• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimin uvey annesinden cektiklerim....................

biliyormusun herkes senın yazdığına belkı gulmus ne adam faan demıştır ama ben imrendım kımse yanlış anlamadın kızlar lafın gelımı dıyorum gulmuslerdır dıye.
canım ınan keske baranın nanası da senın esının %1ı olsaydı keske hıç birini yapmasaydıda sadece kucaklasaydı
bence cok sanslısın super bır babası var bebişinin.
bnm kı gormeye bıle gelmedı.

bu nasil bir insanliktir yok yok insanlik demeyelim essekliktir kizma lutfen tamam esim bu konuda cok delirtiyor beni kiziyorum ona ama kizina sevgisi adami cildirtcak senin o adam diyorum esin olamaz senin gibi cesur bir kadin ona fazla zaten nasil bunu yapar cani kani parcasi ya aklim almiyor merak etme arkadasim aslan gibi annesi var baranin resimdeki sensen hemde fistik gibi sen evladina anada babada olursun ilismesin zaten senin askin evladina yeter canim ama gun gelir senin ve oglunun ayaklarini oper takma sakin baranin annesi opuyorum ikinizideŞeniz

canım ya evet abartıyor bıraz ama o kadar da korkulacak bır durum yok bence
sadece ılgılı bır baba
esıme anlattım dun aksam ve bana dedı kı "ne guzel ıste ama yoksa kadınlar bu konulardan sıkayetcıler bak sakın sen yapma mı demek ıstıyorsun bana" dedı
sanırım benım kocamda potansıyel annelık duyguları besleyen bır tıp olacak

benim eşimde kesin böle bişi olacak tahmin edebiliyorum sıkıcı olsada bir süre sonra normale dönecektir cnm ne güzel ilgili bir baba sevgiyle kalın cnm

Benimkiside böyle bişi olcak sanırım seninki yine kendi kızına yapıyomuş benimkisi elaleminkilere yapıyo bunları, üzülme tam tersi olmasından iyidir

nuraycım tesekkur ederım cnm bnm alıştım artık zaten. oğlum herseyı unutturuyo ınsana. ama allah buyuk cnm. sagol guzel destegın için.

hahaayyyyyyyyyy :roflol::roflol::roflol:
çok iyi yaaaaaa
benim kide öyle olur mu acabaaa layhayhoy

ah öle olsa varya bacağımı uzatıp önüme laptopumu alıp kk dan ayrılmazdım :lepi:

çok komik geçekten.bende yarıdm etmezse diye korkuyorum.üstelikçalışıyorum o da bana biraz yardım ederim susturuken yada yemek yedirirken diye büyük lutufta bulunuyor.
seninkinin kanından bir şırınga çekte gönder kocama aşılama yapayım artık tuttuğu kadar.:)
ama çok karışması sinir bozucu ,keyfini çıkartmaya çalış canım .

bende benzer dertlerden şikayetçiyim.erkekler bize göre biraz daha fazla terlerler.bebeğide kendi gibi zannediyor.bir an yalnız bırakmaya gelmiyor.ya çorabını çıkarır,ya üstünü açar,yada pijamasını.çocuk pişecek diyor.tabi sonra gazıyla uğraşan benim.bütün dr lar aynı şeyi söyler.isterseniz çıplak yatırın ama siz uğraşırsınız diye.adam anlamıyo ki yangın

erkek milleti neyi kararinda yapar ya abartir ya hic yapmaz ortasi bulunmaz 3 aylik hamileydim cocugun dis kasiyicisi hazirdi cinsiyetini ogrendi dukkanlardan surukluyerek cikariyordum aldida aldi gecen gun olmatanlarini topladim kizin 3 kocaman canta doldu kimisini giyemedi bile sira gelmedi ihtiyaci olan birine vericem esim omru boyunca kizi olsun istemis hatta bunun medyum gucu olan esenekli bir teyze kizi var inanin bilmedigi sey yok insani bazen bildikleri korkutuyor bize daha cikarken soyledikleri simdi olan seyler 2cocugunuz olucak ilki kiz bir bayramda gelicek dedi 23nisanda dogdu kizim 2.erkek o kis vakti dogacakmis isimizi soyledi hep oldu babamin hastalanacagini soylemisti babamda demir gibi biseydir ama atlatacak dedi prostat kanseri oldu neyseki iyi simdi esimde daha o kiz soyledigi anda kendini 3yildir kiza hazirladi ultrasona gittik zaten cikti ustumde bakiyor ben bakamadim bile kizi olucagini duydu cildirdi mutluluktan tamam ilgilensin ama karismasina sinir oluyorum sabah emziriyorum iyice yanla bogazina kacmasin dedi kackez bebek emzirdin nerden biliyorsun dedim ICGUDUSEL BILIYORMUS ne simdi onceki hayatin da kadinmiydi acaba

ay nuraycım cok seker anlatmıssın yaa cok guldum bu son yazdıgın cumleye
ne yani onceki hayatında kadın mıydı:)))
gecer canım boswerrr yapan baasi olsun elden iyidir

yani biz kadın milletinin ne önünden gidiliyor ne arkasından:1closedeyes:adamlar yardım eder kabahat yardım etmez kabahat:mymeka:güzelim benimki oğluyla ilk 3 yaşında ilgilenmeye başladı.valla yorgunluktan hamileyken 22 kg almıştım doğumdan 2 ay sora hepsini verdim. hatta bi ara yorgunlutan önümü göremiyodum .seninki de biraz abartmış ama inan ilgisiz olunca daha çok üzülürsüna.s.

