hala aynımı bu babadan olma anne :roflol:
o degismez arkadasim adamda annelik icgudusu var kaydirigubbakcemile3neyseki hasta olunca bayagi isime yaradi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hala aynımı bu babadan olma anne :roflol:
benimki de doğunca playstation oynarken ayağnda sallıcakmış:)hayale bakarmısınız tabi gol atarken de bebeği fırlatmasa iidir:))))
benim esimde cok meraklidir evde nintendo playstation psp ne model istersen var bazen bebek yokken cildirtirdi beni arkadaslarimiz gelirdi onun basindan kalkmazlardi oda derdi ben oynarken bebegim beni seyredicek ama dogdu elini bile surmuyor tum ilgisi bebek gozu birsey gormuyor ondan baska cocuk hickiramiyor oksuremiyor firsat vermiyorki cocuga aglayamadi bile zavalli adam indirmiyor ki kucagindan sokaga her cikisimiz masraf daha eve birsey almadan ona dondugumuz olmadi ne ciktiysa cocuklar icin ilk bizde esimin onune gecemiyorum bence esin o dogdumu gozu playstation falan gormez
Ya kizlar basliga aldanmayin benim kizimin 2. annesi kocam beni deli ediyor bulsa emzirecek kizi birisi kucagina alsa hemen cekip aliyor elinden verin verin sizi yabancilar diye bebek aglasa kosarak gidiyor aliyor kucagina diyorum ver yok bende susar diyor kendi yikiyor temizliyor arabayi erkek kullanir degil mi ben kullaniyorum o arkada, bebek araba koltugunda gidiyoruz, gece ruyasinda bile e kizima eee eee pispis diye sayikliyor, ay deli olucam ise gidiyorda kurtuluyorum kendimi anne hissedemiyorum sadece emziriyorum bazende altini aliyorum kizin utulerini bile yapiyor artik anne hangimiz daha 3 aylik bebek bakalim anne kime diycek sabah uyaniyorum besik bos herif yok almis kizi parka goturmus gezmeye isyeri eve yakin kacip kacip eve geliyor bahane bulup kizi gormeye Allahtan kendi isi yoksa coktan kovulduydu gecen sabah demez mi YA NEDEN BIZ EMZIREMIYORUZ ANLAMIYORUM ay deliye bakin emzirecek imkani olsa 25gun sonra Turkiye ye gidicez bu deli ailemizede boyle yapar kimseye vermez bulsa kucagina alana tirnak temizligi dis temizligi yapicak DELIRCEM sizinkilerde boylemi ya 2.ye heralde kendi dogurcak buldumcuk mu oldu cok mu seviyor baba icgudusumu anlamadim simdiden kizi evlendirmeme karari aldi onsuz duramazmis insaf daha 3AY 1HAFTALIK ya akil verin asi gunleri gorseniz kalp krizi durumunda bogazina sut kacsa acile goturcek 15dkk bir atesi olculup bakiliyor BU NE YA KOCAMI GERI ISTIYORUM SUT KOKAN BIR ERKEGE DONDU ADAM sizinkilerde boylemi nasil duzelecek artik sirin degil gozume batmaya basladi 2.anne benimlede ilgili sevecen icten sevgi dolu ama bu bebek isinde canim SIKKIN aglamasina izin bile vermiyor kaynanam olsa hadi anlarim derim normal bunlari yapan kocam kurtarsin biri beni BU ADAMDAN laelaelaelaelae
benim eşim de bebişle çok ilgili, altını değiştirir, banyosunu yaptırır..gezdirir, kucağından indirmez..oğlum da alıştı babasına bıraktığı zaman ağlıyor..eşimin de hoşuna gidiyor tabi...hemen kucağına tekrar alıyor..
bir de garip huyu var..ben giyindiriyorum o soyuyor bebişi sıcak diye..ben uyurken üzerini hafif örtüyorum, o açıyor..
canim,esim oglak burcu 7ocak dogumlu bende 13nisan koc um
ewet canımçok şanslısın ama benim kocam bunları yapsa ki yarısını yapıyo zaten bilmiyorum nolurdu artık klava::1rolleyes:Ya kizlar basliga aldanmayin benim kizimin 2. annesi kocam beni deli ediyor bulsa emzirecek kizi birisi kucagina alsa hemen cekip aliyor elinden verin verin sizi yabancilar diye bebek aglasa kosarak gidiyor aliyor kucagina diyorum ver yok bende susar diyor kendi yikiyor temizliyor arabayi erkek kullanir degil mi ben kullaniyorum o arkada, bebek araba koltugunda gidiyoruz, gece ruyasinda bile e kizima eee eee pispis diye sayikliyor, ay deli olucam ise gidiyorda kurtuluyorum kendimi anne hissedemiyorum sadece emziriyorum bazende altini aliyorum kizin utulerini bile yapiyor artik anne hangimiz daha 3 aylik bebek bakalim anne kime diycek sabah uyaniyorum besik bos herif yok almis kizi parka goturmus gezmeye isyeri eve yakin kacip kacip eve geliyor bahane bulup kizi gormeye Allahtan kendi isi yoksa coktan kovulduydu gecen sabah demez mi YA NEDEN BIZ EMZIREMIYORUZ ANLAMIYORUM ay deliye bakin emzirecek imkani olsa 25gun sonra Turkiye ye gidicez bu deli ailemizede boyle yapar kimseye vermez bulsa kucagina alana tirnak temizligi dis temizligi yapicak DELIRCEM sizinkilerde boylemi ya 2.ye heralde kendi dogurcak buldumcuk mu oldu cok mu seviyor baba icgudusumu anlamadim simdiden kizi evlendirmeme karari aldi onsuz duramazmis insaf daha 3AY 1HAFTALIK ya akil verin asi gunleri gorseniz kalp krizi durumunda bogazina sut kacsa acile goturcek 15dkk bir atesi olculup bakiliyor BU NE YA KOCAMI GERI ISTIYORUM SUT KOKAN BIR ERKEGE DONDU ADAM sizinkilerde boylemi nasil duzelecek artik sirin degil gozume batmaya basladi 2.anne benimlede ilgili sevecen icten sevgi dolu ama bu bebek isinde canim SIKKIN aglamasina izin bile vermiyor kaynanam olsa hadi anlarim derim normal bunlari yapan kocam kurtarsin biri beni BU ADAMDAN laelaelaelaelae