amanın kız sizi öyle o durumda görmek isterdim:roflol: :roflol: kızın bu gidişle sana cici anne der:roflol: ayy lafım şaka gecer bence daha yeni.ve ilk bebişsüprizzzzz az sabret
gormus olsan iserdin altina bana poset tasitip kendi hindi gibi kabarmis bebek arabasini itiyor kesin anne der kizim ona
gezmeden doneriz otoparka geliriz bana donup hadi sen firla ode otopark fisini biz kizimla arabadayiz. cirk diye SIKICAM girtlagini genc yasta dul kalicam. benle aserdi kilo aldi dr bir kez yanliz gidemedim hep yapisik gezdik hamileligimde. Allah tan eve ultrason almadan dogurdum umarim duzelir boyle insanlada ugrasmak zor yasasin gitti simdi gece donucek sukur rahatim biraz
basta cok guzel gorunuyor ama zamanla uyuz oluyor insan dun alis verise gittik elimi karnibahara uzattim sepete aticam bizimki kosa kosa yanima geldi gozlerini portletip kadin delirdin mi oldurcenmi cocugu gazdan bu olmaz ispanak al fasulye al demez mi kizimdada gaz sorunu falan hic yok olmadida boyle neler neler gezmeden doneriz otoparka geliriz bana donup hadi sen firla ode otopark fisini biz kizimla arabadayiz der az once ya eve gelmis yine kacip emziricektim sol gogsum cok sut yapiyor sagi bosaltti kiz bende solu verdim kizim hic sevmiyor gogsumu tepiniyor sut cok fiskiriyor yutamiyor mu ne biraz bagirdi kiz benim delide (ya sana diyorum verme su gogsunu sevmiyor iste onu sagip ver cocugu kizdirma demez mi) innasabirin dedim (ne ne ben onun neyi sevmedigini iyi biliyorum dedi) cirk diye SIKICAM girtlagini genc yasta dul kalicam ay umarim duzelir kaynanam duzelir kizim diyor ama inanasim yok benle aserdi kilo aldi dr bir kez yanliz gidemedim hep yapisik gezdik hamileligimde de 50 kez arar yavrum nasil derdi Allah tan eve ultrason almadan dogurdum umarim duzelir boyle insanlada ugrasmak zor yasasin gitti simdi gece donucek sukur rahatim biraz
yaninda bebeklik resmi var kendinin kizim babasina benziyor normalde cebindede kendi 6aylik cekilmis fotografini tasiyor millete gosterip bakin bakin ayni degil mi yavrum agiz burun tum guzellik ben degilmi millet millet aaaa tabi abi tipki sen diyorlar ne yapsinlar biri cikip dese yok annesine benziyor yok yok ona karakteri benzesin bu ne demek anasinin tek iyi tarafi karakterimi demek simdi CIRKIN MIYIM YA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?