Çocuk Hastalıkları Bebeğimin yüksek ateşi...

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Bazılarına karşı evet bazılarına karşı hayır :)

Ben biraz paranoyaklastim bu konuda küçük bebeğim var bide 4 yaşında oğlum su ortaliktaki salginlardan giripten falan korkumdan eve kapandik resmen sonra da bakıyorum herkes gayet rahat hasta ola ola büyücek çocuklar diye düşünüyorlar. Ben asamiyorum bu durumu. Yani ben şimdi çocukları izole edersem ilerde en ufak biseyde daha mı zor atlatiriz diye düşünüyorum ne kadar doğru bilemem tabi.

Tamam siz prosedürlerinizi uygulamaya devam edin .istanbuldaki doktorlar yanlış prosedür uyguluyor bunu da öğrenmiş olduk .
Ban yememek için başka birşey yazmıyorum .
Alıntılamazsanız sevinirim .
İyi akşamlar

Hanımefendi neden bilginizin olmadığı bir konu hakkında ısrarla aynı şeyi dikte etmeye devam ediyorsunuz bunu anlamıyorum ve üzerine cevap alıntılama da kabul etmiyorsunuz ve buradaki başka insanları da yanlış yönlendiriyorsunuz belki de birileri bu dediklerinizi görüp o doktora karşı olmaması gereken bir tavrı alıyor?

Çok dışarıdan izole etmemek gerekiyor çocukları doğal bağışıklıklarını kazanmaları için. Bazı Araştırmalar gösteriyor ki o çocuklar daha dirençli olabiliyor ama tam bilimsel bir dayanağı da yok tabii. Yine de ne olduğundan emin olmadığımız kirli ortamlarda bulunmamalı ve aşılar tam olmalı tabi

Çok teşekkür ederim yorum yaptığınız için :)

Bunlara dikkat etmek çocuğu çok fazla herşeyden mahrum bırakmamak yeterli olurmu dersiniz. Bu arada sağolun vakit ayırıp cevapladiginiz için.

İlginize teşekkür ederim size sorum var :)

Diş bu kadar ateşi yükseltir mi ? Yani 39 larda ateş ama bize çok satıldığı için 40 ı gördük çünkü yatarken 40 ı görmedik.

Drumuzun verdiği ilaçilk içirmemizde ateşi düşürdü 2 ilacı dönüştürmemizi istedi yarına kadar.

Kızım savah 5 te uyudu 12 de uyandı o arada biz de yorgunluktan hiç uyanamadık ve uyandığında ateşi tekrar 39 lardaydı ilacı içirdik 25 dk da 36 lara düştü.

Annem ve eşime göre dişse diş dün çıkmış gördüm. Ertesi güne kadar etki eder mi diş ateşi.

Bana diş değil gibi geliyor daha önce böyle bir şey yaşamadık dişte. Diş değilse ne olabilir ?
Daha önce uzun bi crp yüksekliği aorunu yaşamıştık yine mi geliyor acaba diye korkuyorum çocuğum 2 hafta çekti

En hafif enfeksiyon bile crpyi yükseltiyor aslında diş çıkmssında her zaman ateş olmaz. Belki diş çıkan yerde bir enf odağı olmuştur desem onu Dr mutlaka fark ederdi diye düşünüyorum.. birçok ateş nedeni var küçük çocuklarda ama bunu çocuğu görmeden ekarte etmek zor.. doktorunuzun dediği gibi uygulayın şimdilik umarım düzelir yakın zamanda :)

Bilgi sahibi olmadığımı nerden biliyorsunuz ? Ayrıca yanlış yönlendiren ben değilim sizsiniz ve üzerine polemik yaratmaya çalışıyorsunuz ama sizinle daha fazla bu konuda tartışmak istemiyorum çünkü aynı pencereden bakmıyoruz .
İyi akşamlar

Çok teşekkür ederim :)
Şimdi dökğntüler oluştu vücudunda
2 kere ishal ve sonuncusu da katıya dönmeye başlamış şekilde oldu bakalım 11 de randevu aldık ne diyecek doktor :)

Diş ateşi 38 i geçmez.
Benim oğlanların ateşi bugün bronşite çevirdi...

Çok teşekkür ederim :)
Şimdi dökğntüler oluştu vücudunda
2 kere ishal ve sonuncusu da katıya dönmeye başlamış şekilde oldu bakalım 11 de randevu aldık ne diyecek doktor :)
Döküntüler nasıl?
İsilik gibi mi yoksa kırmızı benekler gibi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…