bebegimin uvey annesinden cektiklerim....................

nnurayy

annesinin bal-kaymagi
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2008
2.577
14
318
İngiltere
Ya kizlar basliga aldanmayin benim kizimin 2. annesi kocam beni deli ediyor bulsa emzirecek kizi birisi kucagina alsa hemen cekip aliyor elinden verin verin sizi yabancilar diye bebek aglasa kosarak gidiyor aliyor kucagina diyorum ver yok bende susar diyor kendi yikiyor temizliyor arabayi erkek kullanir degil mi ben kullaniyorum o arkada, bebek araba koltugunda gidiyoruz, gece ruyasinda bile e kizima eee eee pispis diye sayikliyor, ay deli olucam ise gidiyorda kurtuluyorum kendimi anne hissedemiyorum sadece emziriyorum bazende altini aliyorum kizin utulerini bile yapiyor artik anne hangimiz daha 3 aylik bebek bakalim anne kime diycek sabah uyaniyorum besik bos herif yok almis kizi parka goturmus gezmeye isyeri eve yakin kacip kacip eve geliyor bahane bulup kizi gormeye Allahtan kendi isi yoksa coktan kovulduydu gecen sabah demez mi YA NEDEN BIZ EMZIREMIYORUZ ANLAMIYORUM ay deliye bakin emzirecek imkani olsa 25gun sonra Turkiye ye gidicez bu deli ailemizede boyle yapar kimseye vermez bulsa kucagina alana tirnak temizligi dis temizligi yapicak DELIRCEM sizinkilerde boylemi ya 2.ye heralde kendi dogurcak buldumcuk mu oldu cok mu seviyor baba icgudusumu anlamadim simdiden kizi evlendirmeme karari aldi onsuz duramazmis insaf daha 3AY 1HAFTALIK ya akil verin asi gunleri gorseniz kalp krizi durumunda bogazina sut kacsa acile goturcek 15dkk bir atesi olculup bakiliyor BU NE YA KOCAMI GERI ISTIYORUM SUT KOKAN BIR ERKEGE DONDU ADAM sizinkilerde boylemi nasil duzelecek artik sirin degil gozume batmaya basladi 2.anne benimlede ilgili sevecen icten sevgi dolu ama bu bebek isinde canim SIKKIN aglamasina izin bile vermiyor kaynanam olsa hadi anlarim derim normal bunlari yapan kocam kurtarsin biri beni BU ADAMDAN laelaelaelaelae

ayyyyyyyyyy o kadar karışık yazmışsın ki anlamakta zorlandım.
2. annesi kuması mı var diye düşündüm.
olabilir.herkesin tepkisi farklıdır. ilerleyen zamanlarda o da toparlar kendini merak etme.

ay yemin ediyorum kahkahayla koptum okurken :roflol: cok komik yha :))))
daha ne istiyon kiz .. sende uzat bacagini tv izle :))))))

Canım yaa kahkahalarla okudum yazını sırnaşık şey Bencede çok şanslı bi anne ve bebeksiniz..Böyle bi babası ve kocası olmasını isteyen o kadar çok insan varkiii ne olur kıymetini bil bi süre sonra geçer :1hug:

valla benimki de buna yakın. biri alsa hemen alıyor kucağına.gece uyutmaya çalışıyor.uyutuyorda zaten. altını değiştiriyor. banyo yaptırıyor. sürekli ateşini ölçüyor. iş yerinden arıyor'' sorun yok dimi ''diye. yani hemen hemen aynı. ama ben memnunum. baksın tabi. sorumluluk hep bizde olmamalı.

daha çok yeni üzülme kızım doğduğunda eşimde böyleydi beni bunaltırdı benim yaptığımı beğenmez kendi yapardı bi süre üstüne gitmedim sonra yavaş yavaş sıkıldı şimdi kızım 4 yaşında çok soru soruyor ,oyun oynamak istiyor bu seferde eşim ilgilenmek istemiyor yani bi süre sonra herşey normale döner bırak üstüne düşme bu durumun tadını çıkar bence..

ya sen anlatınca gozum korktu bırden
sanırım benım kocam da senınkı gıbı olacak benden cok ılgılı ve heyecanlı daha sımdıden

amanın kız sizi öyle o durumda görmek isterdim:roflol: :roflol: kızın bu gidişle sana cici anne der:roflol: ayy lafım şaka gecer bence daha yeni.ve ilk bebişsüprizzzzz az sabret

ohh sefan olsun valla sende takıl kafana göre bırak baksın...bence emzirme hariç tüm sorumlulukları bırak bak üstüne nasıl sıkılmaya dert yanmaya baslıycak senden..bi dene istersen at kucağına karışma gerisine..

