Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eşim birgün geldi dedi ki amirim çocuğunu getirmiş bir sevdik ki görsen bayılırdın. yanaklar sarkık sarkık. çok merak etmiştim.
neyse bir oğluşum oldu yanaklar sarkık sarkık
gelip gidip severdim, severlerdi.
siz neden rahatsız oldunuz ben onu anlamadım ki.
ben olsam dalga gecerim onlarla.neye sinirleniyorsun ki belli ki bos insanlar.iste doktora soyledik bu durumu mandallayin yukariya dogru dedi.mandallicaz da iki yasini bitirmesini bekliyoruz falan diye boyle sacma sapan seyleri ciddi ciddi soylerdim.sacmalamak parayla degil ya sirayla
Teşekkür ederim canımMaşallah yavruna salla gitsin milleti.herkes pek meraklıdır boş konuşmaya
Oyy onun yanaklarindan benim icin de öp ne tatlidir simdi annesiÖnceki gün akrabamizin bebek mevlidi vardı oraya gittik.
Oğlum 5 aylık tabiki o da yanımdaydı.
Oğlumu gören seviyor seviyor sonra da onun yanakları neden öyle sarkık çok mu opuyorsunuz diyor.
Tombik bi bebek değil ama yanakları biraz sarkık gibi duruyor.
Bir değil iki değil... İnsanlar öyle deyince ne cevap vereceğini de şaşırıyorum...
Ne tuhaf insanlar var ya...
Yok ayağı küçücükmus yok yanakları sarkık mis. 5 aylık bebek ne olacaktı ? kilosu 7.5, boyu 68cm... Ya sabır.ama yine de kimsenin kalbini kirmadim..
Siz olsanız ne derdiniz?
Off bu insanlar niye herşeyi eleştirir anlamiyorum.. Allah bebegini kötü gözlerden korusun dua oku üstüne nazar falan olur maazallahÖnceki gün akrabamizin bebek mevlidi vardı oraya gittik.
Oğlumu gören seviyor seviyor sonra da onun yanakları neden öyle sarkık çok mu opuyorsunuz diyor.
Bir değil iki değil... İnsanlar öyle deyince ne cevap vereceğini de şaşırıyorum...
Yok ayağı küçücükmus yok yanakları sarkık mis. 5 aylık bebek ne olacaktı ? kilosu 7.5, boyu 68cm... Ya sabır.ama yine de kimsenin kalbini kirmadim..
Siz olsanız ne derdiniz?
Önceki gün akrabamizin bebek mevlidi vardı oraya gittik.
Siz olsanız ne derdiniz?
Canım,o ırsi mi oluyor bilmiyorum ama,öpmekle ilgisi yok,onu biliyorum.Arkadaşımın yegeni de, kilo alıp aniden vermiş gibiydi yanacıkları Simdi kocamaan delikanlı,birde yakışıklı maşallah,bebekken gelip geçiyor o,insanlar konuşur,uygun bir cümleyle sustur onları...Öpmeyle yanak sarkar mı bilmiyorum ama inanın opmuyoruz desek yeri var. Sakaklarını ya da iki kasının arasını öpüyoruz. Kp ve eşimin teyzesi acayip opuyor vakumlu vakumlu...
Her gören öyle deyince haliyle artık canım sıkılıyor haliyle.
Patlamam yakındır.
Şanslı kişi kim olacak bakalım :)