Bilmişlik öyle olmaz.inanin bu kıskançlık ve cahillik gerçekten.Benim dogmayan bebegimin ultrason resmini elestiriyolar canim burnu buyukmus kulagi kepceymis buyukseyanaginda cukur varmis buyukse buyuk kepceyse kepce umursamiyorum bile hic takma kafaya malesef cok bilmis insanlar var
Doktordan randevu aldik estetik yaptiricaz kendiside memnun degilmis bu durumdan diyerek dalga gecerdim anlasinlar sacmaladiklarini.
Yanlis anlamayin ama neden ultrason kagidini gosteriyorsunuzki sevinc paylasmak olabilir amaciniz ama gercekten gereksiz insanlar gormuski bu elestiriler gelmis bebeginize.Benim dogmayan bebegimin ultrason resmini elestiriyolar canim burnu buyukmus kulagi kepceymis buyukseyanaginda cukur varmis buyukse buyuk kepceyse kepce umursamiyorum bile hic takma kafaya malesef cok bilmis insanlar var
Amin canim rabbim olgusuna uzun omur versin ins bende oglusumu kucama alirimBilmişlik öyle olmaz.inanin bu kıskançlık ve cahillik gerçekten.
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Amin :) Rica ederim.Siz benim guldurdunuz Allah da sizi güldürsün..
Böyle akıllıca cevaplar verirsem iyi olur gerçekten.
Teşekkür ederim tavsiye için.super.
Amin canım amin cümlemizinkine.Amin canim rabbim olgusuna uzun omur versin ins bende oglusumu kucama alirim
Kp ve eşimin teyzesi acayip opuyor vakumlu vakumlu...
KV in tanıdığı hepsi o yüzden bir şey denemek için zor tuttum hep kendimi.
Evet kayınvalidemler hep vakumlayarak öpüyorlar deseydiniz. Bir taşla iki kuş.
On numara cevap olmuş.Evet kayınvalidemler hep vakumlayarak öpüyorlar deseydiniz. Bir taşla iki kuş.
Başlığı okur okumaz yüzüme bir gülümseme geldi ve yerim onun yanaklarını dedim kendi kendime :)
Böyle doğdu böyle büyüyecek yakışıklı oğlum, herkesin bunu söylenmesinden sıkılmaya başladım gibi bir cevap verin. Patlamayı beklemeyin.
Kirmayayim dedikçe ben kiriliyorum.yapim böyle... Canıma takedince en son söyleyeceğimi de en başta söylüyorum... İyi mı kötü mu bilemiyorum ama bı kaç kişi daha derse yandı yani....
Bu çok kötü işte. Haklıyken haksız konuma bile düşülebiliyor. Belki ilk söyleyene ya Allah vergisi işte öyle demeyin kuzuma diyecektiniz ama sonuncusuna patlayacaksınız.
Yerimmm ben o yanaklariiiiii
Allah size bağışlasın.
Cevap bile vermeyin,essek başı gibi konuşup dursunlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?