bebegimin uvey annesinden cektiklerim....................

kiz allah iyiligini versin emi ,buldunda bunuyosun yat kalkta sukret haline daha ne istiyon,,,bu gunlerinin tadini cikar,,,,,,,,,,,,,,,ooooooooooooooooooh ben senin yerinde olacam daha ne isterim butun gun yatarin ,,,,,,,,,,,,,mirmirmirmir

canım ne kadar güzel işde ilgilenmesi..Tmm belki baba olarak sana abartıyor gibi gelebilir ama evladı yani
herkes ister kocam da ilgilensin sen de fazla ilgilenmesinden yakınıyosun
Allah kolaylık versin canım :))

ne güzel baba işte şikayet etme bence
benim kızım babada da durmuyor ben bu konuda şanssızım

bizim maceralar bitmez bugun kiza otomatik sallanir salincak aldi muziklilerden ritimli salliyor koyduk tv nin onune mutfaga gittim oda banyodaydi hemen geldi yaninda dursana cocugun yaninda duscek simdi ya neden aldik bunu kayisli falan dusermi 4aylik cocuk yaninda duracaksam salincagi niye aldim deli ya birde yeni takinti cocuk kimildamiyorsa deliye donuyor ya uyuyor birak iste degil mi kimildamayinca korkudan olucek yandik carsamba asimiz var sakinlestirici vericem igneleri mamaya karistirsalar ne varmis icermis olur yok artik dedim fikre bak ah ah su erkek kizmi birseyide kararinda yapsa degil mi

Nuraycım bende istiyorum acilen öyle bir baba ve koca..Nerde bulduysan hemen koordinatlarını ver gidip bende alayım bi tane kaydirigubbakcemile3 Bizim ki canı isterse bakıyor..Ben kahvaltı hazırlarken baksın diye bırakıyorum yanına ama onun hayattaki en önemli önceliği bilgisayar oyunu..Sonra bebek ..klava: Zaten çok tembeldir benim kocam..Üstelik hamileyken de bebekten çok korkuyodu valla..Bana bebekten bahsetme derdi..Sadece bir kez benimle ultrason görüntüsü izledi sonra korkusundan gelmedi bir daha ..

ay ben anlıyorum seni pimpirikli koca pek çekilmez..
kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile
benimki de acık pinpirikli ama elinden iş gelmiyor..
seninki en azindan yapiyor :lepi: :lepi:

Ay çok komik ama allah sabır versin bide kızın büyüdüğünde aynen devam ederse zavallı çocuk böle ilgiden bunalır. Bende ilgili bi baba istiyorum ama bu kadar değil ben de deli olurdum.

Koptum yemin ediyorum ahh ahh keşke benim eşimde böyle üstüne düşşe ahh ahh yemek yaparken bile yanıma almamamı istiyo bi hafta sonu varmış çocukmu bakarmış diye söyleniyo.((

cnm bende dogurmak üzereyim..agzım açık okudum yazını..çünkü eşimde kendi ailesi dahil herkese..benim kzıım kucagınıza almıcaksınız...anneside emzirirken alıcak..hayallerini anlatamam...adam kafayı yedi dogmadan önce..ben saka yapıyor diye dusunurken ...senin yazını okuyunca ciddi oldugunu anladım..şimdiden saplantı halinde..hem komik hem sinir bozucu ya :)

Tambir trajikomik yaziydi.Arkadasim yazini bende kahkahalarla okudum.
Bazilarimiza göre bu olan cok sanslisin diye adlandiriliyor ama yasayan anlar bunu.Gercektende cok hos olmayan bir durum bu.Benim esimde buna benzer bi babaydi ama inanki zamanla geciyor.Tabiki tam anlamiyla normale dönmüyor ama söyle bebginiz bir yasina gelsin o zaman esinde onun normal bir insan yavrusu olduugunu anlayip daha dogal davranactir.
Esinin bunu anlamasini saglam,ak icin yapacagin en mantikli sey ona bebek gelisimi ile ilgili bir kitap alip ilgisini cekmek.O kitabi okudugunda zaten bir bebegin aglamayada ihtiyaci oldgnu anlayip düzelecektir.Bol sanslar diliyorum arkadasim.

fazla abartmış geçer canım geçer aslında çok şanslısın ya hiç ilgilenmeyip bütün bakımı sana bıraksa o daha da zor.geçer:roflol::roflol::roflol:

ayy bayıldım sabah sabah okuyunca iyi güldüm bize hoş geliyor tabi ama yaşayan bilir bizim babamız hiç öyle değil oda ilgilidir altını falan alır banyomuza yardımcı olur ama seninki kadar değil
dün annemlere gittik iki gündür bizim kız pek durmuyor bende hazır eşim evde o bakarken iş yapyım dedim haftasonu hep eşim ilgilendi annemlere gittiğimizdede kucağına verdim kardeşlerime ya alsanıza iki gündür bizde zaten demezmi hepimiz koptuk tabi kimde olacaksa kendiside sonradan farketti

kizlar bir grip olmusum anlatamam Allahtan simdilik kiza gecmedi zaten sagolsun babasi sayesinde beni karantinaya aldi ilk gun cok siddetliydi emzirmedim aptamil 2numara verdim sutumde grip olunca azaliverdi zaten cocuga baktida 2.annemiz bugun toparlandim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…