• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Bebegimin Saci

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

moskova

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2010
10
0
36
Rusya
Arkadaslar merhaba,

4,5 aylik bir oglum var. Saclari dokulmeye ve yeni saclari cikmaya basladi. Fakat sag yan tarafinda kel gibi bir bolge var,yani tam kel degil de cok az sac var orda.Sol yani ise normal, acaba nedendir? sag ve sol yanina esit yatirmaya calisiyorum, o yuzden surtunmeden oldugunu sanmiyorum.Boyle brsey yasayan var mi?

Simdiden tesekkurler cevaplariniz icin..........

canım sürtünmeden değil desen de bence yine de sürtünmeden olmuştur...iki tarafada yatıyor olabilir ama demekki sağ tarafında daha çok yatıyor...

evet sürtünmeden kaynaklanıyor.sen dikkat etsende demekki o tarafa daha çok yatmış.benim oğlumunda kafasnın arka kısmı o şekildeydi. şimdi 7 aylık yeni saçları çıkıyor ama hala arka kısmı biraz açık. merak etme bi zaman sonra ipek gibi birçok saçı olcak :)

benim bebeğiminde arka saçları dökülmüştü ve kel gibiydi...hep sırtı üstü yattığından dolayı geç çıktı biraz...

ama düzeldi şimdi...

merak etme düzelir.

Back