• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimin uvey annesinden cektiklerim....................

ne kadar şanslısın canım,düşün birde ilgisiz olsaydı,gece çocuk ağlayınca yastığını alıp öbür odaya kaçsaydı.doğumdan sonra çoğu kadın yorgun ve uykusuz kalıyorlar,eşleri yardımcı olmuyor.tabi seninki biraz abartmış ama,sen de keyfine bak,kendinle ilgilen.

Ne güzel ne güzel Allah huzurunuzu bozmasın.:nazar::nazar::nazar:
Sende haklısın ama zamanla biraz durulur heralde diye düşünüyorum idare et...a.s.

ayyyyyyyyyyyy çok güzel yazmışsın çok tatlısınız yaaa...tadını çıkar fazla sürmezse şikayet edebilirsin sonra..ne güzel bisüre sonra düzelir inşallah canım..:smiley-cool:

herşeyin fazlası zarar derler nedne bu kadarabartıyor eşin anlmadım nuraycım seni çok haklı buluyorum önce korktum sonra güldüm ama okudukça dehşete düştüm herşey kararında güzeldir eşin biraz fazla abartıoyr bana kalırsa unutmamalı ki sen onun annesisin ve ona ondna daha iyi bakarsın herkes bence yerini bilmeli.....ama eşinin babalık heyeanı sanırımve heralde babaolmayı ail olmayı çok seven biri hem güzel hemde çok sıkıcı......şahsen ben katlanamam allah sabır versin bnce sen otur konuş birtanecik nurayım anlat ve anlamasını sagla canım benim bu bebegi senin 9 ay boyunca taşıdıgını anneliği ne kada ryaşamak istediğini ama kendisinin davranışlarındna ötürü bunaldıgını ve herşeyi kararınc ayapması gerektiğini anlşat kendine gelmesini sagla...yerimseniben.....

esim cocuklari cok sever yegenlerinden bilirim severek evlendik hala elimi tutar yatar sevgisiini belli eder ne zaman hamile kaldim adamin bastirilmis babalik duygusu cikti dogumuma girdi dogumu izledi ilk o kesti kordonu ilk kucagina o aldi hep kesin aglarim demistim ama heyecandan aglayamadim sagolsun baktim o yerime agliyordu bu ulkede ilk aylar diger yeni doguran annelerle altini ciziyorum annelerle bulusuyorsunuz park gibi biryer var bir cocuk dr bir ebe kadin dr gelip piknik havasinda sohbet eder gibi sorularinizi sorup konusuyorsunuz ilk gunden bu guruba kayit oldum daha ilk bulusma toplandik iste baktim bu arabayi yanastirmis kosa kosa geldi GECIKMEDIM DEGIL MI ? dedi o kadar kadin dr ebe ve benim deli nasil utandim ya bu dedim kadinlara ayip ne isin var sacmalama sen simdi dinlemezsin diye geldim dedi veli gibi yani rezalet gulermisiniz aglarmisiniz

ohh neguzel iste kiz merakli bir baba keyfini cikar sen de sikayet etme iste erkeklerin bu duskunlugu o kadar da uzun surmez sanmiyorum...

:roflol: Ya Nuray...inan var ya nasıl rezil rüsva ve kötü bir gün geçirdim bilemezsin.
Ama şu yazdıkların var ya, yemin ediyorum yarıldım gülmekten :roflol:
Allah ne muradın varsa versin bacım, sen beni güldürdün ya ... Hey Allahım yaa..
O şimdi ilk heves yapıyordur bunları, alışır, normale döner yakında, üzülme çok, bi sürü baba var ona çok benzeyen, hepsi düzeldi, seninki de düzelir...

