Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herşeyin fazlası zarar derler nedne bu kadarabartıyor eşin anlmadım nuraycım seni çok haklı buluyorum önce korktum sonra güldüm ama okudukça dehşete düştüm herşey kararında güzeldir eşin biraz fazla abartıoyr bana kalırsa unutmamalı ki sen onun annesisin ve ona ondna daha iyi bakarsın herkes bence yerini bilmeli.....ama eşinin babalık heyeanı sanırımve heralde babaolmayı ail olmayı çok seven biri hem güzel hemde çok sıkıcı......şahsen ben katlanamam allah sabır versin bnce sen otur konuş birtanecik nurayım anlat ve anlamasını sagla canım benim bu bebegi senin 9 ay boyunca taşıdıgını anneliği ne kada ryaşamak istediğini ama kendisinin davranışlarındna ötürü bunaldıgını ve herşeyi kararınc ayapması gerektiğini anlşat kendine gelmesini sagla...yerimseniben.....
:roflol: Ya Nuray...inan var ya nasıl rezil rüsva ve kötü bir gün geçirdim bilemezsin.
Ama şu yazdıkların var ya, yemin ediyorum yarıldım gülmekten :roflol:
Allah ne muradın varsa versin bacım, sen beni güldürdün ya ... Hey Allahım yaa..
O şimdi ilk heves yapıyordur bunları, alışır, normale döner yakında, üzülme çok, bi sürü baba var ona çok benzeyen, hepsi düzeldi, seninki de düzelir...
Eve ultrason he? :roflol: :roflol: koptum be ya....
1saat gecir yanimizda emin ol cok eglenirsin ultrason icin demisti ay evde olsa hep bakar ozlemezdik diye dusun artik Allahin delisi
Eşin biraz abartmış canım.bu duruma canın sıkılması normal Bizdede ilk başlarda ben abartmıştım eşim altını temizlemek istese hemen alırdım yada gece uyandığında bana vermek için kalktığında o operasyonlu halimle bırak bırak ben alırım dedrdim.nasıl tutuyor canını acıtırmı ben eşime haksızlık yapmıştım doğum yapacak arkadaşların dikkatine eşinizi dışlamayın.en sonunda eşim bana sen beni artık sevmiyorsun dedi.şimdi biraz daha normal daha paylaşımlı davranıyorum elimden geldiğince en azından arabayı ben kullanıyorum oda arkada bebeğine şarkı söylüyor akşamları işten geldiğinde onları bensiz yanlız bırakıyorum oğlum ağlasa bile ilgilenmiyorum şimdi herkese senin yaşadıkların sevimli gözüksede bence kızmakta çok haklısın sürekli gözetleniyor olmak...
esim cocuklari cok sever yegenlerinden bilirim severek evlendik hala elimi tutar yatar sevgisiini belli eder ne zaman hamile kaldim adamin bastirilmis babalik duygusu cikti dogumuma girdi dogumu izledi ilk o kesti kordonu ilk kucagina o aldi hep kesin aglarim demistim ama heyecandan aglayamadim sagolsun baktim o yerime agliyordu bu ulkede ilk aylar diger yeni doguran annelerle altini ciziyorum annelerle bulusuyorsunuz park gibi biryer var bir cocuk dr bir ebe kadin dr gelip piknik havasinda sohbet eder gibi sorularinizi sorup konusuyorsunuz ilk gunden bu guruba kayit oldum daha ilk bulusma toplandik iste baktim bu arabayi yanastirmis kosa kosa geldi GECIKMEDIM DEGIL MI ? dedi o kadar kadin dr ebe ve benim deli nasil utandim ya bu dedim kadinlara ayip ne isin var sacmalama sen simdi dinlemezsin diye geldim dedi veli gibi yani rezalet gulermisiniz aglarmisiniz