• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin yanakları millete dert oldu

eşim birgün geldi dedi ki amirim çocuğunu getirmiş bir sevdik ki görsen bayılırdın. yanaklar sarkık sarkık. çok merak etmiştim.
neyse bir oğluşum oldu yanaklar sarkık sarkık :KK70:
gelip gidip severdim, severlerdi.
siz neden rahatsız oldunuz ben onu anlamadım ki.

Dilimizde tonlamayla da yüz ifadelerine de anlam katabiliyoruz ya söylediklerimize... Eşiniz olumlu güzel bir ifadeyle söylemiş. Benim karşılaştığım ifadeler bir tuhaftı o yüzden. Sanki kötü biseymis bi eksiklikmis gibi söylüyor bunu söyleyen... Yoksa tersi olsaydı niye rahatsız olayım dimi? :)

benim oğlumun yanaginin biri büyüktü.çok bariz belliydi mesela resmen şiş gibiydi bir tarafi.bizede çok söyleyen oldu.
endişe ettiğimiz zamanlar oldu.büyüdükçe düzeldi kendiliğinden.5 aylık çok küçük henüz onun kafası bile şimdi hep aynı yöne yatirsan şekli değişir..
takmayin kafaniza insanlar annelerin bu konularda ne kadar hassas olduğunu düşünerek yaklaşmıyor malesef.sırf konuşmuş olmak için konuşuluyor bazen.
sağlıkla büyütun bebeginizi..:)

Dilimizde tonlamayla da yüz ifadelerine de anlam katabiliyoruz ya söylediklerimize... Eşiniz olumlu güzel bir ifadeyle söylemiş. Benim karşılaştığım ifadeler bir tuhaftı o yüzden. Sanki kötü biseymis bi eksiklikmis gibi söylüyor bunu söyleyen... Yoksa tersi olsaydı niye rahatsız olayım dimi? :)

o zaman boşvereceksiniz. daha melek olan yavrunun ne eksiği olabilir ki. asıl eksik, kirli ne varsa biz yetişkinlerde.
sağlıkla büyütün inş.

benim oğlumun yanaginin biri büyüktü.çok bariz belliydi mesela resmen şiş gibiydi bir tarafi.bizede çok söyleyen oldu.
endişe ettiğimiz zamanlar oldu.büyüdükçe düzeldi kendiliğinden.5 aylık çok küçük henüz onun kafası bile şimdi hep aynı yöne yatirsan şekli değişir..
takmayin kafaniza insanlar annelerin bu konularda ne kadar hassas olduğunu düşünerek yaklaşmıyor malesef.sırf konuşmuş olmak için konuşuluyor bazen.
sağlıkla büyütun bebeginizi..:)

Teşekkür ederim evet doğru diyorsunuz. Düşünmüyor insanlar laflarının gittiği yeri...

o zaman boşvereceksiniz. daha melek olan yavrunun ne eksiği olabilir ki. asıl eksik, kirli ne varsa biz yetişkinlerde.
sağlıkla büyütün inş.

Teşekkür ederim...İnsanların diyecek şeyleri hep vardır. Bana da çok zayifsin vs diyorlardı kilo aldım hamileyken hiç belli değil hamile olduğunu diyorlardı...

Derler... Desinler :)

Bebeğin gayet sağlıklı! Boyu, kilosu çok güzel. Benim de 4 aylık kızım var.
Ben kötülükten söylediklerini sanmıyorum, sevgidendir.
Ben de bekarken tanımadığımın çocuğuna bile saldırırım, deli gibi severdim.
Bol bol oku nazar değiyor öyle kalabalık ortamlarda.

Önceki gün akrabamizin bebek mevlidi vardı oraya gittik.

Oğlum 5 aylık tabiki o da yanımdaydı.
Oğlumu gören seviyor seviyor sonra da onun yanakları neden öyle sarkık çok mu opuyorsunuz diyor.

Tombik bi bebek değil ama yanakları biraz sarkık gibi duruyor.
Bir değil iki değil... İnsanlar öyle deyince ne cevap vereceğini de şaşırıyorum...

Ne tuhaf insanlar var ya...

Yok ayağı küçücükmus yok yanakları sarkık mis. 5 aylık bebek ne olacaktı ? kilosu 7.5, boyu 68cm... Ya sabır.ama yine de kimsenin kalbini kirmadim..

Siz olsanız ne derdiniz?
sen kendine bak teyze diyeydin :D
anne olarak bunlar tabii seni kızdıracak ama lafını esirgme yapıştır lafı.
cocugumu begenmediysen sevme teyze de diyebilirsin :D
isterse aa ne biçim bu desinler. onlara ne sen lazımsın nede onlar sana lazım..
sana oglusun lazım...

Sırf yanak bi bebekmisim hafif sarkmalı.. şu an en güzel yerim o tontis elma yanaklarım :) maşallah tatlı Bebeğinize..
Abuk konusanlara nine havası ile "iyi değildir! öyle orası söyle burasi böyle demek" derdim..
Çocuğunuz varsa hayat boyu abuk yorum duyarsınız.. hele bizim gibi herseye karışan toplumlarda.. 33 yaşındayım hala anneme senin kız da şöyle böyle diyen oluyor:)

Bir arkadaşımın oğlu 3 yaşında onun yanakları da öyle ama bana çok tatlış geliyor, tam ısırmalık sıkmalık...

Takmayın siz de kimseyi

ben olsam dalga gecerim onlarla.neye sinirleniyorsun ki belli ki bos insanlar.iste doktora soyledik bu durumu mandallayin yukariya dogru dedi.mandallicaz da iki yasini bitirmesini bekliyoruz falan diye boyle sacma sapan seyleri ciddi ciddi soylerdim.sacmalamak parayla degil ya sirayla

Oğlumu gören seviyor seviyor sonra da onun yanakları neden öyle sarkık çok mu opuyorsunuz diyor.

Bir değil iki değil... İnsanlar öyle deyince ne cevap vereceğini de şaşırıyorum...

Yok ayağı küçücükmus yok yanakları sarkık mis. 5 aylık bebek ne olacaktı ? kilosu 7.5, boyu 68cm... Ya sabır.ama yine de kimsenin kalbini kirmadim..

Siz olsanız ne derdiniz?
EE YANİ?

diyorum ben.
uzatırsa ben de onu eleştiriyorum. mesela, senin de yüzün kırışmış, tırnakların batık, saçın az, başın kel vs :)

Sen daha iyisini yapta görelim derdim. Ne takiyin boyle seyleri salla gitsin. Susma tepkini goster ki bidaha ileri geri konusmasinlar

Siz olsanız ne derdiniz?

Senin ağzın neden kemçük diye sorun siz de bence bunu diyenlere :KK11: düşüncesiz insanlar ya laf olsun diye konuşur millet öyle benim kızıma da beş aylıkken erkek gibi erkek kafası gibi deyip duruyorlardı

aman ne ciddiye alıyorsun, heee bizde estetik yaptırmayı düşünüyoruz yaşına girmesini bekliyoruz de:63:

Bebeğinizin yanakları sarkık olmasa da ay bu çok zayıf derlerdi.İnsanlar boş.Öylesine konuşuyorlar.Her çocuk büyütmüş olan da bebek bakım Uzmanı başımıza :lülülü:

Siz olsanız ne derdiniz?
Yerim onun yanaklariniiiiiii. Gulun gecin herseyi takarsak kafamiza yandik valla.

Allah öyle yaratmış masallah derdim . Hiç canınızı sıkmayın yavrunuzu güzel güzel büyütün

Back