Eve ultrason he? :roflol: :roflol: koptum be ya....

herşeyin fazlası zarar derler nedne bu kadarabartıyor eşin anlmadım nuraycım seni çok haklı buluyorum önce korktum sonra güldüm ama okudukça dehşete düştüm herşey kararında güzeldir eşin biraz fazla abartıoyr bana kalırsa unutmamalı ki sen onun annesisin ve ona ondna daha iyi bakarsın herkes bence yerini bilmeli.....ama eşinin babalık heyeanı sanırımve heralde babaolmayı ail olmayı çok seven biri hem güzel hemde çok sıkıcı......şahsen ben katlanamam allah sabır versin bnce sen otur konuş birtanecik nurayım anlat ve anlamasını sagla canım benim bu bebegi senin 9 ay boyunca taşıdıgını anneliği ne kada ryaşamak istediğini ama kendisinin davranışlarındna ötürü bunaldıgını ve herşeyi kararınc ayapması gerektiğini anlşat kendine gelmesini sagla...yerimseniben.....

iste anlatmak istedigim bu biraz annelik yasamak kizimla birseylerin zorlugunu yasamak istiyorum benlede vakit geciriyor kizim elbet ama ucumuzkende sorumlu olmak guzel degil mi millet kaynanasindan sikayet ediyor karisiyor diye dusun benim esim bunu yapan zamanla gecer umarim kendinide cok harap ediyor 6kilo cocugu bazen tum gun tasiyor bir sure sonra yoruluyor kizi alistirdi kucaga simdi arabasina yatinca kiyamet kopuyor kucucuk ama parmaginda oynatiyor bana sokmuyor aglamasi ama o kiyamiyor boyle devam ederse uyaricam kirilmasini istemem hevesinin

:roflol: Ya Nuray...inan var ya nasıl rezil rüsva ve kötü bir gün geçirdim bilemezsin.
Ama şu yazdıkların var ya, yemin ediyorum yarıldım gülmekten :roflol:
Allah ne muradın varsa versin bacım, sen beni güldürdün ya ... Hey Allahım yaa..
O şimdi ilk heves yapıyordur bunları, alışır, normale döner yakında, üzülme çok, bi sürü baba var ona çok benzeyen, hepsi düzeldi, seninki de düzelir...

Eve ultrason he? :roflol: :roflol: koptum be ya....

1saat gecir yanimizda emin ol cok eglenirsin ultrason icin demisti ay evde olsa hep bakar ozlemezdik diye dusun artik Allahin delisi

Geçer zamanla merak etme.
Büyüdükçe kızın seni arıyacaktır zaten o zaman kendiliğinden çekilicek eşin:roflol:
Benim eşim kzı odasından çıkarmıyordu, birisi görmeye gelince steril sprey veriyordu önce:bbo:
Sağlıkla büyüt bebişini

Eşin biraz abartmış canım.bu duruma canın sıkılması normal Bizdede ilk başlarda ben abartmıştım eşim altını temizlemek istese hemen alırdım yada gece uyandığında bana vermek için kalktığında o operasyonlu halimle bırak bırak ben alırım dedrdim.nasıl tutuyor canını acıtırmı ben eşime haksızlık yapmıştım doğum yapacak arkadaşların dikkatine eşinizi dışlamayın.en sonunda eşim bana sen beni artık sevmiyorsun dedi.şimdi biraz daha normal daha paylaşımlı davranıyorum elimden geldiğince en azından arabayı ben kullanıyorum oda arkada bebeğine şarkı söylüyor akşamları işten geldiğinde onları bensiz yanlız bırakıyorum oğlum ağlasa bile ilgilenmiyorum şimdi herkese senin yaşadıkların sevimli gözüksede bence kızmakta çok haklısın sürekli gözetleniyor olmak...

