Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Diş çıkardıkları dönemde ateşi yapan diş değil dişlerin çıkmasıyla bağışıklığın düşmesidir. Ilk çocuğunuz muHımm teşekkür ederim bilgilendirmeniz için. Geçen gün ailece influenza olan bir ailenin vlogunu izlemiştim ona da dr ilk gün test negatif çıkar demiş. Bizim için ilk ateşli gğ6n dündü.
Ailem diş olabilir diyor ama diş bu kadar yüksek ateş yapmazmış diyorum bilemedik...
Dedesinde veya babasında omzuna yaslanıp öyle durmak istiyor beni veya anneannesini istemiyor
Vücuttan da sıcak alıyor ama ayıramıyoruz birtürlü hemen ağlıyor
Evet ilk çocuğumDiş çıkardıkları dönemde ateşi yapan diş değil dişlerin çıkmasıyla bağışıklığın düşmesidir. Ilk çocuğunuz mu
Kırmızı parol yazdı bize drumuzGecmis olsun da ben parol a takildim 18 aylik bebege parol mu veriliyor ? Ben hi cocuk dr umuzun bu ilaci yazdigini hatirlamiyorum
Ya çok üzüldüm çok zorlanmıştır yavrucak ...Biz bundan 1 .1,5 ay önce yaşamıştık ben normal.olmadiginin farkındaydım doktora gittik antibiyotik öksürük şurubu ateş düşürücü verdi
Ateş düşürücü hariç digerleri ise yaramadı
Bi hafta sonunda iyileşme göstermeyince antibiyotiği kestim
Dönüşümlü olara sürekli ateş dusuruculerden verdim bi iki saatliğine düşüp hemen geri yükseliyordu 5-6 gün ateşimiz hiç bitmedi
Bu sürede zorda olsa beslenmelerine extra önem verdim bol su içirmeye çalıştık
Gribi atlatmamız iki üç haftayı buldu maalesf sonradan öğrendim ki bunun ilacı varmis muhtemelen bizde influenzaydik farkında degildik
Çok teşekkür ederimBol su emiyorsa meme sıvı mama vs
Muhtemelen diştir kimi çocukta ateş çok yükseliyor
Oğlumun iki dişi aynı anda çıktığında ateş çok yükselmişti dişler çıktı uyudu geçti ateş
Lakin salgın çok başını koyup duruyorsa ağrıyordur başı
Geçmiş olsun
Kızlar saat 11 de randevu aldım gidicem dr a.
Bebeğim 18 aylık.
Dğn ilk uyanmasında hiçbir şeyi yoktu uyandıktan 2 saaat sonra uyumak istedi uyuttum 1 bçk saat sonra 39 steşle uyandı.
Dün akşam enerjisi güzel iştahı güzel ama ateşi 38 üstüydü parol falan verdim pek düşürmedi derken gece 2 gibi huysuzluk başladı parol ateş düşürmedi 4 25 gibi fitil verdim rahatlamıştı şimdi yine yükseldi.
Merak ettiğim bebeği influenza olan varsa bana ilk belirtilerini yaşadıklarını yazabilir mi şuan salgın olduğundan merak ettim.
Havlu koyunca çok ağlıyor ateşi daha da çıkıcak diye korkuyoruz.Geçmiş olsun. Her ateş bağışıklığa level atlatıyor. Ama takip ve kontrol altında tutmak şart tabi.
İlaçlar bazen hemen etki etmiyor. Ilık duş veya eklem içlerine ıslak bezle kontrol altında tutun.
Geçen ay oğlum da 39,5 u geçen düşmemekte ısrar eden ateşle viral bir hastalık atlattı.
Biz hiç parol kullanmadık. Şu anda 3,5 yaşında aferin ve dolven dönüşümlü veriyor doktorlar. O zamanlarda da calpol, dolvendi.
Grip mikrobu çıkmadı. İlk muayenede doktor gerekli görüp kan testi yaptırmadı. Ama biz ateşten sonra hala halsiz diye içimiz rahat etsin diye yaptırdık. Enfeksiyon yoktu.
İlk doktorun dediği gibi 2 gün daha sürüp biraz halsizlikten sonra toparlandı. Bu sene kreşe gidiyor. Onun da etkisi var tabi hastalıkta.
Sizinki daha ufakmış doktor gerekli görmese de enfeksiyon testi isteyin bence içiniz rahat etsin..
Fripten veya dişten olduğuna henğz emin değilim teşekkür ederim :) panik yapmadım ön bilgi almak istedim :)Atesi bu kadar dusurmeye calismak ne kadar mantıklı.. 40 derecede 5 gun yattik su icti uyudu. Gripten olduguna eminseniz bir sey olmaz bosuna.panik yapiyorsunuz
Benim oğlanlar da ateşli birkaç gündür.Yazdığınız için teşekkür ederim arkadaşlar.
Doktorumuz perşrmbeye kadar bekleyelim dedi o zamana kadar calpol pedifen dönüşümlü kullanalım dedi. İdrar tahlili sonucu çıkınca karar vericek
İnfluenza testi yapmadılar mı?Yazdığınız için teşekkür ederim arkadaşlar.
Doktorumuz perşrmbeye kadar bekleyelim dedi o zamana kadar calpol pedifen dönüşümlü kullanalım dedi. İdrar tahlili sonucu çıkınca karar vericek
Teşekkür ederim size de çok çok geçmiş olsun.Benim oğlanlar da ateşli birkaç gündür.
Doktora götürdük ve tabi ki antibiyotik verip test yapmadan yolladı.
Küçüğün ateşi düşünce hapşırık tıksırık başladı, anladım ki grip olmuşlar.
Şuan böyle bir salgın var, ateşle nükseden sonra gribe çeviren.
Çok geçmiş olsun.