Evet bence de kolaylaşır. Bizde öyle oldu.Bu şekilde deneyeyim bakalım birkaç gün sonra. Gece uyuma işini öğrense memeden kesme kolaylaşır diye düşünüyorum bakalım. İnşallah kolaylıkla atlatırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet bence de kolaylaşır. Bizde öyle oldu.Bu şekilde deneyeyim bakalım birkaç gün sonra. Gece uyuma işini öğrense memeden kesme kolaylaşır diye düşünüyorum bakalım. İnşallah kolaylıkla atlatırım
Merhaba; konunuzun üzerinden biraz zaman geçmiş ama ben de anlattığınıza çok benzer bir durum yaşıyorum. Bebeğim artık 2 yaşına gelmek üzere ve hemen hemen her gece defalarca uyanıyor, artık tahammül etmek ve ayakta kalabilmek çok zorlaştı. O yüzden mesajı görürseniz lütfen yazar mısınız, siz ne durumdasınız, muhtemelen bebeğiniz 2 yaşı geçti, gece uyanmaları azaldı mı, emzirmeyi bıraktınız mı bıraktıysanız bıraktırmak nasıldı kolay oldu mu ve de emzirmeyi bıraktıktan sonra nasıl bir uyutma yöntemine alıştırdınız anlatırsanız çok çok sevinirim.... Şimdiden teşekkürler....Merhabalar,
20 aylık bir kızım var, bana göre uykusu hep problemli bir bebekti. 4 aylıkken başlık açmıştım yine bırada. Hala da daha 3-4 saat bile kesintisiz uyuması çok nadir oluyor. Sorunun kaynağını az çok biliyorum emerek uyuması. Önceleri kucakta sallamayla falan da uykuya dönebiliyordu fakat artık daha bilinçli olduğundan direkt uyanır uyanmaz memmee diye ağlıyor bir an önce ver uyuyacağım diyor gibi resmen. Başka türlü uyumayı ya da uykuya geri dönmeyi bilmiyor çünkü. 5 aydır filan artık yanımda yatırıyorum zaten diğer türlü uyku uyumuyordum yoksa. Şu an yanımda gece defalarca uyanıyor inanın ne kadar süreyle uyandığına bakamıyorum artık. Fakat neden bu kadar sık uyandığına da bir anlam veremiyorum. Son 1 aydır gündüz uykusu çok kısaldı 30-40 dk arasında ve geri dönmüyor. Acaba gündüz uykusunun yetersizliği mi etkiliyor. Memeden kesmeye çok niyetleniyorum artık tahammülüm son sınırda ama bir taraftan da 2 yaşa biraz daha yanaşsın diye kıyamıyorum. İnanın beni çok zorlamaya başladı bir durum. Az çok gelecek cevapları tahmin ediyorum ama yine de akıl akıldan üstündür ne yapabilirim var mı bir öneriniz aklınız hanımlar. Şimdiden teşekkürler.
Benim bebeğim iki yaşını geçti evet ama uyku problemleri hala düzeldi diyemem. Uyku karakteristik bir şey artık bunu kabul ettim. O yüzden size umut vaat eden bir şeyler söyleyemeyeceğim ama sorduğunuz için anlatayım.Merhaba; konunuzun üzerinden biraz zaman geçmiş ama ben de anlattığınıza çok benzer bir durum yaşıyorum. Bebeğim artık 2 yaşına gelmek üzere ve hemen hemen her gece defalarca uyanıyor, artık tahammül etmek ve ayakta kalabilmek çok zorlaştı. O yüzden mesajı görürseniz lütfen yazar mısınız, siz ne durumdasınız, muhtemelen bebeğiniz 2 yaşı geçti, gece uyanmaları azaldı mı, emzirmeyi bıraktınız mı bıraktıysanız bıraktırmak nasıldı kolay oldu mu ve de emzirmeyi bıraktıktan sonra nasıl bir uyutma yöntemine alıştırdınız anlatırsanız çok çok sevinirim.... Şimdiden teşekkürler....
Nasıl biraktirdiniz?Ben 21 aylikken emzirmeyi biraktim. Ve iyi ki 2 yasini doldurmadan bu isi halletmisim suan 25 aylik son 3 aydir dehşet bir akıllanma oldu yaani şuan bıraktırmaya kalksam ortalık inlerdi ekkstra zorlanirdim gece emmesini coktan birakmaliydiniz aslinda biz dis donemlerinnde sadece gece emmesi yaptik 1 yasindan sonra ve 15 16 ayllik falandi sanirim gece emzirmesini tamamen biraktirdigimda
Allah yardmcnz olsn emme isi bitmeden düzelmez bu durum uyku aracı yapmış kendine çünkü
Benim oğlum da öyleydi. Memeyi bıraktım rahatladım.Merhabalar,
20 aylık bir kızım var, bana göre uykusu hep problemli bir bebekti. 4 aylıkken başlık açmıştım yine bırada. Hala da daha 3-4 saat bile kesintisiz uyuması çok nadir oluyor. Sorunun kaynağını az çok biliyorum emerek uyuması. Önceleri kucakta sallamayla falan da uykuya dönebiliyordu fakat artık daha bilinçli olduğundan direkt uyanır uyanmaz memmee diye ağlıyor bir an önce ver uyuyacağım diyor gibi resmen. Başka türlü uyumayı ya da uykuya geri dönmeyi bilmiyor çünkü. 5 aydır filan artık yanımda yatırıyorum zaten diğer türlü uyku uyumuyordum yoksa. Şu an yanımda gece defalarca uyanıyor inanın ne kadar süreyle uyandığına bakamıyorum artık. Fakat neden bu kadar sık uyandığına da bir anlam veremiyorum. Son 1 aydır gündüz uykusu çok kısaldı 30-40 dk arasında ve geri dönmüyor. Acaba gündüz uykusunun yetersizliği mi etkiliyor. Memeden kesmeye çok niyetleniyorum artık tahammülüm son sınırda ama bir taraftan da 2 yaşa biraz daha yanaşsın diye kıyamıyorum. İnanın beni çok zorlamaya başladı bir durum. Az çok gelecek cevapları tahmin ediyorum ama yine de akıl akıldan üstündür ne yapabilirim var mı bir öneriniz aklınız hanımlar. Şimdiden teşekkürler.
Tuz bal sürerek ama benim bebeğim bir daha almak istemedi her bebek aynı olmuyor bazısı hiç sallamıyor tekrar istiyor o yüzden garanti değilNasıl biraktirdiniz?
Ben memeyi bıraktıktan sonra bile rahatlayamadım düzelme oldu biraz ama hala bağımlı bana uykusuBenim oğlum da öyleydi. Memeyi bıraktım rahatladım.
Kademeli olarak gunde 5 eniyorsa 4 3 2 1 seklinde 1 1.5 aya yaydim hic zorlanmadik bu sekildeNasıl biraktirdiniz?