Eşin biraz abartmış canım.bu duruma canın sıkılması normal Bizdede ilk başlarda ben abartmıştım eşim altını temizlemek istese hemen alırdım yada gece uyandığında bana vermek için kalktığında o operasyonlu halimle bırak bırak ben alırım dedrdim.nasıl tutuyor canını acıtırmı ben eşime haksızlık yapmıştım doğum yapacak arkadaşların dikkatine eşinizi dışlamayın.en sonunda eşim bana sen beni artık sevmiyorsun dedi.şimdi biraz daha normal daha paylaşımlı davranıyorum elimden geldiğince en azından arabayı ben kullanıyorum oda arkada bebeğine şarkı söylüyor akşamları işten geldiğinde onları bensiz yanlız bırakıyorum oğlum ağlasa bile ilgilenmiyorum şimdi herkese senin yaşadıkların sevimli gözüksede bence kızmakta çok haklısın sürekli gözetleniyor olmak...

bende zaten kirip incitmek istemem benim babam bize hic boyle olmadi yada etrafta olani gormedim isin ilginci bunlari gercekten becererek yapabilmesi hayatinda bebek yikamamis biri ama ilk o yikadi ilk altinialirken bile ustaca yapti kizimin gaz sorunu olmadi gazini hep cikardi bebegin bazen diyorum ciddi emzirmesem bana ihtiyac kalmiycak sanirim bir donem geciriyor aman gecsede bu donemi kurtulsam

esim cocuklari cok sever yegenlerinden bilirim severek evlendik hala elimi tutar yatar sevgisiini belli eder ne zaman hamile kaldim adamin bastirilmis babalik duygusu cikti dogumuma girdi dogumu izledi ilk o kesti kordonu ilk kucagina o aldi hep kesin aglarim demistim ama heyecandan aglayamadim sagolsun baktim o yerime agliyordu bu ulkede ilk aylar diger yeni doguran annelerle altini ciziyorum annelerle bulusuyorsunuz park gibi biryer var bir cocuk dr bir ebe kadin dr gelip piknik havasinda sohbet eder gibi sorularinizi sorup konusuyorsunuz ilk gunden bu guruba kayit oldum daha ilk bulusma toplandik iste baktim bu arabayi yanastirmis kosa kosa geldi GECIKMEDIM DEGIL MI ? dedi o kadar kadin dr ebe ve benim deli nasil utandim ya bu dedim kadinlara ayip ne isin var sacmalama sen simdi dinlemezsin diye geldim dedi veli gibi yani rezalet gulermisiniz aglarmisiniz

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

canım bir bakıma haklisin insan bebeginin herseyiyle ilgilenmek istiyor ama bırakta cekecegin kisi babasi olsun:)ya bunu kayınvalden fallan yapsaydi daha gicik bi durum olurdu!
Kendini sanslı gor bence ve bu zamanlari kendine ayır ve dinlennn:))))
muckk

Canım koptum gülmekten yaaa.... :roflol::roflol::roflol:
Bu gün moralim çok bozuktu, evde yalnız başıma kahkahalar attım sayende.

Ama çok hoş bir yandan da... Arkadaşlar da demiş ya, bırak ona sorumluluğunu. Bir süreliktir bu sendrom. Geçer elbet yaa... Üzülme tadını çıkar boşver... Ne güzel işte ilgili baba. Biraz fazla ilgili ama... :roflol: Olsun normale döner zamanla... Ama konuşmanda da fayda var. Yaptıklarının anormal olduğunu anlat... Kolay gelsin sana...:1hug:

Eve ultrason demişsin ya...:roflol: En çok buna güldüm.

biliyormusun herkes senın yazdığına belkı gulmus ne adam faan demıştır ama ben imrendım kımse yanlış anlamadın kızlar lafın gelımı dıyorum gulmuslerdır dıye.
canım ınan keske baranın nanası da senın esının %1ı olsaydı keske hıç birini yapmasaydıda sadece kucaklasaydı
bence cok sanslısın super bır babası var bebişinin.
bnm kı gormeye bıle gelmedı.

hem çok şanslısın hemde çok şanssız:):) benim eşimde sag olsun ilgilenir ama seninki abartmışşş ama arkadaşlarında dedigi gibi geçici bir süredir bencede azcık sabret uzat bacaklarını keyif yaaapp:):)

benimkini geçmiş valla.......bide emzirebilseler ahhh....ama oh canıma deysin.onu yapamıyolar.

Back