basta cok guzel gorunuyor ama zamanla uyuz oluyor insan dun alis verise gittik elimi karnibahara uzattim sepete aticam bizimki kosa kosa yanima geldi gozlerini portletip kadin delirdin mi oldurcenmi cocugu gazdan bu olmaz ispanak al fasulye al demez mi kizimdada gaz sorunu falan hic yok olmadida boyle neler neler gezmeden doneriz otoparka geliriz bana donup hadi sen firla ode otopark fisini biz kizimla arabadayiz der az once ya eve gelmis yine kacip emziricektim sol gogsum cok sut yapiyor sagi bosaltti kiz bende solu verdim kizim hic sevmiyor gogsumu tepiniyor sut cok fiskiriyor yutamiyor mu ne biraz bagirdi kiz benim delide (ya sana diyorum verme su gogsunu sevmiyor iste onu sagip ver cocugu kizdirma demez mi) innasabirin dedim (ne ne ben onun neyi sevmedigini iyi biliyorum dedi) cirk diye SIKICAM girtlagini genc yasta dul kalicam ay umarim duzelir kaynanam duzelir kizim diyor ama inanasim yok benle aserdi kilo aldi dr bir kez yanliz gidemedim hep yapisik gezdik hamileligimde de 50 kez arar yavrum nasil derdi Allah tan eve ultrason almadan dogurdum umarim duzelir boyle insanlada ugrasmak zor yasasin gitti simdi gece donucek sukur rahatim biraz

amanın kız sizi öyle o durumda görmek isterdim:roflol: :roflol: kızın bu gidişle sana cici anne der:roflol: ayy lafım şaka gecer bence daha yeni.ve ilk bebişsüprizzzzz az sabret

gormus olsan iserdin altina bana poset tasitip kendi hindi gibi kabarmis bebek arabasini itiyor kesin anne der kizim ona

benim esim de oyle oglumuzu sanki o dogurdu :) benden cok oglumuzda onun emegi var ben emziremedigim icin geceleri bile o uyaniyordu sutunu vermek icin.Boyle erkekler gercektende azinlikta kiymetini bil tadini cikar keyfine bak

:roflol: aman allahımm ayy nurayyy vallahi gülmekten öldürdü beni bu sözlerin ayoll:roflol: :roflol: :roflol: ilginç bir vaka galiba :roflol::roflol:

yaninda bebeklik resmi var kendinin kizim babasina benziyor normalde cebindede kendi 6aylik cekilmis fotografini tasiyor millete gosterip bakin bakin ayni degil mi yavrum agiz burun tum guzellik ben degilmi millet millet aaaa tabi abi tipki sen diyorlar ne yapsinlar biri cikip dese yok annesine benziyor yok yok ona karakteri benzesin bu ne demek anasinin tek iyi tarafi karakterimi demek simdi CIRKIN MIYIM YA

Canım okuyunca çok güldüm .Allah mutlu etsin :1hug:.Aslında sıkılmakta haklısın ama bence eşinin hevesini kırma , zamanla bebeğe alıştıkça düzelir .Ben yıllar öncesini hatırladım .Oğlum doğduğu zaman eşim çok karışırdı .Sinir olurdum .Ama senin eşin gibi çocuğa bakmak gibi şeyler yoktu .Bence keyfini çıkar , bırak ilgilensin .Sonra kendi sıkılacaktır emin ol .Çok karışıyorsa tatlılıkla kızdığını belli et :1hug:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ılahı mıllet bana bakıyor kahkalarımı duyunca ne oldu dıye
oldum gulmekten yaaa
ıdare et bence bu gecıcı bır sendrom atlatıcak (nereden bılıyorsam artık)
ona ıyılesme surecınde olan bır hasta gıbı davranmaya baslarsan sanırım anlayacak ne kadar tuhaf oldugunu

canim benim oglumda babasinin aynisi ama esim kendi fotografiyla karsilastirmiyordu.Bazen esime diyorum ben dogurmasam diyecem kimden :) hic mi benden birsey almamis ama annesinin tum guzel huylarini almis daha ne olsun zaten guzellikde gelip gecici degil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…