Son düzenleme:
Ya kizlar basliga aldanmayin benim kizimin 2. annesi kocam beni deli ediyor bulsa emzirecek kizi birisi kucagina alsa hemen cekip aliyor elinden verin verin sizi yabancilar diye bebek aglasa kosarak gidiyor aliyor kucagina diyorum ver yok bende susar diyor kendi yikiyor temizliyor arabayi erkek kullanir degil mi ben kullaniyorum o arkada, bebek araba koltugunda gidiyoruz, gece ruyasinda bile e kizima eee eee pispis diye sayikliyor, ay deli olucam ise gidiyorda kurtuluyorum kendimi anne hissedemiyorum sadece emziriyorum bazende altini aliyorum kizin utulerini bile yapiyor artik anne hangimiz daha 3 aylik bebek bakalim anne kime diycek sabah uyaniyorum besik bos herif yok almis kizi parka goturmus gezmeye isyeri eve yakin kacip kacip eve geliyor bahane bulup kizi gormeye Allahtan kendi isi yoksa coktan kovulduydu gecen sabah demez mi YA NEDEN BIZ EMZIREMIYORUZ ANLAMIYORUM ay deliye bakin emzirecek imkani olsa 25gun sonra Turkiye ye gidicez bu deli ailemizede boyle yapar kimseye vermez bulsa kucagina alana tirnak temizligi dis temizligi yapicak DELIRCEM sizinkilerde boylemi ya 2.ye heralde kendi dogurcak buldumcuk mu oldu cok mu seviyor baba icgudusumu anlamadim simdiden kizi evlendirmeme karari aldi onsuz duramazmis insaf daha 3AY 1HAFTALIK ya akil verin asi gunleri gorseniz kalp krizi durumunda bogazina sut kacsa acile goturcek 15dkk bir atesi olculup bakiliyor BU NE YA KOCAMI GERI ISTIYORUM SUT KOKAN BIR ERKEGE DONDU ADAM sizinkilerde boylemi nasil duzelecek artik sirin degil gozume batmaya basladi 2.anne benimlede ilgili sevecen icten sevgi dolu ama bu bebek isinde canim SIKKIN aglamasina izin bile vermiyor kaynanam olsa hadi anlarim derim normal bunlari yapan kocam kurtarsin biri beni BU ADAMDAN laelaelaelaelae

valla nuraycım inan eşin dünyadaki nadir insanlardan biri şahsen benim eşiöyle yapsa çok mutlu olurdum inan çok şaşkınım ilk defa yavrusuna bu denli düşkün bir erkek duydumnaniknanik
canım ne diyeyim ki valla Allah kolaylık versin

Ayy ilk mesaji kahkahalar atarak okudum.
Diger bütün mesajlarini da okudum.
Süpermis yaaa.Valla ben bayilirim böyle ilgili babalara.
Bence cok sanslisin.
Cogu kadin böyle koca ister.

Canım herkes kendi işini yapsın bence eşini karşına alıp konuşmalısın bunu yaparkende
incitmeden davranmalısın. Benim fikrim sizin kendisine olan ilginizin azaldığı ve bebeğe odaklanıldığı ortada hepimiz yaşadık bu kıskançlıkları işbölümü yaparak bebeğinizi büyütün gerekiyorsa yardımda alınmalı.

valla çok sevindim ya okurken düşünsene bebeğin o kadar şanslıki onu çok seven hep sevecek olan bi babsı var bence mutlu ol sende çok şanslısın inş bizimkilerde böle olur

Kıymetini bil eşinin.Ben çocuğumu emzirim,gelen misafirlerlemi ilgilenim,ev işlerinimi yapim,kendimemi bakim,uyuyimmi.Birde ben çalışıyorum.Fırsat yok.KIYMETİNİ BİL.

Valla şanslımısın kadersizmi karar veremedim ama bizim eşlerle seninkini karıştırıp ortaya bir kokteyl yapalım..birileri hiç ilgisiz diğeri çok ilgili..birde bizde annelik sahiplenme iç güdüsü var bebeğe bu kadar sahip çıkınca insan ister istemez kıskanır..okadar karnında taşı acısını çek sıkıntısını çek adam el koysun:)) cidden bende çok güldüm ama benimde başımda kızım var...küçük annesi oğluşumun...keşke diyor ikiz olsaydı anne doğukan benim olurdu...diğeride seninn.. altını değiştiriyo oğluşum diyo...yerim seni felan yapıyo..ilginç deilmi..doğmadan önce altını değiştirmem ıyy diyordu şimdi süt kokuyor diyor..daha 10 yaşında ...düşünün artık...:)

Back