karıştırıyor.Birkaç gündür koltukların tepesine çıkmayı öğrendi bir bakıyorum koltuğun tepesinde oturuyor sonra bi bakıyorum yere inmiş.Sürekli hareket halinde günde kaç km yapıyor bilmiyorum vallaBu arada bahsetmiştim küçük bir enfeksiyon geçirdi ondan sonra pütürlü yiyen oğlum yememeye başladı.En ufak pütürden midesi bulanıyor.Birde çorbaları,yemekleri koyu kıvamlıda yiyemiyor artık hemen kusuyor.ÇOk şaşkınım ama sulu olunca yemekler bir güzel yiyor.Şuanda yemelerini azıcık sulandırmaktan başka birşey gelmiyor elimden.
enfeksiyon esnasında kusması oldumu canım neden sordum benim oğlumda çok iyi balık ve tavuk yerdi. bizimde bi kusma durumumuz oldu burayada yazmışttım hatta. ondan sonra balık ve tavukta hep sorun çıkardı. tavuğa alıştırdık sayılır. balığıda çorba yapıyorum. ama bu uzun zamanda katettiğimiz bir yol.
sende kıvamları yavaş yavaş koyuya çevir. önce çok sıvı ertesi gün biraz daha koyu gibi. malesef bazen hastalıklar verdiğimiz tüm yeme ve uyuma eğitimni silbaştan yapmamıza neden oluyor.
evet enfeksiyon sırasında çok kustu zaten enfeksiyondan sonra pütürlü yememeye başladı.Bnim oğlumda babası biraz sesini yükseltse hemen ağlıyor ama ben kaşlarımı çatayım hemen gülüyor sesimi yükselttiğim zaman isyan ediyor bana kızıyor,vuruyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?