- 2 Ekim 2015
- 425
- 680
- 23
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eşim birgün geldi dedi ki amirim çocuğunu getirmiş bir sevdik ki görsen bayılırdın. yanaklar sarkık sarkık. çok merak etmiştim.
neyse bir oğluşum oldu yanaklar sarkık sarkık
gelip gidip severdim, severlerdi.
siz neden rahatsız oldunuz ben onu anlamadım ki.
Dilimizde tonlamayla da yüz ifadelerine de anlam katabiliyoruz ya söylediklerimize... Eşiniz olumlu güzel bir ifadeyle söylemiş. Benim karşılaştığım ifadeler bir tuhaftı o yüzden. Sanki kötü biseymis bi eksiklikmis gibi söylüyor bunu söyleyen... Yoksa tersi olsaydı niye rahatsız olayım dimi? :)
benim oğlumun yanaginin biri büyüktü.çok bariz belliydi mesela resmen şiş gibiydi bir tarafi.bizede çok söyleyen oldu.
endişe ettiğimiz zamanlar oldu.büyüdükçe düzeldi kendiliğinden.5 aylık çok küçük henüz onun kafası bile şimdi hep aynı yöne yatirsan şekli değişir..
takmayin kafaniza insanlar annelerin bu konularda ne kadar hassas olduğunu düşünerek yaklaşmıyor malesef.sırf konuşmuş olmak için konuşuluyor bazen.
sağlıkla büyütun bebeginizi..:)
o zaman boşvereceksiniz. daha melek olan yavrunun ne eksiği olabilir ki. asıl eksik, kirli ne varsa biz yetişkinlerde.
sağlıkla büyütün inş.
sen kendine bak teyze diyeydinÖnceki gün akrabamizin bebek mevlidi vardı oraya gittik.
Oğlum 5 aylık tabiki o da yanımdaydı.
Oğlumu gören seviyor seviyor sonra da onun yanakları neden öyle sarkık çok mu opuyorsunuz diyor.
Tombik bi bebek değil ama yanakları biraz sarkık gibi duruyor.
Bir değil iki değil... İnsanlar öyle deyince ne cevap vereceğini de şaşırıyorum...
Ne tuhaf insanlar var ya...
Yok ayağı küçücükmus yok yanakları sarkık mis. 5 aylık bebek ne olacaktı ? kilosu 7.5, boyu 68cm... Ya sabır.ama yine de kimsenin kalbini kirmadim..
Siz olsanız ne derdiniz?
EE YANİ?Önceki gün akrabamizin bebek mevlidi vardı oraya gittik.
Oğlumu gören seviyor seviyor sonra da onun yanakları neden öyle sarkık çok mu opuyorsunuz diyor.
Bir değil iki değil... İnsanlar öyle deyince ne cevap vereceğini de şaşırıyorum...
Yok ayağı küçücükmus yok yanakları sarkık mis. 5 aylık bebek ne olacaktı ? kilosu 7.5, boyu 68cm... Ya sabır.ama yine de kimsenin kalbini kirmadim..
Siz olsanız ne derdiniz?
Önceki gün akrabamizin bebek mevlidi vardı oraya gittik.
Siz olsanız ne derdiniz?
Yerim onun yanaklariniiiiiii. Gulun gecin herseyi takarsak kafamiza yandik valla.Önceki gün akrabamizin bebek mevlidi vardı oraya gittik.
Siz olsanız ne derdiniz?